Utåtriktade ELLER inåtlyssnande

CIMG0067 (3)Mängder av människor skriker eller pratar ännu mycket högt när de pratar. Och detta är enbart ett bevis på att de inte lyssnar inåt – varken på sig själva eller på andra. I Sverige tror många svenskar att ”detta är ett tecken på att jag är levande” och vill gärna vara somt ex skrikande italienare och andra för att de verkar mera ”levnadsglada”. Men allt detta skrikande är enbart ett tecken på dominerande utåtagerande maskulin och hora-energi – på instinkter – som kör över allt mjukt känsligt och lyhört.

Att vara ”utåtriktad” har länge ansetts som något att stoltsera med – som någon slags tecken på att ”man är omtyckt” ”social” ”har många vänner” osv – men är enbart tecken på just kraftigt utåtagerande – aldrig lyssnande – alltid på väg bort ifrån sig själv! Någon som helst vill ha allt fokus – någon som vill dominera samtal och platser. Allt p gr a stor inre osäkerhet och stort uppbackat Ego och är därmed ingen att varken luta sig mot eller förvänta sig några högre sanningar från.

CIMG1156 (2)Tyvärr tar sig ännu många högpratande egon också in i våra beslutande kretsar – just för att de pratar högt och tar sig fram genom att andra ännu beundrar sådana egon.

Och ”samtalen” blir enbart till ett skrikande dansande i ytligheter – utan verklig kontakt. Där det gäller att hålla skenet uppe. Ofta hurtiga snärtiga fraser – för att visa att man är osårbar. (Att lyssna på grannars ytliga ”visa att vi minsann är vänner-prat” är inte upplyftande) – den falska klangen -energin strömmar ut.

Sådant skrikande – högpratande är ett krig – fast på mental nivå. Alla dessa ockuperar alltid det gemensamma utrymmet. Våldtar. Ser sig som ”herrar” och ”fria” att göra som just dom vill – har ingen respekt för andras livsutrymme. Stora egoister – och tyvärr upphöjs ännu allt sådant i det officiella samhället – i media osv. Det falska livet – krigandet. Ett gigantiskt energikrig!

Från bl a arabvärlden kommer mängder med skrikande krigande, mestadels män – men även en del kvinnor – och barnen fostras i samma anda. Och detta sätt lägger sig – ockuperar allt finstämt svenskt. Det är så det ser ut och bör upplysas.

CIMG1124Allt som inte är bra för det gemensamma måste lysas upp!!!

Till det kommer alla barns uppfostran på dagis, fritids och skola – där mängden av barn gör att ingen blir sedd som inte skriker!

När människor börjar prata i lägre ton – blir andra tvungna att börja lyssna. Man kommer närmare varandra. Pratar man i falsett eller skrikton – finns det ingen kontakt med grunden – inte med hjärtat – blir bara ett ytligt flams – eller aggressivt utåtagerande. Och kan bara ge ifrån sig ytliga ”sanningar”. En människa som bottnar i sig själv har inget behov av att skrika när hon pratar, utan pratar framförallt lugnt på en vilsam nivå. (Inget fel att skrika till någon gång när man blir arg.)

Det måste bli ett slut på allt detta skrikande överallt! Där ingen lyssnar varken på sig själva eller på andra!

Jag vet att alla befinner sig på olika uppvaknandenivåer – men ett så överskuggande ockuperande levnadssätt – måste upplysas för att renas och omvandlas. För att visa på varje individs eget Ansvar för vad de sänder ut till det gemensamma. Det angår inte bara dom själva. Det är ett krig!!!

Alla som visar hänsyn, respekt och Ansvar måste få sin del av allt det gemensamma livsutrymmet! De som skriker högst kan inte få fortsätta kriga och ockupera! Vi måste få slut på kriget! Vi måste kunna leva tillsammans – i hänsyn respekt – omtanke.

CIMG1126

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s