Vi shiftar till en helt ny verklighet

CIMG0063 (2)

Inte visste vi för 25-30 år sen, att det kunde finnas en helt annan verklighet – vi strävade på i den gamla verkligheten och trodde att livet bestod av att uppnå det ena och det andra – utstakade spår – bara en liten förlängning av vad tidigare generationer uppnått — men nu är den här – en totalt ny verklighet håller på att födas.Byggd på den Sanna Kärleken. Och hågkomsten av vilka vi egentligen är. Stora Ljusvarelser som experimenterar Livet på Jorden genom en jordisk kropp –

och att vi till 100% skapar vårt eget liv genom vad vi tänker och känner – och så har vi ALLTID gjort!

För de som är öppna och vill se så shiftar vi nu – dag för dag – stund för stund – i ganska hög fart – över till en helt ny verklighet. Mängder av positiva förändringsnyheter – t o m  i svt som rapporterar om ufon (Kobra).

På energisidan vimlar det av solenergibyggnationer överallt i världen. US har solar canalökat sin solenergianvändning 79% bara under några av de 3 sista månaderna.
Här är bara ett exempel på solproject

Andra rapporterar om att alternativmedicinen tar sig fram överallt. Vår andlighet och Guds/vår existens blir allt mera självklar att prata om. På nätet iaf, är det en självklarhet att Gud/Källan är med –  bakom och i ALLT. Gud är energin – medvetandet som vi alla ingår i.

Det finns absolut inget som inte ingår i Gud. Gud är existensen... !!!!

CIMG1032

Österåkersanstalten

Och ett tecken på uppvaknande är att vårt fängelse på orten – Österåkersanstalten – nyligen invigde denna konst utanför murarna. Denna förut så totalt instängda avstängda värld har fått en Glänta. Då vi alla har levt inuti våra fängelser – synliga och osynliga – är detta ett tecken från själva bottenläget – att vi är på väg. (Ingen på hela Jorden är egentligen skyldig – alla har deltagit i Spelet – offer såväl som förövare. Alla har levt i symbios – energier som matchat varandra.
Och den enda verkliga vägen ut – är vägen in – genom det öppna hjärtat och förlåtelse och försoning med sig Själv.
Konsten är först och främst riktat till de intagnas barn som besöker – att det skall vara en mjukare övergång, men det måste ju påverka även de intagna. Men det hela är visst ”världsunikt”.

Ju mer man släpper taget om alla ännu negativa ”nyheter” – så både ser man och drar till sig alla goda nyheter i stället. Lagen om Attraktion verkar helt och hållet på alla områden i Livet. Det man fokuserar på expanderar. Allting man ser och upplever matchar helt de egna energierna. Så var och en ser sin egen skapade verklighet.

Framförallt är det för många av oss en känsla i hjärtat som bara expanderar – som känner att vi alla är ETT. Och den alltmer självklara känslan att det hela har varit en lång resa inne i en stor Teater – en film – en konstlad verklighet och att vi har klivit av scenen och ur filmduken.

CIMG1024Även om vissa dagar består av djupdykning ner i det gamla för att hämta upp något och vi kanske känner oss vilsna och tomma igen, så finns den större insikten – den goda känslan kvar efteråt – friheten glädjen friden – vårt högre medvetande – vårt Högre Jag sviker oss inte. Det fortsätter att dra oss uppåt. Det hela är verkligen på riktigt! Öppet hjärta och Bliss allt oftare vittnar mer och mer om den nya verkligheten. Då det är skönt att bara finnas till.

Den Nya verkligheten expanderar och svälter ut den gamla. Den gamla får allt mindre energi alltmedan den nya expanderar.

Och en gudomlig vägledare vid namn Matt Kahn talar om hur vi t ex vid varje ev ”prövning” skall vara medvetna om att ”det här ger oss ännu mer healing – befrielse. Att de ev prövningarna bara kommer upp i tur och ordning för att helas. Absolut inget är fel – alla stopp har något gott som de vill ha fram i stället. Att vi är rädda för själva förändringen av vårt gamla tankeprogram – förändring är okänt och därför reser vi motstånd. Men på videon förklarar han så hjärtligt hur vi i st kan acceptera och flyta med.

When lack or limitation shows up in your life, it acts as a powerful catalyst of transformation. Its’ purpose is to help you pinpoint traces of fear that surface in how defensively you respond to change. As this becomes evident, any sense of disharmony is only attracted to inspire more healing. No matter how often reactions occur, each one reveals the next feeling in line to be transformed by the power of acceptance.”

Lyssna gärna på den här videon – det är verkligen värt att ge sig den tiden. Så grundläggande befrielse.

Det finns så många vinklar man kan säga saker ifrån och denne man talar rakt till hjärtat – lyfter. Och allt som verkligen hjälper till att befria oss är värt att dela.

Och jag skickar med den här videon igen – som ger mjukhet och öppet hjärta för de som är öppna för det …

En lycksalighet över att känna Gudsnärvaron i ALLT. Att ALLT är omhändertaget och bara leder oss mot ett allt kärleksfullare Liv. En ständig expansion – upptäcktsresa – och upplevelse av mera Liv – och nu utan alla dömande inre röster. .

CIMG1022

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s