Rensning – klargörande rening på djupet

CIMG0067 (3)Det här inlägget kommer att röra sig på flera olika områden i det kollektiva förtryckande Spelet.

Framförallt visar inlägget på alla de förtrycktas rätt till sin fulla existens – till att uttrycka sitt hela Jag.

* Kvinnors rätt till att uttrycka sina känslor av hat, aggressioner, besvikelser, sorg osv. Alla de känslor som lagrats genom tusentals inkarnerade liv här på Jorden. Känslor av att alltid ha varit underställda männen och det maskulina -ofta slavar till männen. Fortfarande misshandlade och våldtagna i många fall. Detta förtyckarmönster finns ännu till stor del kvar i det kollektiva medvetandet. Allt tal om att ”vi är så jämlika” är en stor förnekelse av det verkliga förhållandet – blinda som ropar högt att de inte kan se det.

Männen har fått hata och visa aggressioner i alla dessa tusentals år – de har fått döda och misshandla mm mm – men när kvinnorna vaknar, begär kollektivet ännu att de inte får visa hat och aggressioner. Man begär att de skall vara förstående mammor och diplomatiska och ”jämställda” så att kollektivet kan godkänna dom. Det som tillåts för män – tillåts inte för kvinnor! Det är ytterst ojämlikt. Det handlar inte om att begå våldshandlingar, utan om rätten att uttrycka sina känslor!
Hela detta förtryck av kvinnor och förtryck av känslor stoppar den mänskliga utvecklingen och försoningen mellan människor!

CIMG0961* Upprättelse av ”A-lagarn” – De har valt en roll i Spelet av att vara på mänsklighetens botten – på värderingsstegen – ändock – beskyller de flesta av dom aldrig någon annan för sin situation. De kastar ingen skuld på andra – till stor skillnad på de flesta andra i kollektivet. De axlar sin bespottade roll ofta med integritet – just för att de aldrig häver sin historia över andra – uttrycker inga offertankar. Det finns säkert undantag, men som helhet spelar de sin roll i Spelet så.

* Ett annat område – Att lämna bort sina barn och låta andra ta hand om deras första år – för att skapa ett större materiellt överflöd – kan bara göra människor mer och mer olyckliga! När de lämnar bort sina barn lämnar de också bort sitt Inre Barn och blir därför allt olyckligare. Och den onda cirkeln varvas upp och de försöker skaffa mer pengar – mer materiellt – mera alkohol, rökning – droger av olika slag (tv är en drog – skvalmusik är en drog mm mm) för att försöka stoppa sin olycklighet. Dessutom skaffar de sig kanske städhjälp – någon annan får ännu rensa bland deras försummade bråte. Och den uppvarvade slaven kan aldrig få kontakt med alla sina inre sopor, utan går runt med dom ständigt och sprider dom i kollektivet.

Den som ständigt jobbar och tror att man måste jobba för att ”få pengar” för att kunna leva – som tror att arbete är livets mening, får aldrig kontakt med sitt inre och sitt Inre Barn och kan inte utvecklas och kan inte bli lycklig i hjärtat. Det är ren naturlag.

CIMG0968När måstet är ledande – före hjärtats vilja – suger det hela tiden ut pengaflödet – skapar mer och mer ”måsten”! Skapar mer och mer beroenden av allt som kan tillfälligt dölja det tomma hjärtat. Och det destruktiva hjulet varvas upp med allehanda maskiner som skall ”underlätta” – dvs bullra så mycket så att de slipper höra sitt inre. Det blir så uppvarvat, så att sitta ner i tystnad och bara vara stilla – vara – blir oerhört skrämmande – det lagras och laddas på mer och mer destruktiv laddning … Sjukdom , kollaps eller död är det enda som kan rädda dom.

Det nyuppfunna ”jobbskatteavdraget” kan enbart ge verklig lycka till de som då övergår till bara några timmars arbete och i st börjar lyssna på sig själva. Alla de andra kämpar förblindade i ett hjul som leder till allt större inre misär, sjukdom och död. Och är inte mycket att avundas av de som inte får del av denna välvilja av makten. Makten lockar och manipulerar slavarna allt fastare in i hjulet. Högre och högre huspriser – högre lån – p gr a högre inkomster – och sen sitter de där fast. Slaverispelet är otroligt effektivt i sin grymhet.

Den enda vägen ut är in – att lyssna på sitt inre spel – som allting utgår från. Och följa sitt Hjärta i sina göranden – inte följa ”måsten” och jakt på pengar för att ”leva”. Vara totalt sann i sitt uttryck – så att alla delar kan bli förstådda och försonade inom oss. Få slut på det inre kriget.

Vi måste försonas med alla våra känslor och det kan bara ske om vi först uttrycker dom. Inte låter kollektivets förtryckande norm hämma dom. Stå upp för den existentiella rätten att vara arga, besvikna, sorgsna och misstroende. Det som tryckts ner under tusentals år. Framförallt hos kvinnor och för det Feminina i tillvaron – i känslor – skövling av Naturen.- förtryck av allt mjukt i Livet.

CIMG0958Ett mycket sorgset och ibland hatande Barn finns ännu inom Mänskligheten. Så mycket som det fått utstå – ofta nästan dödat – oftast helt bortträngt – till förmån för att lyda och följa den maskulina makten och den feminina horan. Hon som låtit sig utnyttjas och som därmed helt klippt av bandet till det Inre Barnet.
— Alltmedan många yttre barn speglar denna vilsenhet och inre Barnets skrik – genom en nästan total lössläppthet. Utan inlärd hänsyn mm.

Det saknas ännu många riktiga föräldrar – både till det Inre Barnet och de yttre.

Ett resultat av att äntligen lyssna på sitt inre – på känslorna och uppmärksamma vilka kritiska tankar vi har om oss själva. Att lyssna på vad hjärtat vill – gör att det blir mycket billigare att leva. När alla beroenden och bedövningsattribut försvinner – alla de ting – all alkohol, rökning, matfrosseri, ångestshopping, bedövande nöjen, jakten på nytt nytt av allting – då försvinner ju massor med utgifter! Att bedöva sig kostar massor!

Vi kan bara bli fria från Spelet – slaveriet – alla tvång – om vi är totalt sanna mot oss Själva och i vårt uttryck. Bara då blir vi befriade från alla hämmande rädslor – fria från rädsla för ”straff” från kollektivet. Genom accepterande och försoning med hela vårt inre Spel blir vi försonade med oss själva och som ”biprodukt” också försonade med resten av mänskligheten. Vi behöver ännu inte ”älska” alla, men bli neutrala.

* Ett annat inlägg på liknande tema
https://gunillasolara.wordpress.com/2013/09/30/ett-land-som-inte-tar-hand-om-sina-minsta-ar-inte-rikt/

CIMG0932

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s