Det är skillnad på hat och hat

CIMG9861En djupdykning ner för att rensa i det gamla programmet. Och jag tar det på den nivån där det ännu  måste balanseras upp. En stor slagsida råder ännu.

Nu när den Feminina kraften tränger fram på alla områden – Gudinnan som söker sin rätta plats i den gemensamma Skapelsen – t ex genom att Feministiskt Initiativ börjar ta plats. Då kommer också starkt och aggressivt den gamla maskulina dominanskraften fram. Så intill döden van att alltid få sin vilja fram. Och där massor med män (och kvinnor som vill vara vän med maktfaktorn) – förlöjligar, hånar och kastar skuld på det mesta som andas feminint. Fram kommer deras hat och alltid dras det upp de få kvinnor som vågat uttrycka sitt hat mot män. Och vill påskina att kvinnor hatar minsann också. Men de bryr sig inte om att : t ex en kvinna som en gång sagt ”Jag hatar män – män är djur!” (detta dras ständigt fram i debatten) – Att denna kvinna först blivit våldtagen och ber en annan man om hjälp och blir våldtagen också av honom!!!  Hon har ett fullt berättigat hat. Och så har många många andra kvinnor! Blivit trampade på och våldtagna – kränkta ända in i märgen.

CIMG0890Sådant har kvinnor fått utstå liv efter liv i tusentals år!!!! Ständigt nedtrampade, åsidosatta  (om de inte rättat sig efter den maskulina normen) – ofta våldtagna misshandlade förlöjligade mm mm. Självklart är mängder av kvinnor djupt både sorgsna och hatiska efter allt detta. Med stor och ofta total misstro till männen.

Tusentals år – liv efter liv!

Männens hat däremot !!! – består alltid av att de blivit försmådda – inte fått sin vilja fram – inte lyckats attrahera – inte fått sin lusta besvarad -blivit stoppade i sin framfart på något vis – helt enkelt inte fått ha den bestämmande agendan och övermakten. Då har de bara ofta hårt och brutalt tillskansat sig makten. Pang tjof – Jag är Herre över dig. Och detta även med alla mentala muskler.

Detta är diametralt olika sorters hat – det ena är berättigat, det andra inte. Då kan inte män få fortsätta styra genom att försöka tysta ner all denna ilska och sorg som kvinnor bär på!!!!!!!!!!!! (I någon slags försök att göra det till en jämställdhetsdebatt ”att det är minsann synd om männen också”. Att tycka synd om den som begår våld är ett djupt svenskt syndrom, medan man struntar i den som blivit utsatt. Det är att hela tiden inte tro att den som förövar kan ta ansvar för sig själv – att denne är oförmögen till utveckling och ansvar. Medan man låter kvinnor och alla utsatta för övermakten att klara sig själva. Offren får bära både skulden och ansvaret! (Därtill kastas ännu ofta skulden på de som upplyser om alla maktövergrepp). Ett djupt tragiskt program. Samma program som ännu kastar skulden på judarna själva för att de blev förintade….!

CIMG0892Det finns en stor fascination för våldsverkare och maktmänniskor i Sverige. En nästan dyrkan av våldsverkare bland vissa. Svenska filmer, böcker och annat är ofta besatta av våld och illvilja. Det är den tame svensken som är så less på sin egen slaviskhet och att alltid vara ”god” (och inte sann) – alltid debatterande i st f inlyssnande mm – instängd i sin box – i slavprogrammet och under all denna instängdhet härskar det inre våldet mot Självet.

Och massor av män är djupt fascinerade av makten – gör allt för att tillfredsställa andra maktfaktorer, för att vara ”på rätt sida” – för att själv rida på maktvågen. Som galna hundar – som dödar andra – om makten sagt så – som dödar sin mor, dotter eller annan för att makten (den egna eller den yttre) sagt så.

Och andra män som inte direkt hatar, men gärna vill vara på maktens sida för den dels fascinerar, dels för att försöka stärka sin egen brist på sådan makt.

Jordisk makt = död. Den måste genomskådas och upplysas på alla plan!!! Och kan inte få fortsätta styra det samhälleliga och mänskligheten.

Som tur är så finns det en Högre Makt – som styr över allt detta.

CIMG0858 (4)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s