Rening och frigörelse på alla områden

CIMG9853Insikten om att vad vi än tar in som är negativt från omgivningen – gör att vi – avlastar andra från deras eget Ansvar!!!  Om vi suger åt oss kritik eller annat avlastar vi den som kritiserar – och i stället tar vi på oss deras inre krigande med sig själva!!! Rent energimässigt fungerar det så och vi får bära både vår egen inre kamp + andras.

Och om vi suger in omvärldens alla störningar – så som många känsliga och känslomässiga människor gör – så avlastar vi också alla dom som för oväsen!!! Rent energimässigt – om någon/några fångar – upp – tar in och försöker hantera allt negativt sägande och göranden som oväsen, nedskräpning, förstörelse av Naturen, respektlöshet på alla områden  — allt det som andra rymmer ifrån – sitt eget Ansvar för sitt inre – så kan de fortsätta rymma och uppfångarna mister livsglädjen och bär andras bördor. Så kan det ju inte fortsätta!!!

CIMG0723Att säga stopp är förstås fundamentalt – men i och med detta behöver vi inte varken ta åt oss eller ta in – dvs inte ge kraft åt någon känsla att det är negativt eller att det hänger på oss. Vi måste neutralisera alla sådana känslor och i stället fokusera dom på enbart Kraft och Tillit – och på det uppåtgående Goda resultatet.

Världen har bestått och består ännu till stor del av – den halva av mänskligheten som agerar utåt och lägger sitt mörker över andra – rymmer från sitt Ansvar — och den andra delen suger upp detta mörker och försöker hantera det antingen som offer eller på att försöka förändra de utåtagerande och demonstrera debattera och/eller samtidigt förändra sig själva. De Ansvarslösa lever helt i symbios med de som suger upp!!!!!!! Den ena skulle inte finnas om inte den andre fanns!!!

Viktigt! -När uppsugarna slutar att ta in de ansvarslösas respektlöshet – blir de ansvarslösa tvungna att möta sig själva. Ingen avlastar dom deras energier – förnekade mörker längre. De kommer att få det allt jobbigare i sina liv. När uppsugarna slutar att försöka förändra andras beteende – slutar debattera, demonstrera osv mot andra – blir de andra ställda mot sitt eget mörker. För de Energier som nu strömmar ner över Jorden, låter inte någon komma undan med sitt eget mörker. Uppslukarna måste sluta att försöka transformera andras mörker!!!  För det är en kosmisk ömöjlighet! (Undantag för den som är helt öppen och ber om hjälp – då kan någon med klarare kanal hjälpa till, så att den behövande hittar sin egen helande kanal – men det är ändå individen Själv – dennes Högre Jag, som finns som medhjälpare till helandet.)

Som hjälp till att inte ta in något som helst negativt från omgivning och andra människor rekommenderar jag:

CIMG0716* Kalla på Ärkeängeln Michael och visualisera hur han med sitt Blåa Lysande Svärd ~~ skär av alla bindningar till den personen – störningen – omständigheten – i ditt närområde och ute i den ”stora Världen”. Man kan för närstående skära av de negativa känslorna från dom, utan att skära av hjärtkontakten. 

* Man kan också kalla på St Germain och visualisera att han med den Violetta Flamman ~~ bränner bort allt negativt som känns inom oss. Se och känn hur Violett skimrande Ljus sveper ner över dig – andra inblandade eller situationer.

* Eller kalla på Gud – Kraften – Ljuset – Universum eller vad du än vill kalla på – huvudsaken att du förstår att du alltid har Högre kraftfullare Källor som stödjer dig. (Erkänner du inte Högre större Krafter, så har du helt enkelt mindre kraftresurser och kärlek med dig i din strävan – men självklart är DU kanalen som det strömmar genom.)

Det viktigaste är din egen önskan och intention – känsla att du vill klippa alla negativa band. Men lita på att du får all behövlig hjälp från Högre källor – om du bara vill ha den.

OCH – lita på att både närstående och alla andra har full kapacitet att lyssna på sitt eget Högre Jag och äntligen ta Ansvar! Om nägon är sjuk – lita på att dennes Högre Jag hela tiden är med och leder dom mot mesta möjliga transformation. Stöd inte sjukdomstanken – tyck inte synd om – då det motarbetar individens sanna kapacitet – förminskar. Offer kan aldrig bli varken friska eller fria!

Mimmi CIMG0726

Detsamma gäller t ex våra husdjur – min Ande påminde mig om att jag undermedvetet alltid tänkt att det egentligen var tragiskt att min sen 3-4 år inflyttade katt Mimmi föddes – då hon var i princip övergiven i 7-8 år. Och fortfarande är lite på sin vakt och mycket ‘klängig’.  Och mina tankar och mitt sätt mot henne har varit – typ – det är alltid synd om henne. Nu har jag omvandlat denna tanke och kan se henne som en helt nyfödd katt med full både rätt till liv och oskuldsfullhet. Självklart har hon också speglat en inre aspekt av mig.

När andra inte längre suger upp rymmarnas utsända negativiteter ställs de mot sin egen vägg och måste ta Ansvar!!!

Allt är Energier i ett kollektivt medvetande – som samspelar – smälter ihop – stöter bort – transformeras – går vidare – höjs i frekvens mm … fullt vibrerande LIV – och ingenting står någonsin stilla – ständig utveckling pågår.

Och – tro på att du nu har all Kraft att tillgå inom dig för att förändra allt det gamla! Helt nya kraftfulla och förlösande Energier strömmar in från Kosmos för att stödja och det är en Helt Ny Tid NU!!!
Vi är alla kraftfulla Ljusvarelser som ”låtsats” vara små.

Sammanfattning – slut på att suga upp – ta in andras mörker och brist på Ansvar!
Stopp – stopp – cut – cut – klipp – klipp!
Fokusera på ditt eget inre – ditt eget liv!

grön väg

Och kom ihåg – Enbart det kärleksfulla som kommer från andra och omvärlden – är Sant!!!
🙂

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s