Ingen kommer undan sitt eget Ansvar

CIMG9860 (2)Starkt utrensande och renande Energier sköljer över och igenom oss. Ingen kommer undan. Under utvecklingen – till vårt Större Sanna Jag – leds vi automatiskt till att ta fullt Ansvar för oss själva – för våra tankar och känslor – allt det som vi bidrar med till kollektivet.

Det kan i det undermedvetna visa sig på olika personliga sätt. Under natten var jag bl a i mitt barndomshem – som var helt övergivet. Men jag måste ändock delvis vara/bo där. Allt var översållat med vissna löv och jag kände att jag måste försöka få bort dom. Letade i vedboden efter något att räfsa med, men det fanns bara mycket gamla verktyg där – från långt tillbaka i tiden. Jag lyckades dock snabbt skrapa bort en hel del.

CIMG0675Det var alltså en del av tidigare generationers gamla skräp – som ju alltid finns med oss i vårt DNA och som vi agerar utifrån genom våra energier. Under utrensningar tidigare under många år har jag i det undermedvetna fått lämna mycket av skräpet, för det har varit så mycket annat att transformera.

Alla går omkring med en enorm massa skräp och dammiga energier! Allt det som generationer samlat på sig och som tynger ner hela livsupplevelsen. Och många projicerar förstås ännu ut sitt inre och yttre skräp på andra och i omgivningen.

Det är enormt uppsnabbade högfrekventa energier nu som strömmar ner och varje försök till projicering – värdering – skuldbeläggande – rätt eller fel – skylla på osv — slår snabbt tillbaka på den som gör så. En obehagskänsla kommer snabbt nu för att balansera och få oss att släppa taget om allt sådant. Förstås märker den som vaknat upp till Sig Själv, sådant mycket tydligare.

CIMG0659Insikten att det inte längre ger någon vinst i att ”ha/vara rätt” – på bekostnad av att någon annan ”har/är fel”. För denne ”någon annan” är lika mycket vi själva – den vi försöker döma ut som ”fel” finns alltid som en inre aspekt av oss själva. (Om den inte fanns inom oss, skulle vi aldrig känna behov av att döma/värdera/reagera.) Och känslan av obehag drabbar just den delen av oss. Så – helt meningslöst att värdera och döma. Det tar bort vår egen lycka och oskuldsfullhet!!!

Och alla våra tidslinjer – olika liv – olika släktled är nu sammanstrålade. En gigantisk multidimensionell existens – där allt gammalt – allt nytt och uppvaknat – olika kosmiska släktskap och olika delar av oss som också lever på andra planeter – våra ev Änglaaspekter mm mm är sammansmälta i Nuet. Förstås skall vi undan för undan släppa taget om det mesta gamla, men vi måste först städa upp efter oss!

Så Planeten kommer att bli fri från skräp – både det mentala och yttre, när Människan städat upp inom sig – när hon slutat projicera – och tvingats (ren utveckling och oundviklig) att ta Ansvar för sitt inre (och därmed också det yttre). Det kommer att bli mycket obehagligt att fortsätta projicera ut sitt undermedvetna på andra! Och många kommer rekordsnabbt att få tillbaka det dom sänder ut!

Men – det egna Ansvaret är ju vägen till den stora Friheten och Sann lycka!

CIMG0643

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s