Slaveriets alla fällor och lömska vanor

CIMG9852 (2)I Spelet som vi spelat med i – slav- och förtryckar- och begränsings-dömande-Spelet ingår massor med absurditeter som ingen vaken sund människa, med någon slags självkännedom, skulle ta sig för eller gå med på.

Så mycket som den uppkokande grodanprincipen omfattar. Och som blir till ren destruktivitet och hänsynslöshet, både mot Självet och mot sina medmänniskor.
* Den som slavarbetar – dvs gör det för pengarnas och statusens skull eller för att ”de tror att de måste” – ”måste göra rätt för sig” – måste ha en ”tillhörighet”, även om kroppen och Själen far illa -rädd för att ”vara utanför” osv osv. Den måste då kompensera detta på allehanda lika destruktiva vis på sin ”lediga” tid.

Den som har jobbet och slaveriet som huvudfokus ”måste” då t ex alltid skaffa sig en massa maskiner för att klara av ledigheten. Allt måste ”gå fort” – och att det bullrar märker de förslavade inte. De är självupptagna. Alla förtryckta känslor som lagrats under slavarbetet vill komma fram under ledigheten, men måste hållas i schack eller man använder alkoholen för den totala utlevelsen och ansvarslösheten. Proppen går ur och ”man bryr sig inte längre” i sin omgivning. Opålitlighet blir följden.

CIMG0564 (3)Världen behöver inga fler kariärister – Världen behöver hela människor som kan och vill skapa en bättre kärleksfullare omtänksammare och friare Värld!!!

En slav kan aldrig njuta på riktigt! Den lediga tiden blir en kapplöpning med Tiden – för att släppa taget om jobbtankar och att så mycket måste ”fixas” och ”så måste man ju leva lite också”. Full rusch inombords. Saker måste först och främst ”fixas” för att uppehålla olika kulisser – ev trädgård blir till kuliss – utan essans utan Närvaro utan Själ. Man måste ”fixa” allt som inte hunnits när man tvingat sig till annat.

Och ”njutningen” blir nästan alltid i form av alkohol, rökning och frosseri – eller sporta – skaffa sig muskler för att kunna fortsätta slava. Eller pösar ner sig och slocknar framför Tv.n (som matar in mera slaveri och bedövning) mm mm

En grandios fälla till slaveriet är sexualiteten. Att vara beroende av en urladdning nedåt, p gr a uppladdningen, det inre kriget, stressen – för att öht överleva. Att vara beroende av någon annans kropp hindrar fullkomligt återfinnandet av det Egna Sanna Självet! Man kan aldrig bli en Hel Människa med integritet, så länge man är beroende av en annan människa!!!

Det är en helt Ny värld nu – paradigmskifte!!!

Många må ännu också prata om Sacred sex, men det bevarar bara de lägre njutningarnas rike. Man negligerar Det Inre Barnet – det blir förtryckt p gr a behovet av sexuell njutning. Och beroendet av någon annan består. Man blir kvar i de lägre Jordiska rikena och kan inte stiga uppåt – utan går mot den vanliga ålderdomen osv … (I processen är det dock behövligt att ”ta hand om sig själv” ibland – men inte blanda in andra.) Men det må ju var och en välja sin livsväg som den vill. Jag talar om hur det fungerar. Det handlar inte om någon gammal sorts celibat – utan den som vaknar fullständigt – har inte längre vare sig någon längtan eller behov av sex. För sammansmältningarna sker inom – och själva Livet går mot en allt större extas oskuldsfullhet och livsglädje.

CIMG0542Men sexualiteten är verkligen en källa – en fälla till slaveriet!

Och det behöver inte ”tillverkas” speciellt många nya barn – för en stor del av oss som nu vaknat är odödliga och kommer att vara kvar på Jorden, så länge vi vill. Och när alla finner sitt eget Inre Barn – upppshosas inte längre alla yttre barn och blir inte det ”självförverkligande” målet. Alla individer är lika viktiga – vuxna människor är lika värdefulla som barn osv. (Ett barn är bara en vuxen själ som ”dimper ner” på nytt.) Och de som är kvar i slaveriet kommer förstås att ännu en tid ”skaffa barn”.

Det är Mänsklighetens Inre Barn som skall födas först och främst – Oskuldsfullheten inom oss – det neutraliserade och icke dömande Hjärtat skall skapa vår framtid och en kärleksfull Jord. Alla dessa Inre Barn är det som är Framtiden!!!

En liten djupdykning ner i det som förslavat oss – och som fortfarande omhuldas av de oupppvaknade.

Arbete är inte Livets mening (ev arbete skall ske med inre glädje och berika både Självet och omvärlden)  – Vi skall Leva vårt sanna hela Jag – det är därför vi valt att inkarnera och nu vakna upp och leva LIVET – fullt ut – vibrerande kärleksfullt Liv.

CIMG0565

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s