Den förslavade boskapen

jagVi har varit inne i ett otroligt invecklat slaveri – och många är ännu blint inne i detta slaveri, utan att inse vad de håller på med. Och många försvarar och krigar för att uppehålla slaveriet. Inte underligt att det samtidigt finns så många som ropar på och stödjer krigsindustrin och försvaret…. För mig är det inte begripligt hur man kan vilja vara kvar i ett sådant fängelse. Bara för att uppehålla den diktatoriska maskulina  vänsterhjärne-dominansen.

Sverige är det ultimata slaveriet – i en ytlig förljugen besserwisser materiell ytlighet. Ett mycket lydigt boskapbestånd. Som tur är har många under ytan vaknat upp – men samtidigt försvarar de ofta ännu vissa gamla fängelser.

Könets uppdelning är en av dessa bastioner – framförallt hos män förstås, men också många kvinnor, som helt slukat det maskulina tankeprogrammet. Som uppnått vissa ”fördelar” i den manligt styrda världen. som anammat det manliga sättet att se på Världen – bortom kontakten med hjärtat och det sanna Livet. 

Så många är rädda för att bli Människor dvs hela självstyrda individer – bortom all uppdelning i kön, vilket är detsamma som SEPARATION – inre splittring ger yttre splittring.  Obs inte detsamma som att införa ”hen”- detta begrepp används nu som ett avståndstagande skällsord för att hålla kvar separationen och hindra äkta jämställdhet.

CIMG0476I denna utvecklingsprocess måste självklart allt gammalt maskulint som är nedåtgående – förtryckande och mot livet tas bort – upplösas. För att ge plats åt det Feminina medvetandet och Livet. Detta att öht något tas bort från den maskulina normen – att männen måste tona ner sig – dras undan, bestrids ännu med fullt artilleri.  Ses ännu som nederlag när de jämför sig med de andra krigsherrarna – männen. Maktbegäret sitter djupt inom många män. Och helt blinda för vad de i stället går miste om.  Och den maskulina normen genomsyrar tyvärr ännu allt samhällstänkande!!!

För att Livet på Planeten skall fortsätta måste män dra sig tillbaka – dras bort – dvs på alla områden där deras tänkande och beslut går emot Livet!!! 

För de vänsterhjärnestyrda har också arbete blivit livets största mening. ”Göra rätt för sig”-  lyckas – göra karriär – inte ”bli utanför” – inte bli ”svag”osv.

Så många är rädda för att inte kunna använda könet som avlastnings-
mekanism – för tillfällig utlösning för att kunna fortsätta slava. Så många är rädda för att inte kunna använda könet som attraktionsmedel – eller som maktmedel. Så många är rädda för att inte längre kunna kriga, mentalt eller fysiskt för att slippa undan sitt eget inre krig. För att i stället projicera ut det på andra. För att kunna samla ”arméer” av likatänkande – för att inte känna sig ensamma – för att inte möta sig själva och ta reellt Ansvar och hitta sin integritet. 

CIMG0477”Sysselsättning” är ett av ledorden i Sverige – strunt samma med vad – bara man kan fly undan – sitt på gr a slaveriet – tomma liv. Att debattera dag ut och dag in är ett av Sveriges ”sysselsättningsprogram”. Löser ingenting. Bara ett ständigt ordkrig – där ingen är öppen för lösningar. Sov sov – krig krig. ”Vem vann debatten/kriget idag?”

Alla dessa som är gravt vänsterhjärnestyrda är alltid ute efter att kriga – på alla upptänkliga vis. De blir nu allt mer panikartade, för högerhjärnan och det Feminina  medvetandet -känslorna bl a, tar sig nu fram överallt i det kollektiva medvetandet. Och det skrämmer dom – för de har alltid försökt ha kontrollen över känslorna – fast ofta inte över aggressionerna

Människor har gått in i det yttersta slaveritänkandet – lika förslavade som EU-korna. Som är en klar manifestation – där djuren blivit en ren fabriksvara, med gul plast inplanterade i öronen. Så förnedrande brutalt. Och med djurfabriker som norm. Så bortom all mänsklig värdighet. Allt för pengars skull! Så att människor skall äta mera kött – så att de kan bli än mer förslavade…!!!!

Det här blev ett inlägg från den Feminina synvinkeln – från Gudinnan – som är en självklar del av det fortsatta Livet på Jorden. En självklar halva av mänskligheten som efter årtusenden av förtryck nu väller fram för att ta sin rätta plats. Hon går inte att stoppa! Hur mycket det gamla maskulina än försöker debattera och kriga.

newearth3Och – bara för att någon är kvinna innebär inte att man bär fram det Feminina – det handlar om det feminina MEDVETANDET! Det finns många kvinnor som spelar ut det maskulina medvetandet och dess dominans och det finns män som delvis spelar ut det feminina. Många kvinnor i skyhöga klackar som tror sig stå för det feminina – alltmedan de uttrycker just det maskulinas dominans över det feminina! Behagsjukan – behovet av att vara ”sexig” dvs behov av andras bekräftelse (i stället för att hämta upp sin egen inre helhet – sin integritet).

Där ordet Feminism hela tiden blir förknippat med bl a Gudrun Schyman – som egentligen huvudsakligen krigar för att kvinnor skall få allt som männen haft – hela det gamla paketet. Och för krigarmännen kallas allt som andas kvinnors verkliga existentiella villkor – kvinnors hjärtefrågor för ”statsfeminism”. Allt som vill smälta ner deras bastioner – får skällsordet! feminism. De är ”minsann för jämställdhet” – men det skall vara på deras villkor! ”Det finns minsann kvinnor som är lika starka som dom” – ”så kvinnor är minsann jämställda”.

De som inte vill/kan vakna upp och böja sig för all världens inre och yttre mjukhet och Livets skönhet och verkliga värde – kommer att mista allt mer av sitt eget liv. De kommer att tyna bort – av sjukdomar eller annat i sina skyttegravar eller dö på slagfältet. Och det förblir ju helt deras eget val. Att dö är inte farligt.

CIMG0473 (2)

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s