Vi har varit låångt hemifrån

jag1 (3)Tänk vad vi alla sökt och letat och strävat – enbart i detta liv känns nog mycket som en lång kamp – därtill kommer alla andra inkarnationer – sökt efter att må bättre – bli lyckligare – att ”lyckas” – passa in eller inte passa in – kämpat – fått slåss för än det ena och än det andra – ofta för att överhuvudtaget överleva. Så många besvikelser, så mycken undran – så många ”varför”.

En hel del ”framgångar” för vissa förstås, men aldrig tillräckligt för att känna den där lyckan. Så många avsked – övergivenhet – sorger – flykt – många sjukdomar. Så många lagar och restriktioner – förtryck – så mycken rädsla för straff av alla de slag. Så mycken bevakning ifrån både andra medmänniskor och ”myndigheter” – så många folkdomstolar. Så oerhört förkrympt och rädslobaserat.

Inte är det underligt med alla dessa besvikelser – när vi hela tiden varit på väg allt längre bort från vårt Sanna Hem – bort ifrån oss Själva – bort ifrån den Fader/Moderliga famnen varifrån vi alla utmynnat. Vi har splittrat oss själva till oigenkännlighet genom detta sökande (helt enl den Gudomliga Planen förstås).

CIMG0420Men nu när vi – allt fler – kommer ihåg vilka vi egentligen är kan vi börja känna den sötma som Livet är menat att vara. Allt det snälla ömsinta välvilliga överflödande trygga vackra omtänksamma fria Liv – som uppstår när vi kopplat tillbaka oss till vår ”Kraftkälla” – till Källan – vårt Högre Jag – till Gud – Skaparen – Alltet. Allt det som vi egentligen längtat efter. (Alltmedan det ännu finns många som är rädda för allt detta mjuka och kämpar hårt för att behålla sin rustning. Så många krigare av alla de slag, som tror att de måste skydda sig från sig själva – sitt inre – sin Kärna – den som har gjort så ont under resans gång.)

Tänk att det finns ett Liv utan allt detta – utan allt detta dömande kontrollerande av oss själva – ett Liv där vi äntligen kan andas helt fritt – utan rädsla. Ett Liv i en befriad Kropp och Själ. Ett Liv utan kamp – ett Liv i kontakt med vårt eget Flöde – som aldrig kan göra oss själva eller andra illa.

Men just inom oss finns absolut ingenting farligt – bara vår egen sorg och förtvivlan som vill bli lyssnad på – bli erkänd så den kan bli helad – upplöst. Det är rädslan – rustningen som gör ont – inte själva känslorna. Det gör ont därför att ”skyddet” – rustningen stoppar själva livsflödet!!! Men när vi väl tillåter oss känna själva känslorna utan att tänka om dom är fel eller inte – utan att tänka ”det är nåt fel på mig” – upplöses dom och blir till ren livsenergi..

Som ljusgruppen Abraham säger – All vår längtan efter det ena och det andra – är alltid vår längtan efter att komma i alignment – i överensstämmelse/linje med vad vårt innersta Jag önskar och behöver. Att komma i vårt eget Sanna Flöde. Ingenting av det vi söker kan hittas utanför oss själva! Det måste först hittas inom oss!

Tidigare inlägg
https://gunillasolara.wordpress.com/2013/05/01/det-gamla-paradigmets-alla-besvikelser/

******** Läs gärna min andra blogg Foto och Tankar – länk till höger

CIMG0360

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s