Det som göms i snö … är ofta inte vackert

jag1 (3)När vi nu försöker att verkligen skapa – framkalla en Ny Värld – vi som har intentionen – uppstår nu ofta stor förvillelse. Då – alla årtusenden av vacker snö som lagt sig över allt fult, fått oss att drömma stort med en gång. Alla ljus som vi tänt – all sagoskimrande snö – alla vykorts- julkorts-världar osv. När den mentala snön nu smälter på allvar, ser det inte alls ut som vi tänkt oss. För där ligger ännu alla sopor, alla ”misslyckade byggprojekt” allt spillvirke. Den där vackra snökullen kanske bestod av ett sopberg. Den där isen som var så rolig att åka på, var en pöl för giftdump osv…

När man ser och hör alla mentala och materiella sopor runt sig är det inte lätt att få fram sin Drömvärld. Men vi kan ha intentionen – viljan att neutralisera och släppa taget om allt sådant och fortsätta med våra visioner och skapa det bästa möjliga i Nuet. Självklart existerar det ännu en massa sopor efter hela vår vandring ner i materian för att upptäcka den. Och de kan inte försvinna över en dag. Men ju renare klarare hoppfullare visioner – tankar och känslor som vi har, desto fortare löses soporna upp.

För de som ännu befinner sig på upplysningsstadiet av alla samhällsproblem, det geopolitiska skeendet, kan uppgiften vara att protestera och agera. Men för alla som skiftat in till sin inre styrning från sitt Högre Jag, är det viktigare att rensa i sina egna tankar och hålla visonen och hoppet högt! Detta inre arbete är en stor bidragande länk till att förändra Världen. I förlängningen är det den enda länken (när alla lämnat den fint (2)illusoriska  yttrestyrningen). Att omvandla i det kollektiva medvetandet. Allt har sin tid – protestera och agera har sin tid – släppa taget och rena i sitt inre har sin tid – och den Nya Jorden kan omöjligt stoppas!

Den Nya Jorden – Den Nya Världen ingår helt i Skapelseplanen – en naturlig utveckling som inte kan stoppas. Inga som helst sopor från den Gamla Världen kan stoppa den vackra Världen som är på väg. Allt absurt, fult och själsdödande som finns runt om kommer att upplösas – först och främst genom att vi förändrar vårt eget inre. Ju mer vi kan neutralisera och släppa taget om det, desto mindre kommer vi att se/uppleva det som ännu finns kvar. Det kommer inte att ligga framför just våra fötter – vi kommer inte att få se just den bilden eller löpsedeln – inte höra just de nyheterna eller de personerna osv. Vi helt enkelt lämnar det paradigmet – den dimensionen bakom oss.

Man kan se det som Naturens spegling och ingående i Planen – när vi i år haft så lite snö – att vi nu med öppna ögon måste se allt förnekat – allt fult som kommer fram – både inom oss själva och i kollektivet. Vår kvarvarande ilska, besvikelse och sorg. Inom oss själva är det bara förlåtelse försoning och omtanke som gäller. Och släppa taget – när vi med full Närvaro mött vårt eget mörker.

Ett tidigare ”snöinlägg” ..
https://gunillasolara.wordpress.com/2011/07/24/det-som-goms-i-sno/

CIMG0372

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s