Du är värd snällhet

CIMG0101 (2)Tid att inse att – du – vi – jag är värda genuin snällhet och vänlighet. För vår sanna essans består enbart av Kärlek. Så det finns ingen anledning längre att tänka annat än vänlighet, ömhet, välvilja – Kärlek om oss själva!

Då vi faktiskt består av enbart Kärlek – som varit utsplittrad i nästan oändliga delar – så att vi inte längre fattade vad vi egentligen ÄR. Vår kärleksfulla varelse – vår kropp och medvetande – har varit djupt infekterat av ett virus som splittrat och söndrat och dömt oss själva (därmed också andra). Ett virus som nästan fullständigt ätit upp vårt sanna Jag – innan vi började vakna upp. (På det själsliga planet har vi gått med på att först genomleva detta sjukdomsvirus).

CIMG0308Det finns ingen som helst vinst i att ”gardera” oss genom att tänka att vi måste skydda oss mot livet och våra medmänniskor.

Att bara tänka vänligt och snällt om oss själva är de flesta ännu inte vana vid, men det växer fram undan för undan. Till slut kommer vi ihåg vilka vi faktiskt ÄR – och då finns det bara vänliga ömsinta tankar kvar. Vi är totalt älskade av Källan, så varför skulle inte vi själva också älska den som Källan har skapat. Källan har skapat hela virusprogrammet och har älskat och älskar oss genom hela denna långa resa. Finns inget som helst dömande från Källan – bara Kärlek!

Denna nya snällhet och vänlighet kommer från det öppna hjärtat – och är inte detsamma som någon slags mjäkighet/tillgjordhet eller att vara till lags. Den nya snällheten och vänligheten kommer helt naturligt – när vi äntligen tänker totalt accepterande och välvilligt om oss själva. Bara då – kan vi ta emot den från omvärlden.

Vi är ETT med Universums ofantliga oändliga Kärlek …

Kärleken kommer på riktigt till Jorden – det är inte bara tvivlande drömmar …! Tiden är inne!

CIMG0327

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Du är värd snällhet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s