Ondska eller inte …

CIMG0101 (2)ALLA människor som på något sätt gör det vi kallar ondskefullt – upplever sig själva och sitt liv som totalt misslyckat och meningslöst. Och därför har de en överskuggande längtan efter döden – befrielsen. Och på vägen spelar andras död inte någon som helst roll – då döden upplevs som det stora Himmelriket. Deras Jordeliv är enbart plåga.

Och dom som de ofta tar med sig i döden är – förutom andra med samma miserabla livsupplevelse – också de som undermedvetet också längtar efter den store befriaren – döden. Fast deras yttre levnadssätt och handlingar  ofta verkar som de rakt motsatta. Ofta snälla hjälpsamma – ”finns alltid till hands” om någon behöver osv – martyrerna – som offrar sitt innersta själv för att i stället bli omtyckta.

Om man förstår att alla dessa ”onda” inte först och främst är ute efter att vara ”onda”, utan egentligen längtar Hem till Källan – att deras plåga är så stor så de kan lika gärna förakta andra, eftersom de djupt föraktar sig själva. Om man inser att de inte i den djupaste grunden är ”ute efter” andra, utan har ett förtvivlat hjärta som söker utvägar, så behöver man inte längre döma och förakta alla dessa. Och samtidigt finns det ännu många snälla uppoffrande martyrer som ropar på att bli befriade från Jordelivet. Och alla dessa tillsammans – offer och förövare lever i symbios.

CIMG0176Offer och förövare lever och samspelar alltid i symbios! Och precis alla är Guds Barn (finns inga undantag) – som valt att delta i det begränsande slavspelet – det gamla paradigmet – illusionen. Och om de väljer att ta sig ur det eller väljer döden är helt och hållet deras eget/deras Högre Jags val.) Alla går vidare i utvecklingen på det ena eller andra sättet.

Ingen annan kan skydda någon annan från sig Själv!

Men någon slags dödslängtan har de flesta haft undermedvetet – en längtan efter att komma ifrån det gamla Spelets alla besvikelser och trauman. Det är viktigt att våga uppleva och erkänna den – för genom att godkänna och våga känna upplevelsen, tar vi oss ur Spelet! Det nya fria Livet måste utmynna från gränsen mellan Liv och Död – vår pånyttfödelse. Att ta farväl av allt gammalt – vilket upplevs som Döden – är ett måste för att kunna pånyttfödas – i detta Liv. Döden är vacker – Livet är vackert – Allt är ETT – en Gudomlig fullkomligt ‘genomtänkt’ Skapelse. ‘Himmelriket’ är strålande Kärlek – Jordelivet är Kärlek – Liv – i materia.

Att försonas med – neutralisera alla som betecknas ”onda” – blir till försoning inom oss själva – och är en livsnödvändig process för ett lyckligt Liv på Jorden och Frid och Fred inom oss Själva och på Planeten..

CIMG0191

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s