Surrender – Tillit – Allt utvecklas i perfekt ordning

CIMG0101 (2)Den renaste enklaste och mjukaste Vägen framåt nu – är att överlämna sig till den totala Tilliten. Tilliten till att Gud – Skaparen har precis ALLT i sin hand. När man börjar inse hur allt är skapat – så kan ju ingen bättre än Den som har skapat hela mig – med alla mina tankar, känslor och kropp – också ta hand om mig och leda mig mot mitt absoluta bästa – min fortsatta utveckling. Att kämpa emot Den/Det som har gjort mig – framstår ju som ytterst ointelligent – totalt meningslöst.

Ju mer tillit vi  kan känna – desto mindre ev stopp och motgångar. Stoppen består ju av att vi själva tänker stoppande negativa tankar – och samtidigt är de vägvisare till att just den vägen kanske inte är den högsta bästa eller att det inte är den rätta ‘timingen’. Och då blir ju tilliten till att precis allt som sker leder mig att expandera framåt uppåt inåt. Det finns inga fel eller misslyckanden!!! Bara expansion av erfarenheter och Livet. Och osäkerhet till beslut betyder ofta att det inte är rätt tillfälle än. Flera inre delar måste väntas in.

CIMG0248Om vi kämpar och överanstränger oss – går vi emot själva Livsströmmen. Och visst måste många ännu gå den gamla vägen för att stöta emot ”vägs ände” – för att få den erfarenheten. Men för alla andra är det den mjuka – följa med Livsströmmen som gäller. Och ju mera tillit – desto mera positiv energi kan strömma igenom oss och skapa positiva upplevelser! Ju ”öppnare spjäll” ju mindre tvivel och motstånd – desto större skaparkraft och positiva resultat.

(Det gamla programmets begrepp som *självuppfyllande” och ”placeboeffekt* – är just de frön som varit inplanterade inom det gamla programmet – som visar hur allt fungerar. Allt följer tanken och känslans Kraft – så som vi tänker och känner – så blir vår verklighet och vår kropp. Hur den fundamentala naturlagen fungerar.) Begreppen har visat på Sanningen.

Och ju mer tillit – desto skönare att vila i Nuet – och Nuet sträcker sig mot oändligheten. Och förstår man att man denna gång inte heller behöver dö – uppstår stor Frid. — Även om en fysisk död inte längre skrämmer eller  har en medveten eller undermedveten längtan efter den (längtan efter att dö är längtan efter Källan och längtan att bli befriad från det gamla Spelet) – så väljer man Livet på Jorden. Då man så småningom inser den otroliga gåvan att vara här på Jorden och andas luft i fysisk CIMG0259form och leva i samvaro med Moder Jord och Hennes Natur.

Det är en otrolig gåva och upplevelse i sig själv – som t ex andra högre varelser och bröder och systrar från andra planetsystem inte helt förstått, eftersom de aldrig upplevt det. (Att också planeten höjer sitt medvetande är unikt i planetsystemet.)

Moder Jord är en underbar Varelse att vara med och samskapa med. Alla Hennes riken är oerhört vackra. Att som en uppvaknad människa få ta del i Hennes – också uppvaknade – energier. Utan den gamla dödsrädslan – medför ett vibrerande pulserande rikt Liv.

Surrender – Allt sker i perfekt ordning – absolut ingenting kan gå ”fel”. ”Fel” är en kosmisk omöjlighet – Allt är redan både planerat och skapat av den Store Skaparen – JAG ÄR. Tiden finns inte. Vi har varit inne i Tidens snara – som hör ihop med slavprogrammet. När vi finner vår egen inre Kärna och blir medvetna om att vi skapar allt inifrån oss själva – och ut – då upphör både slaveri och Tid.

Vi upplever det hela i olika parallella Världar – alla olika liv, livsformer, ögonblick – i det eviga Nuet. Om man tittar ”ovanifrån” den allra ”högsta utkiken” – så finns det bara NU. Stort – men vi skall inte anstränga intellektet med det hela – utan ”bara” uppleva allt genom våra Hjärtan. Bara ha denna insikt nånstans inom oss och som ger oss den stora Tryggheten och Tilliten – Den Stora Famnen.

CIMG0245

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s