På väg tillbaka till vår Själ

CIMG0110För alla som är helt ensamma eller mestadels ensamma – betyder det att vi är på vår ‘highway’ tillbaka till vår Själ – oss själva. Alla Jordens invånare är på väg tillbaka – men ju mer ”ensamma” vi är desto rakare och snabbare väg tillbaka. Och speciellt i sådana här helgtider får vi extra möjlighet att möta allt gammalt som ännu finns kvar inom och som hindrar friheten och vägen framåt – uppåt. Att vara beroende av olika människor, traditioner och gamla vanor hindrar oss på vägen Hem till oss Själva – till vår Själ.

När vi kommit Hem till vår Själ – kan vi omöjligt känna oss ensamma längre. Det är bara sökandet utanför oss själva som ännu ger känslan av ensamhet.

Det kollektiva trycket och mönstret är förstås otroligt pressande och starkt – då det gamla skenet av familjelycka och maximal njutning visas upp. Det stora frosseriet och drickandet, som skall döva och kompensera årets besvikelser och ev. sorger. Ytterst få människor i nutiden lever ett så avstressat liv, så att de kan njuta i frid och stillhet. De flesta är på väg att mer CIMG0118eller mindre gå sönder. Och det går inte längre att upprepa några som helst gamla ”lyckor”. Det kunde ännu göras när tiden gick långsamt och förändringar tog flera år eller årtionden – århundraden. Nu sker förändringar räknat i dagar eller ögonblick. Allt går i ‘warpfart’.

Och eftersom Julen både vanhelgats och förytligats och översköljts med kommers och prylar och julshower och julbord och julskivor (alla artister bara ‘måste’ göra en ny och en ny ..), så har den helt enkelt dränkts under materians och penningens sopberg. Och den går inte – är heller inte menad – att räddas. Den tillhör Den Gamla Världen – gamla Paradigmet. För i stället är det människors och Mänsklighetens eget inre Kristusbarn som håller på att födas – allas vår Oskuldsfullhet. Vi kommer troligen ändock att ha kvar denna högtid ett tag till, för att få tillfälle att stilla oss. Men det tycks nu som att väldigt många insett – att det där fungerar inte längre.

Julen är upplöst och i stället upplyst av ett Högre Ljus – ett Högre medvetande.

Den lägre formen av medvetande och känsloplattform är upplöst – plattformen ligger nu på en Högre frekvens. Vi och Moder Jord existerar inte längre på den lägre frekvensen.

Och vi är vi på väg Hem – till allt det som vi längst inne i hjärtat längtat efter – vår Själ – den inre Famnen – vår egen mjukhet och oskuldsfullhet och vår egen Kraft.

******* Läs gärna också min blogg Foto och Tankar – länk uppe till höger

CIMG0115

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s