”Synden” har aldrig funnits

CIMG9852De som ännu lever inom religionens snaror – skulle jag gärna vilja vägleda ut – men var och en väljer ju själv sina upplevelser av Livet. Men i hela vårt samhällsystem finns ju inbyggt denna tanke på ”synd och straff”, så det är inte bara de som betecknar sig som religiösa som lider under detta förtryckande program. För ett program är det – som vi valt att först följa, för att nu ta oss ur och bli vårt Sanna Jag. 

Men – det som kallats synd – och när vi ”syndat” har ändock medfört att vi inte blivit lyckliga på något äkta vis – därför att – vi då alltid har dragit oss bort allt längre ifrån Källan – vårt Hjärta – vårt Sanna Jag. Synd är detsamma som att bedöva sig och söka sig BORT IFRÅN kontakten med Källan. Och då upplever vi det som olika slags straff när vi känner av resultaten efteråt!!! Samtidigt som vi har inre dömande röster som just säger ”Det där är fel – synd – straffbart.

CIMG0061”Synden” är vårt sökande efter att må bättre – sökande efter kärleken – men i FEL riktning! Och många använder ännu detta religiösa språkbruk i många situationer. Man talar om ”idag har jag syndat – har ätit bakelser” – frångått dieten osv. 

Det har ju varit som en skyddsmekanism – skyddande inre röster, som fått de flesta av oss att inte gå för långt  bort på ”syndens väg” – för långt bort från Källan. Och som sagt ”straffet” kommer automatiskt genom att vi känner oss olyckliga. Det finns ingen annan som straffar oss!!!! Vi är totala Skapare av våra egna Liv och livsupplevelser – genom vårt inre tankeprogram som sänder ut de energier – vibrationer som skapar vår verklighet och yttre Värld.

Och med dömande inre röster upplevs självklart Livet som en ständig kamp och under ständigt förtryck. När vi inte tillåter oss att vara vårt Sanna inre Jag är hela livet åtstramat förminskat och blir till ett alltmer desperat sökande. Vi har nu nått denna vägs ände.

CIMG0054Det Sanna inre Jaget hittar vi förstås när vi undan för undan skalar av oss alla våra yttre masker och förlåter och godkänner oss själva precis som vi är – i Nuet. Fast det finns egentligen inget att förlåta – vi har aldrig varit ”skyldiga”

Dags att neutralisera alla dessa inre röster! – förlåta sig själv och känna sig älskad precis som man är. Då det ”oälskade” består just av detta inre dömande av oss själva.

Vi är skapade av den absoluta Kärlekens substans och kan inte vara annat än denna absoluta Kärlek.

Vi är – när vi hittat tillbaka till vårt Sanna inre Jag – mäktiga Ljusvarelser med full Power från Källan – och samtidigt oskuldsfulla Änglamänniskor som med förundran skall gå på en alldeles ny upptäcksfärd på Jorden. Där Hjärtat är det vägledande och Kärleken glädjen och lättheten är vågen som vi rider på. Och samtidigt medvetna Skapare av vår egen verklighet.

Var stilla och vet att Du är Gud

CIMG0063

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s