Vi dras nu in i vårt Hjärta – bort från illusionen

CIMG9852 (2)Vilken nivå vi än är på i vårt uppvaknande, så dras vi allt mer in mot Hjärtat – mot Källan. Ingen kommer undan – allt faller på plats likt dominobrickor som ger upp i en oändlig rörelse – mot Livet – det sanna Livet. Det är som oändliga kugghjul som klickar in i rätt position för att starta det riktiga sanna Livet.

Alltmedan de som fortfarande klänger sig fast vid det yttre och rädslan, ännu skapar händelser ”där ute” som ”bevis för att Världen ännu är ond”. När människor ger upp sin rädsla – skapas inte längre några yttre manifestationer för att ”bevisa” detta. Allt är skapade illusioner. Och när Ljuset nu är så starkt, blir yttre mörkermanifestationer ordentligt synliga, mörka och absurda. Lösningen är förstås att släppa taget om rädslan – illusionen – och möta/lysnna på sitt inre. Det är där rädslan och det yttre ”onda” har sin rot.

Men många många som nu dras in till sitt Hjärta – dras ju samtidigt bort från alla yttre kopplingar. Och det kan kännas väldigt konstigt – sorgligt – att släppa taget om alla bindningar i det yttre. Men det är helt i sin ordning. Vi kan inte – när vi stiger uppåt/inåt ha något/någon som binder oss fast i det yttre. För då hittar vi inte Hela vårt Jag – vårt sanna Själv. Det som vi är och har varit bortom och innan vi gick in i illusionsSpelet.

CIMG9957Det är inte farligt att släppa alla beroendeband – det är ingen ”flykt från livet” – utan precis tvärtom. Men vi är ännu i omvandlingsprocess, så vi kan inte riktigt känna och inse allt det goda som väntar oss. Men vi får under tiden en allt innerligare kontakt med oss själva och Livets storhet. Vi blir allt mera kännande varelser och därmed allt mera levande.

För det ingår samtidgt – en stor sorgeprocess – att ta farväl av allt det gamla. Det är inget vi skall fastna i, men heller inte skygga för att känna. Så att öppna våra hjärtan innebär samtidigt att vi möter våra sorger som legat i vägen för ett fullständigt öppnande. Det ingår många ”nära-döden-upplevelser” i processen för vår pånyttfödelse. Men det sanna Livet är inte farligt! Ju mer vi utgår från vårt hjärta – desto klarare inser vi att vi alltid är omhändertagna. Av vårt Högre Jag som är i rak förbindelse med Källan.

Allt fortsatt sökande i det yttre eller i ”fel” riktning ger automatiskt besvikelse och sorg. Det finns dock gåvor i detta yttre sökande – vi lär oss vad vi inte vill ha – så att vi kan komma allt närmare vad vårt Hjärta vill.. Men resultaten kommer nästan omedelbart nu, för Energierna och Ljuset pressar på – för rening av allt gammalt.

Ingenting är eller kan bli fel – allt är i perfekt ordning – det är ren kosmisk matematik – eller ren Kärlek bakom det som sker. Alla skrymslen av slaveri, begränsat liv och hjärtesorg belyses – sorg, besvikelse , ilska mm uppstår, när vi inser vad vi gått med på  och hur vi hindrat oss själva att känna oss älskade. Men då vi alla på Själsligt plan gått med på att först spela detta spel, så går all ilska och besvikelse först och främst ut över oss själva så vi måste släppa taget, efter att känslan känts. Neutralisera och i stället känna Kärleken som väller fram inunder allt detta. Alla våra sorger och besvikelser dras igenom Hjärtats Kärlek – vårt Kristusmedvetande – för att bli helat.

CIMG9975

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s