Med värme i rösten – eller inte

CIMG9855 (2)Ju mer man vaknar inser man en massa – varför t ex det mesta av ”moderna” sångare och röster avskräcker – alltmedan sovande människor ännu applåderar dessa. Bl a för att – de flesta INTE sjunger utifrån sitt hjärta, utan från sitt ego, sin yta. Deras dömande av delar av sig själva gör rösten hård och ytlig. Och det handlar mera om prestation och form, än om innehållet och viljan att förmedla något – tillföra något gott till medmänniskorna. Livsströmmen är delvis blockerad och kantad av hårda tankar och taggar. Och många har stora bekräftelsebehov – och därmed under ytan ett stort ”jag duger inte om jag inte får uppmärksamhet”. Och såå många unga längtar fortfarande efter detta ytliga – att bli bekräftade i strålkastarljuset – och de flesta av dom säljer gärna sin Själ för att slipas och ”bli någon.”

Och det skriks och det skriks i mikrofoner och högtalare – utan hjärtevärme.

En röst som däremot har både mjuka och starka vibrationer, vittnar om ett mera öppet hjärta och kontakt med både sin feminina och maskulina sida!

CIMG9962Och de som ännu hyllar allt detta ytliga sångande gör det förstås för att de känner igen sig och är glada att ha sällskap i det – i själen plågsamma tillståndet.  Det hjälper förstås också till att bevara detta själsligt begränsade tillstånd.

Det handlar inte om ett fördömande – men så mycket av det gamla destruktiva höjs ännu tilll skyarna och det är en Ny Tid nu och då måste också sådant genomlysas.

Allt som begränsar Själen och rösten – allt som ännu är ytligt – blir till oharmoni när det sändes ut – splittrar energierna och skapar kaos. Och där ingår även sådant som operasång – som är ett konstlat uttryck – slipande, kontroll och prestation – inte ett levande uttryck.

Sen kan man förstås med sprucken röst eller annat, ändå sjunga utifrån sitt hjärta – det handlar om intentionen, viljekraften bakom.

Egentligen ville jag bara tala om hur vackert och tilldragande det är med män som har värme i sin röst. Det som visar att de både har kontakt med sitt hjärta och sin omtänksamma sida mm. Och det precis motsatta hos de som inte har denna kontakt – hur bildsköna, framgångsrika, ”rika” eller ”röstbegåvade” männen – eller kvinnorna än är.

CIMG9953

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s