Alla dessa lögner

CIMG9861Tänk att vi låtit oss luras av alla dessa lögner som det gamla Spelet är uppbyggt på. Tänk att vi lärt in alla ”gör du inte – eller gör du – si eller så – så blir du straffad!” Överallt i alla mainstreammedia fortsätter den stora lögnen. I vartenda program och tidning spelar man detta Spel – på fullt allvar. T o m i ett program som ”Skavlan” dräller det av gäster som ältar gamla klyschor och värderande och dömande. Och i svt låtsas man som att ”allt är som det alltid har varit” – och man pratar om allt i gamla termer. Det blir nästan sjukt löjeväckande när man ser hur alla dessa ”förståsigpåare” och ”experter” hävdar den ena lögnen efter den andra. (Har ingen tv men gör ju vissa studiebesök) Och ”betalar du inte datorlicens så kan du bli straffad” … för det har Massa/Slavdrivaren bestämt …  — men inte ditt Högre Jag och Den Gudomliga Kraften!

CIMG9908Massa – diktatorn – gör allt för att hålla människor och mänskligt liv nere – tillåter inte människor att vare sig tänka själva – vara sig själva eller leva som fria själar i ett glädjefullt kärleksfullt skapande Liv. Men det är som sagt ett inlärt program!!!!!

Överallt i det officiella livet pratar människor efter det inlärda programmet – argumenterar enl programmet – lever enl programmet. Mästrar och ”vet” och hela tiden sysslar med vad andra skall göra. Helt fokuserade på att tycka och tänka om andra – och undandrar sig allt eget Ansvar. Och bland alla slavar existerar inga önskningar om lösningar på problem – utan det handlar bara om att värdera, döma, tycka, debattera, vara på ”rätt sida” osv

Tänk att så många ännu följer Spelet och ”gör som ”Massa” säger” – för att inte ”straffas”. Tänk att de flesta ännu är rädda för ”vad skall andra tycka och säga” – och därmed aldrig vågar vara sitt riktiga Själv. Tänk så många som är helt utan integritet och äkta heder! ”Min” fastighetsskötare t ex – som ofta gör det mesta för att vara arbetsgivaren till lags – först och främst och ibland går omkring och låtsas att han hjälper hyresgästerna, men aldrig talar klarspråk. Mer rädd för ev ”straff” än att göra ett hedervärdigt jobb. (Idag fick jag iaf honom att erkänna att ”jag gör ju bara som dom säger”…)

CIMG9896Alla dessa underhuggare som inte har någon egen integritet – som aldrig står upp för något – inte vågar ”besvära” … Alla dessa underhuggare som ofta också älskar att ”ha makten på sin sida” – att luta sig mot och slippa en massa ”besvär”. Att bara hänvisa till ”chefen” eller lagarna – utan att behöva tänka själva. Utan vare sig heder eller integritet. Sverige har framodlat otaliga Mästare på både slaveri och diktatur.

Och vi har skapat folkdomstolar som uppehåller detta dömande strafftänkande – alla slavar bevakar andra slavar. När vissa frigör sig – känner andra undermedvetet på sig att de lever fel, men beskyller de befriade – för att de får slavarna att känna av sitt undermedvetna. Om någon t ex får s k bidrag av något slag – så är slaven raskt där och fördömer. ”Jag får minsann slava för att få pengar!” Men som jag sagt åtskilliga gånger – varenda mänsklig individ på Planeten skapar själv sin penningström!!!! Så INGEN tar från någon annan!!!

Och tänk om – det s k straffet just är vägen ut ur slaveriet!!! För så är det!!!! Att bryta ett så djupt inlärt slaverimönster måste ofta göras genom stora förändringar i vanorna. Det är ditt Högre Jag som vill visa dig vägen ut!!! Och alla som är sjuka, arbetslösa mm har beträtt vägen ut ur slaveriet!!! – men bara om de kan se det – och ser dess gåva. Om man motsätter sig och kämpar emot, ser sig som offer och orättvist behandlad osv – då förblir man ett offer! Då  kan man inte komma ur slaveriet och aldrig på allvar bli frisk, välmående, rik eller lycklig. Man kan då aldrig finna sin egen auktoritet, kraft, sin egen läkekraft och kärlek till sig själv. 

Och det ev ”straffet” – eller sjukdomen – är en gåva! – för det får dig att äntligen lyssna på vad du egentligen känner! Om man inte rent medvetet försöker lyssna inåt och följa sin egen vilja (så gott man för tillfället kan) – så måste omvärlden agera mera brutalt, för att man skall vakna!

CIMG9905 (2)Allt måste ske inifrån och ut – ingenting utifrån, inga doktorer, kemikalier, inte ”samhället” – ingen annan människa kan fixa just ditt liv. Du är till 100 % ansvarig för hela din existens. Hälsa såväl som yttre omständigheter! Bara genom att lyssna till hela ditt inre och din egen vilja och följa den och att samtidigt stödja dig själv och stå upp för dina rättigheter och din livskvalité osv. Du kan dock inte varken tvinga dig själv eller någon annan att få det du vill. För att få det du vill och verkligen behöver, måste du älska dig själv och öppna ditt hjärta för att kunna ta emot!  Du måste känna att hela Universum vill att du skall må bra och har rätt till ett kärleksfullt och välmående rikt liv!

Och ingen Universiell Kraft eller Gud dömer dig – bara du själv genom det inlärda slavprogrammet!!! Och andra bara speglar ditt ev dömande av dig själv. Så att du skall upptäcka ditt eget tankeprogram!

På det själsliga planet har vi dock alla gått med på att spela detta Spel!!! – ända tills det var dags att vakna upp och komma ihåg igen.

Livet efter uppvaknandet är menat att vara så som vi i hjärtat alltid önskat att det skulle vara – fast ändå mycket bättre. lättare och ljusare! På ett annat sätt än vi någonsin kunnat tänka oss. Eftersom vi bara kunnat tänka med gamla tankeprogram om vad lycka är.

Som sagt – hela det gamla programmet som pågår bland allt pratande ”därute” är en stor fet lögn – en stor teater – ett mekaniskt, under årtusenden, inlärt program – själva illusionen som vi spelat med i.

Hog tid – Högtid att komma ihåg – Sanningen!

CIMG9888

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s