En total helomvändning av verkligheten

CIMG9860 (2)Och då menas en totalomvändning! Som att vända på en helsvart sida och se att den andra sidan är helvit. Som att gå in i ett becksvart rum och tända alla ljus och se en helt annan verklighet!
Det börjar nu på allvar bli dags att dra i alla energitrådar som skall dra åt den nya verkligheten. För – det är allas våra energier som skall skapa den. Människor måste börja på allvar tro på att en ny verklighet är på väg. Människor måste börja hoppas igen. För – det ligger helt i SkapelsePlanen att det skall bli precis så som de flesta människor alltid önskat att livet skall vara. Eller rättare sagt – mycket bättre än vi öht kan föreställa oss.

En total helomvändning från allt som vi tänkt (varit programmerade att tänka) av att vi måste lyda och göra som ”dom” säger och lyda och bli styrda av allt i det yttre. För det har ju bara varit ett tillfälligt program – om än mångtusenårigt. Men har aldrig varit bestämt att ”vara för evigt”. Cykeln – experimentet är fullbordat – vi kan inte leta i det materiella längre efter lyckan – Universiella lagar säger stopp.

Allt som vi i hjärtat längtat och önskat är menat att uppfyllas – nu när vi vänder.

Människor måste lägga sitt fokus på både lösningar (i st f att bara se problemen) – och på insikten av att i den nya verkligheten så är det MÄNNISKAN och hennes välmående och lycka som gäller. Och att allt materiellt som behövs kommer att följa med den inriktningen.

Det gäller en totalt förnyad syn på ALLT i samhället. Där mänsklig värdighet, omtanke, vänlighet, stöd till alla att förverkliga hela sitt Jag, inget tvång (ingen ”arbeit macht frei” och piskor) – utan välvilligt stöd – (dock måste förstås ännu vissa gränser sättas för de som inte har förstått att visa hänsyn och det gemensamma ansvaret).

CIMG9831Vi har letts till dess motsatta ytterlighet – just för att få insikt i vad vi inte vill ha – för att komma till insikt om vad vi verkligen  vill ha i våra liv. Ju större ytterlighet – desto klarare insikt om vad vi önskar i stället. Vi hade inte kunnat riktigt komma på vad vi egentligen söker och vill ha i våra liv om vi inte mött dess totala motsats! Allt är Gudomligt ordnat!

Men ju fler som på allvar börjar tro och i sitt hjärta känner att allt detta är både möjligt och ingår i Mänsklighetens Plan – ju mera energi ges till det nya – och det måste till slut manifesteras. En stor del av folket har ju nu upplyst och talat om alla sjuka felaktigheter i detta gamla system – och nu är det dags att börja tala om vad vi VILL skapa!

Det är inte först och främst våra politiker och yttre bestämmare som skall fixa detta – utan det måste byggas upp av människors samlade energier med tron och insikten att det är detta som är meningen! Bestämmarna måste till slut följa det kollektiva trycket – de kollektiva energierna. Bara genom människors uppvaknande, insikt och HOPP och intentioner – kan det nya manifesteras. Inte genom ständig felsökning och klagan – då detta just bevarar allt detta gamla. Vi har alla ett ansvar för vilka energier vi bidrar med till det kollektiva – Positiva, hoppfulla och insiktsfulla – eller destruktiva och offertankar. Det är inte enbart ”dom där uppe” makthavarna som skapar  det kalla samhället, utan folket som tänker sina tankar och sänder ut olika energier – som blir vår verklighet.

cimg0257-2.jpgDet vi fokuserar på blir vår skapade verklighet – så absolut viktigt är vårt fokus på insikten, tron, viljan att skapa en vänlig Värld. Fokusera på att den Gudomliga Planen vill vårt allra bästa. Fokuserar vi på motstånd och maktlöshet så kan inte det goda skapas! Energierna följer vårt fokus – så fungerar allt i Universum!!

Då ingår det ju att vi också inser att vi inte längre kan projicera ut allt vi känner på omvärlden – för detta löser INGENTING på allvar! Det är i vårt inre som alla bristtankar och förtryck existerar – vi måste sluta att kräva och fördöma oss själva – måste sluta att bedöva oss med allehanda beroenden osv.

Jag kan känna en stor ömhet över allt som vi lurats in i att tänka – genom vår mångtusenåriga resa i Slavspelet. T ex när jag lyssnar på Bingsjöpolskor – där en äldre speakerröst talar om att Folkmusiken förbannades under en viss tid. Den ansågs komma från Djävulen och vissa spelmän slog t o m sönder sina fioler – för att ”lyda Gud” och bli älskade! Deras längtan efter Gud och det Gudomliga var så stor så de offrade både fiolen och musiken!
http://www.youtube.com/watch?v=VA4IcJ5ycNc&list=PLC3000FAB0561CABC

Alla längtar tillbaka till Gud – Källan – vare sig de vet om det eller inte – eftersom det är vårt ursprungs-Hem – där all kärlek, trygghet och lycka finns. Vad människan än har gjort eller inte gjort – har det ingått i Spelet – skapat utav Skaparen. Och ALLA människor är lika älskade – oberoende av hur Spelet har sett ut. Och även de som helt förnekar Guds existens är lika älskade – det spelar liksom ingen roll – vi ingår alla I GUD.

*******   Läs gärna min andra blogg Foto och Tankar – länk uppe till höger

CIMG9832

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s