Det djuriska inom människan på väg att lösas upp

CIMG9852För alla som medvetet renar och tar ansvar för sitt inre – kommer allt djuriskt – alla instinkter att upplösas – transformeras. Det kommer inte att finnas något behov av detta överlevnadsrike hos en upplyst människa. Och därmed transformeras också alla de lägre jordiska njutningarna – som frosseri, sex, alkohol”behov” mm samt sexualiteten. Och sådant som ilska och våld har ingen plats längre. Sådana energier och ”behov” upplöses.

För när vi äntligen följer vårt hjärtas vägledning fullständigt – är vi inte rädda – och sänder därmed inte ut några energier som drar till oss någon skada – och behöver därför inget försvar. När vi inte bedövar oss med njutningar – upplöses allt ”djuriskt” inom oss. Vi behöver inte längre instinkterna som signalerar ”fara” eller för att överleva. 

När vi följer Hjärtat så väljer vi heller inte längre några ”farliga” vägar eller handlingar. För vi har redan gjort alla de erfarenheter som betydde fara – genom mängder av liv – så vi behöver inte längre sådana erfarenheter.

Det handlar om en fullständig uppstigning – transformation av de lägre rikena. Dimensionerna – chakrana 1-3 – som ”rullas upp” och grundplattformen -grundchakrat blir hjärtats chakra.

CIMG9732Väldigt många har ännu svårt att inse att vi t ex inte behöver sexualiteten längre. Och det får ju var och en upptäcka själv efterhand. Och jag kan också anta att inte alla har som mål att bli fria själar och uppleva Den större Kärleken. Inte har som mål att bli medvetna skapare till sina liv. – Men för att bli helt fria själar måste dessa lägre riken transformeras. Dessa gamla energimönster blir i stället omvandlade till expanderande och njutningsfullt vibrerande bestående Liv.

(Kan dock tillägga att – på vägen under denna transformation är det helt ok att ”ha sex med sig själv” – att rida på de vågor av inre rening och sammansmältning av olika aspekter inom. När lustsignaler dyker upp. Detta gör att man godkänner och jordar all sådan inre upplevelse. – Tankarna blir förankrade med känslorna och kroppen. Och inom oss finns det inget som är ”fel”. Inget dömande av det som sker inom oss.

Alla slags tabufantasier är helt ok – INOM OSS . När vi inte längre dömer något av allt detta – så upplöses alla sådana ”behov”. Det blir försoning med Självet. Det innebär att man hämtar upp allt man behöver inom sig själv och inte blir beroende av andra. Allt beroende av andra ger separation – med och inom sig själv. Och det viktigaste – att man känner sig älskad – vad som än sker där inom!!! Även alla slags ”perversa” inre tankar och känslor är skapade av Gud! Olika aspekter som ingått i Spelet för att vi skulle kunna bli förslavade! När vi känner oss älskade rakt igenom – med hela vårt bagage – upplöses alla sådana behov – undan för undan.

Allt som vi upplever i vårt inre är aspekter och program som vi haft med oss genom olika liv – sedan livet började på Planeten – och inga aspekter har varit ”fel” – men alla de lägre – destruktiva skall nu omvandlas, så att vi inte skadar oss själva (eller andra) längre. Allt har varit och är Gudomlig Skapelse – skapat av Skaparen!!!

Det handlar inte om något gammalt tankemönster om att sexualiteten är ”fel” eller ful – inget dömande – utan det handlar helt enkelt om att det är ett snart passerat stadie i människans fortsatta utveckling. En fullbordad cykel.

Vi upplever och försonas med alla dömande och krigande aspekter inom oss och transformerar undan för undan all inre kamp. Allt har varit program- och inte vårt Sanna Jag.

CIMG9828Vi måste inse att allt som finns inom är själsliga program som vi haft med oss som själar och som  gett upplevelser tidigare i livet. Det finns liksom ingen som ”hittar på” att göra det ena eller andra – utan det finns redan där i programmet som vi valt att först leva ut och sen omvandla. Detta gäller alla slags inblandade – hela mänskligheten! Och det finns som jag sagt förut – inga offer! Men det broderar jag inte ut just nu.

Vi har alla spelat med i varandras Spel – olika roller – olika energier som matchat varandra.

(Att det sedan finns mängder med människor som verkligen lever mer eller mindre i ”djurriket” ännu så länge – det blir till parallella världar – ännu så länge. Men alla som transformerats och stiger uppåt – berörs inte av detta. Kosmos har Plan för detta tillstånd också – så dom får hållas – Det egna Självet och det egna Livet är viktigast.)

Och – det finns ingen verklig Djävul !!!!- det som så upplevs är bara den Gudomliga nedbrytande Kraften som har som mål att skala av oss hela slavprogrammet, så att vi kommer tillbaka till vår innersta Kärna igen – vårt Inre Barn – vår innerlighet – närheten till oss Själva. Hela Skaparens kärlek ligger bakom och i det som många kallar Djävulen!

Vi är på väg in i en helt Ny verklighet – där allt gammalt inte längre gäller. Där kärlek – frihet – lätthet – glädje – medveten skaparkraft och Gudomlighet i alla former ingår. Allt det som vi innerst inne i hjärtat längtat efter – Livets sanna essanse. Ju mer vi kan lämna hela det gamla paradigmet – begränsande dömande tankeprogrammet bakom oss – ju mer vi hämtar upp allt vi behöver inom oss – desto fortare kan vi uppleva den Nya verkligheten – The Shift.

CIMG9795

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s