Erkännandet av Gudinnan – livsavgörande

CIMG9852 (2)Det finns ännu otroligt många som inte förstått Gudinnan och Hennes Kraft som livsavgörande. (Suck – ja var skall jag börja … så många områden …) Den maskulina normen som härskat genom årtusenden för att så  många ännu sitter fast i att bara lyssna på ord. Det vimlar av manliga självutnämda ”gurus”  som ”vet” – men som enbart predikar andlighet ur ett maskulint vänsterhjärnaperspektiv.

Där har vi alla religioner – bl a den kristna – där både kvinnor och män predikar enligt maskulint synsätt och helt negligerar det Feminina – känslor – själva upplevelsen och som alltid bara pratar om Fadern – och i bästa fall lite till julen om Jesu Moder – sådär i förbifarten. Så länge religioner inte kan prata om Fader/Moder Gud, så fortsätter allt förtryck, separation  och våld i Världen.

Det är ju självklart att för Skapelse behövs både Moder och Faders-energier! Att människr inte ens kan få ihop detta – rent logiskt.

Och många tycker att buddismen verkar så ”fin” – men den vägen erkänner heller inte värdet av alla känslor som vi har – utan de skall mediteras bort. Ständig frid är målet, vilket stoppar all utveckling, expansion och äkta liv.. Bara mental kontroll över livet. Och att det både inom buddism och hinduism gör att allt löses upp och göres till ”ingenting” – blir ju till ett kaos utan struktur – utan verklig skaparkraft. En väntan på att ”själva Livet väntar efter döden”.

Islam är bara totalt mot allt liv – så den struntar jag i nu.

CIMG9824Alla religioner syftar till ”att göra rätt” – så man ”blir godkänd i himlen”. Ingen religion lär ut att man skall skapa himmelriket här på Jorden! (De kristna som gör detta – Jehovas vittnen m fl – talar fortfarande om att man måste kontrollera och göra ”rätt” – för att någon gång – lång långt där borta – skall skapa detta Himmelrike (men det är fortfarande synd och straff som gäller.)

Sen har vi alla dessa nyandliga – de som är ”uppvaknade” – men där de flesta tycks ha stannat på en gammal maskulin nivå – utan att erkänna och vara i full kontakt med Gudinnan. Det finns – åtminstone i Sverige – mängder av ”uppvaknade” människor som sitter fast i ”kärlek och ljus”-spelet. Och alla dessa har också ett nästan fanatiskt behov av att överösa allt och alla med ”kärlek och ljus”-bekräftelser. Men orden blir substanslösa – då själva grundkärlekskraften inte finns med. Och de höjs upp av andra som också sitter fast i detta – ”Oh du som alltid är så kärleksfull och vänlig”. De förstärker varandras beroende av att ”bara vara kärleksfulla”.Den som känner äkta kärlek till andra behöver inte tala om det till allt och alla. Men självklart tycker alla ”kärlek o ljusare” att äkta människor verkar skrämmande – det får dom ju att känna vad de själva förnekar.

CIMG9796Den som inte har kontakt med Gudinnan har heller inte verklig kontakt med vare sig Moder Jord eller sin egen kropp eller sina känslor! Den ev kontakt man har är genom sexuell njutning för urladdning neråt – dvs livsströmmen går neråt till Jorden – för att göda de lägre rikena i Skapelsen .

Den som inte har erkänt och har kontakt med Gudinnan flyter ovanpå och utanför det levande livet. Den som inte har kontakt har ingen förankring i det som skall ge Liv. Den som inte har kontakt med Gudinnan kan heller inte få äkta kontakt med andra medmännsikor. Och tvärtom förstås – det går inte att få äkta kontakt med ”kärlek och ljus”-människor.

Det kan vara lite forrädiskt att tillfälligt mötas av sådana som alltid skall ”sprida kärlek och ljus” – det känns ganska ok först – men ganska snart upptäcker man hur oäkta det hela är – hur deras rustning är i vägen för äkta kontakt.

Den som inte har erkänt och hämtat upp sin Gudinne-energi – hela sitt känslo- och instinktsrike – och sen transformerat de lägsta energierna – (let go) kan inte få tillgång till sin medvetna skapelsekraft – kan inte uppleva fullt liv och kan inte lösa upp alla gamla program som frammanar sjukdomar – kan inte undvika programmet ”död”. Då man förnekar stora delar av sitt inre. Det går inte att tänka bort sjukdomar – man måste känna sina känslor fullt ut för att få reda på vad ev ”sjukdomar” har för budskap. Men är man öppen för att möta och känna sina känslor hela tiden – så behöver inga sjukdomar skapas.

CIMG9782Den som inte erkänner Gudinnan och Hennes energier och inte har känslokontakt med Jorden – separerar sig från Jorden och kan därmed inte följa med Henne i Uppstigningen. Och på vägen blir Jordens och den individens energier totalt inkompatibla – individen kan inte tåla de högre energierna och sjukdom och/eller död skapas.

Om vi trycker ner och bekämpar känslor – t ex genom att låta tankarna dominera/vänsterhjärnan/det maskulina synsättet – så bekämpar vi oss själva – Moder Jord – Livsströmmen.

I de ”nyandliga” sammanhangen florerar ännu så enormt mycken abstrakthet – teorier om livet – ord ord ord – utan substans – p gr av frånvaron av Gudinnans energier.

Den som inte har kontakt med Gudinnan har heller inte kontakt med sitt Inre Barn!!! – sin oskuld.

Gudinnan erkänner man när man erkänner, upplever och uttrycker hela sin mänsklighet – man kan inte bli Gud förrän man blivit människa fullt ut! Då ingår inte längre någon uppdelning i ”bättre eller sämre än andra”! 

Javisst – alla har sin sanning – men det finns sanningar som vill bevara det gamla paradigmet – det finns sanningar som vill ”halvbevara” det gamla paradigmet – och det finns sanningar som leder till total frihet – expansion – som gör oss till medvetna Skapare med Skapelsens urkraft – sanningar som ger oss en allt större Livsström – och Sanningar som gör oss odödliga.

Ja Gudinnans energier behövs på vartenda område i Livet och samhället – utan Gudinnan och det Femininas fulla uppvaknande – inget fortsatt Liv.

CIMG9783

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s