Villkorslös kärlek eller …

CIMG9860 (2)Känner att detta begrepp behöver upplysas. De flesta som använder sig av detta ord gör det med det gamla paradigmets energier – en ytterligare form/dogm – ”man måste vara god”. Man måste vara förlåtande, tolerant och förstående. Vilket är det gamla lidande-programmet i nyare tappning. Ett påbud uppifrån – utifrån – ett förtryck – en kontroll – tankekontroll över känslorna/det feminina mm.

Det mesta talet om ”villkorslös kärlek” appellerar till det gamla tankeprogrammet – något som påbuds att man ”bör” göra! Detta begrepp får som syfte att man inte är ”god” om man frångår detta. Det fortsätter att dela in människor i ”onda eller goda”. Används ofta av kristna – där man lägger in värderingar av typ – att man måste vara förstående – tolerant – inte får visa ilska och annat. M a o – begreppet misstolkas och används som en lömsk dogm – ofta svår att upptäcka, då det kristna dömandet har varit landets ”ryggrad”. Ofta lägger människor till – efter allt de haft åsikter om – ”bara man visar villkorslös kärlek” Lömskt påbud – dömande och separerande. Det gäller att vara ”god” – och inte äkta.

Inga som helst måsten fungerar på det området. Det maskulina försöker fortfarande sätta agendan och tala om hur allting är och skall vara – alltmedan det är Gudinnan och det Feminina som skall leda Världen framåt uppåt. Och det Maskulina skall stödja detta. Såsom i det inre så ock i det yttre. Bara det feminina är det som har kontakt inåt och lyssnar på det Högre jaget och på det Inre Barnet. Bara det feminina har kontakt med vad som verkligen behövs! Det handlar helt enkelt om olika uppgifter i skapandet. Det maskulina har fått dominera för att plöja oss ner i materian – för att göra plats för Anden – Högre medvetande och nu när vi har vänt, är det det feminina som skall leda oss tillbaka till Källan.

CIMG9820Det handlar alltså inte bara om att ”balansera” feminint och maskulint”, utan om att det feminina – Gudinnan – skall visa vägen! (Och inte alltid kommer det feminina fram bara för att någon är kvinna – då många kvinnor är djupt tränade att agera såsom männen). Och tvärtom finns det män som verkligen lyssnat inåt och stödjer det feminina på Planeten. För det feminina har varit och är fortfarande djupt förtryckt – och de flesta ignorerar ännu detta.

En äkta uppvaknad man t ex, stödjer högt och tydligt kvinnors mänskligaa rättigheter på Jorden – utan att snegla på om han blir kallad rasist eller annat! En man som lyssnat på och accepterat hela sitt mörker – känslor och instinkter – kan se Helheten och gömmer sig inte bakom något försvar som ”ja men inte alla män …” Han gör inte allt för att försvara ett ego, utan kan känna omsorg om Helheten – han kan se det destruktiva systemet. Det samma gäller förstås de uppvaknade kvinnor som också väckt upp sin Gudinne-energi..

Därtill användandet av ”ONENESS” utgår ofta från ett påtalat yttre Oneness – ”man måste tycka om alla” – blir till en förtäckt dogm. En ren missuppfattning att ”man måste älska alla”. Däremot – när man fullständigt erkänt och uttryckt hela sitt inre Jag – när man försonats med sin inre ”djävul” – då uppstår ONENESS INOM och – man blir alltmer NEUTRAL till andra människor. Och många känner man stor kärlek till – men andra blir neutrala och man släpper taget om dom. Man kan inte tvinga sig själv att ”älska” det som är destruktivt – det år en kosmisk omöjlighet – men man kan inse att allt har varit utspel av programmerade programm och att man själv varit med och skapat det hela.

Missan De flesta som förespråkar Oneness – ställer sig utanför och ovanför allt det destruktiva på Jorden. Blandar sig aldrig i det som sker i samhället. Därmed förnekar de också sina egna destruktiva aspekter – de ”tänker bort dom” – tankekontroll i stället för ett accepterande upplevande och transformerande av dom. Pratar om känslor i st f att uppleva dom. Det mesta blir till teorier utan liv. Man måste sätta begrepp på allt – dela in – sortera – kontrollera. Flyta ovanpå – blir till ”ljus och kärlek”-dogmen. Och med detta följer också ett dyrkande av lusten – som urladdning avreagens …

Och har man inte med öppna ögon sett och känt av den mänskliga destruktiviteten,  har man inte heller mött den inom sig själv och det kan aldrig bli ”Oneness”.

Att vi framåt i tiden också kan säga att vi älskar alla – när vi verkligen släppt taget om hela det gamla programmet – ja – fast då finns det inte längre något behov av att påtala om vi älskar eller inte, för det är vårt naturliga tillstånd – varande!

Det som inte är direkt lätt att älska -dvs mycket av det destruktiva som ännu sker på Jorden, skall vi bara neutralisera och helt släppa taget om. För det kan ändock inte följa med uppåt i Uppstigningen. Det lämnar ändock snart Planeten och blir omhändertaget av Ljuset. Vi skall inte slösa någon energi på detta (när vi väl omvandlat det inom oss.)

Och – ONENESS med sig Själv är det absolut viktigaste! Finns inte detta – är allt annat fejk.

Var och en följer självklart sin egen programmerade Plan – mot död eller Liv. Inget val är ”fel” – för just den  individen. Men Vägvisare måste visa på Högre sanningar, så att de som ev är öppna kan välja fritt. Min uppgift är upplysning av allt mörker och att visa på vägen till ödödlighet för de som så önskar. Det är bl a därför jag är här.

CIMG9822

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s