Det finns ingen orättvisa

CIMG9852(En fördjupning av mitt Facebookinlägg)
De som ännu undrar hur så många invandrare kan få så mycket bidrag och inte behöver jobba – beror bl a på att – de har i sitt tankemönster att: ”jag varken kan eller vill jobba” ”jag vill bl a ta hand om mina barn” osv. VI SKAPAR ALLA VÅR VERKLIGHET GENOM VÅRA TANKAR!!! Och alla dessa har mycket starka sådana tankar och alltså skapar de den verkligheten!!!

Alltmedan många svenskar har ett djupt tankeprogram som säger att jag alltid måste ”vara till nytta” för andra och samhället – annars duger jag inte. Och andra förslavade svenskar bevakar och dömer alla – svenskar – liksom invandrare som inte verkar ”göra nytta”. Svenskar har mycket svårt för att älska sig själva och tro att de får finnas till om de inte arbetar eller inte har ”den rätta statusen”. ”Dom där har ju så ”fina” jobb så dom är ju värda mycket mera än jag och dom har självklart mera lön.” Människor har satt sig själva i över- eller underläge! ”Om du inte arbetar skall du inte heller äta…” Program Program!!!!

CIMG0329Allt är tankeprogram! En massa avundsjuka människor som dogmatiskt påtalar ”Hur skulle det gå om alla gjorde som dom ville!” ”Jag får minsann jobba och slita och vill inte betala andras bidrag”. Det tankesättet har ingen som helst Sanning i sig. Det är slavprogrammets snara.
Var och en skapar till 100% sin egen penningström och ingen tar från någon annan! Pengar är bara en förlängning av varje människas tankar om sig själv.

Sen – att det officiella Sverige inte vågar ställa några som helst krav på invandrare – ”för det är ju så synd om dom” – skapar förstås en extra befrielse för de invandrade. Och att de ännu har energimässigt stöd av alla de ”som tycker att det är så synd om dom”. Men de får heller inte möta och rena sitt undermedvetna och bli fria på riktigt! De stöds i stället till att leva i sitt gamla status quo – ofta enl medeltida livsmönster!

Sen – att det besparas och snörps på en massa svenskars behov beror också förstås på att alla dom som ”snörps” inte i grunden värderar sig själva särskilt högt. De som kan se Gåvan i detta slutar se sig som offer och lyssnar på sitt undermedvetna – sina förtryckande och nedvärderande tankar och känslor – och gör sig fria.

CIMG9752Men att vara avundsjuk – är att göra sig själv till offer – man skapar sig en identitet som offer och mindre värd. Och ofta vill man t o m glänsa med denna offeridentitet. Ett glorifierande av lidandet. ”Jag har minsann …” Då kan man fortsätta kasta skulden på andra och försöker hämta kraft genom att döma andra. Och därmed hela tiden rymma från sitt eget ansvar för sitt liv och sitt inre tankeprogram.

Att vara avundsjuk på ”alla rika” – gör också att man förblir i tankarna ”jag är sämre än dom”. De som t ex har mycket pengar – har oftast ett tankeprogram där pengar inte ingår som något problem för dom. De har lärt sig att handskas med pengar och är inte rädda (oftast) för att förlora dom, för de litar på sig själva att alltid kunna skapa nya pengar. — Sen kan de ha andra förtryckande tankar som gör att de bl a inte tror sig vara värda något utan pengar och därmed ofta inte har några speciellt kärleksfulla relationer. Men allt handlar om vars och ens egna tankeprogram!!!!! Rik eller fattig – kärlek eller kyla.

Överhuvudtaget så är alltför många svenskar ännu totalt upptagna med VEM ÄR SKYLDIG! Och denna önskan att få döma någon blir till en ständig flykt från Ansvaret för sitt EGET liv.

Det svenska tankeprogrammet har haft och skall nu ta sig ur – den djupaste och bredaste splittringen i det kollektiva medvetandet. ALLT har varit uppbyggt på splittringen mellan ”rätt eller fel” – ”god eller ond” och de starkaste rösterna – kyrkan/religionen och staten har fått definiera vad som är det ena och det andra. Och människor argumenterar efter allt som de lärt in – indoktrineringen – tankeprogrammet – inte efter vad som är den Högre Sanningen.

(Om man ser till t ex till arabvärlden och många andra länder, så har det ”onda” funnits, men inte det där ”goda” – så diskrepansen har inte varit den stora som i Sverige.) Sverige har som uppgift i det kollektiva att just smälta ihop och försonas med denna enorma diskrepans – denna splittring.

CIMG0472Sverige har en nyckelroll i den mänskliga utvecklingen – i uppvaknandet – att försonas med både sig själva och hela spektrat av den splittrande programmeringen. OBS – det är INTE detsamma som att fortsätta sova och därmed fortsätta i förljugenhet – vara ”tolerant” och liknande! Det är inte synd om någon!!!

Det är bl a därför som så mycken ”ondska” väller in i vårt land – för att verkligen väcka allt som tryckts ner i svenskars inre. För att vakna och inse att liknande ”ondska” finns inom svenskar, men att den oftast riktas mot det egna Självet!. För att bli fulländade slavar – för att alltid ”göra rätt”!

Alla debatter i media och överallt är enbart ordkrig där man letar efter fel och skyldiga – och ingen är inriktad på HUR SKALL VI LÖSA DET HÄR – HUR KAN VI SKAPA ETT BÄTTRE SAMHÄLLE!’

Och allt prat om ”bidrag” eller inte – gäller förstås också svenskar och alla människor på Planeten. Många svenskar känner i sitt djup att de inte längre kan delta i allt detta gamla Spel och leds av sitt Högre Jag att hela och ta hand om sig själva. Och kanske tar de emot ”bidrag” av något slag. Detta är helt enligt den Gudomliga ordningen. Hur skulle de annars kunna hela sig och gå före och visa vägen. Detsamma gäller alla sjuka och arbetslösa. Det finns ingen jordisk begränsad skattkista – Allt kommer från den Gudomliga Skattkistan!!! Penningströmmen går bara genom olika kanaler till individen. Riksdaglön, vd-lön, sjukersättning eller socialbidrag.

Och Avundsjuka är en totalt olönsam tankefälla. Skapar inget av det man verkligen skulle vilja ha!!!

Människor måste börja fokusera på Befrielse och Lösningar – på att gå framåt – uppåt – mot Kärlek Frihet och Överflöd till alla – det finns absolut ingen brist i Universum – det finns oändligt överflöd av Kärlek och materiell rikedom. Man måste öppna sig för att kunna ta emot!

Jag hoppas att allt fler människor medvetet nystar sig ur det gamla Slav- och Skuldspelet. Hela Universum stödjer detta! 

CIMG9740

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s