Alla söker nu efter något att hålla sig i …

CIMG9853Nu när Den Gamla Världen löses upp och Den Nya skall formas, så söker ännu de flesta av oss efter något att hålla oss i – något som till synes står stilla – nu när allt förändras i accellererande hastighet. Vi söker efter människor, grupper, åsikter, saker, platser, traditioner, förhållningssätt – tankar som förr gav en viss trygghet eller plattform – och detta gör vi – inte för att detta gamla var/är speciellt bra, utan bara för att försöka förankra oss i – ha något! att hålla oss i. Även om det vi försöker hålla oss i inte längre har någon som helst stadga längre. Fundamenten har ruttnat inifrån.

Vi är så rädda för att släppa taget om det gamla för att i stället överlämna oss till något som är totalt nytt – något som vi inte kan sätta in i olika boxar och begrepp. Det gamla helvetet har varit ”tryggt”.

Men det blir till slut till att ofrånkomligt släppa taget – då det gamla tankepaketet absolut inte ger något mer välbefinnande. Själen har inte längre något behov av detta gamla och därför finns det heller inga matchande energier – inget som kan fylla upp det vi söker – i det gamla.

CIMG9732Jag inser nu rådet som kom från någon Högre Källa om vår känsla av ensamhet och alienation, när inget i den gamla Världen ger oss någonting.

Rådet var att söka vår förankring vår längtan efter – vad det än är – att söka det i själva Skapelsen – i Naturen – Djuren – i allt runt omkring oss. För där finns den oändliga Kärleken. Den har alltid funnits där. Den omgärdar oss och den flödar igenom oss. Och att verkligen söka det vi söker inom oss! När vi klarar av detta behöver vi aldrig mer känna oss ensamma!

Det är när vi söker och längtar efter att människor, händelser och ting skall tillfredsställa oss, som ensamheten kvarstår. All slags längtan efter yttre förändring, framgång eller relationer, kan bara fyllas genom att lyssna inåt – på oss själva och i Det Stora – i den vackra Skapelsen.

Till slut inser man detta – fastän det först är svårt att släppa all längtan och besvikelser på det yttre. Men det finns ingen annan lösning!!!

Att förankra oss i – det som verkar alldeles tomt – i ett ”ingenting” kan först verka skrämmande. Men det är att på allvar överlämna sig till Guds-/Skapelsekraften, i st f att med sitt lilla Jordiska jag försöka uppehålla den egna världen. 

CIMG9729All slags längtan efter manifestationer – synliga skapelser i det yttre, ger besvikelse. Eftersom vi nu drivs till att bli vårt Sanna Själv, så står det bara att finna inom oss – först! 

Som Abraham/Hicks (Ljusgrupp från ”ovan”) säger – Vi vill att ni skall lära er känna lycka – oavsett vad som sker i det yttre. Att det hela tiden handlar om ett inre tillstånd som skall uppnås – oberoende av allt i det yttre. Då kan ingenting längre varken göra oss illa eller få oss att falla. Vi seglar då fram på en ny Kärleksfull våg – i st f den gamla drama, värdera, döma, längta, besvikelse mm-vågen. Vi står då fullständigt raka inom oss själva – har hittat vår egen inre trygghet och Kraft.

Den Nya Världen kan vi ännu inte föreställa oss – då vi inte har några erfarenheter att hålla oss till. Bara undan för  undan, när det positiva och ”miraklen” börjar ske, kan vi stund för stund bygga helt nya ständigt växlande plattformar av tillit. Nya goda erfarenheter ger oss alltmer tillit.

Vi bygger en Ny Värld – vår egen och den gemensamma – där vi har Skapelsekraften med oss – där inga ”prövningar” längre behövs – bara olika erfarenheter som vi i full tillit hanterar. Och med insikten att det nu finns ett gigantiskt nätverk av uppvaknade människor runt Planeten. På olika nivåer men med klar intention – viljan att skapa en bättre Värld! Vi är inte ensamma!

CIMG9727

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s