Stund för stund smälter Den Gamla Världens hinder ner

CIMG9861Dag för dag – stund för stund smälter nu hela det snärjande komplexet av begränsande Liv bort. Allt som varit i vägen för Kärleken till oss själva. Fram träder Det Sanna Livet – det mjuka – snälla – förundransfulla storögda – det hoppfulla – insiktsfulla – livsbejakande och Kraften.

Detta förstås inte så tydligt bland alla som ännu fokuserar på ”vad som är ”fel” i samhället och på Planeten. Men för alla oss som ser allt det positiva som sker och vår egen nedsmältning av det gamla begränsande tankegallret.

Befrielsen sitter i känslorna – kan inte uppnås genom intellektet. Befrielsen finns i att ge upp sin tankekontroll – ge upp att tankarna skall lösa ev ”problem”. Att ge upp – surrender – överlämna sig till sitt eget inre. Bara vårt inre har lösningen till just vår befrielse och upplevelse av Kärlek glädje och trygghet.

CIMG0349Vi måste sluta att relatera till omvärlden – inte relatera till någon annan människa, varken familj, grannar, vänner eller någon yttre auktoritet. Inte längre tänka – ”vad skall den och den tycka eller vad tycker jag om den och det”.  Det dränerar all vår Kärlek och egna Kraft. Drar oss bort ifrån oss själva. Och vi ger bort både vår integritet och förmåga att bli självstyrande och fria. Den enda vi skall relatera till är vår egen inre Källa – till Gud/Gudinnan – till Hjärtat. Att överlämna sig till något som är större än Jaget – är som en stor Famn. I vetskap om att denna Famn har allt i sin hand och full kontroll och ändå styr precis allt.

Att allt är ordnat helt perfect – så att vi från vårt deltagande i slavspelet – nu kärleksfullt leds tillbaka till våra Sanna Jag – till allt det som är Kärlek och som bara vill oss väl. Att vi nu är på väg in i den ”snälla” Världen. Men allt måste ske och gå genom vårt eget inre – vi måste skapa ”snällheten” inom oss själva – genom att älska oss själva totalt. (Inte något gammelkristligt ”du måste vara god”!) Omvärlden kan bara bli ”snäll” mot oss om vi först är snälla mot oss själva!

CIMG0445Samtidigt måste vi släppa taget om det mesta som ännu är ”fel” ”därute”. Då allt detta felsökande och felfokus dränerar oss – samtidigt som det göder ”felen”. ”Felen” är skapelser av människors begränsande tankar om Livet och vi bidrar till ”felen” genom att tänka på dom och repetera dom. (Ett visst mått av upplysning kan ännu återstå – men för väldigt många är det nu dags att lämna över spiran och fokusera på vad vi vill skapa.)

För oss som ser förändringen också i det yttre – blir t ex
* Den nye påvens äkta ansatser till att rena och rensa inom den katolska kyrkan – ett tydligt tecken.

* Vladimir Putins långa tal vid någon sammankomst – där han visar upp en otroligt insiktsfull världsbild och talar om både vikten av andlighet, försoning och att ett lands befolkning är det viktigaste – inte deras krigsmakt. Han talar bl a om att erkänna den genetiska koden bland befolkningen. Och en massa annat. Den mannen är klart uppvaknad och högintelligent.
http://rt.com/politics/official-word/putin-valdai-national-idea-142/

Tillägg okt 2015
Och runt om i Världen  samlas tusentals längtande ”vanliga” människor för att få ”titta mirakelmannen Braco i ögonen” – Braco från Croatien – och alla som gör det blir som oskuldsfulla barn och blir botade på många vis. Alla är tårögda mjuka och tacksamma och hittar tillbaka till sin sanna oskuldsfulla essans. Han kan koppla upp sig på en dimension ovanför all splittring – bortom tiden och rummet – där allting är neutralt och försonande och han kan stråla ut denna energi. En mycket kärleksfull mjuk och mestadels tyst våg som sveper fram. Där bl a det slaviska folket försonas och sprider det till resten av Världen. Han har även varit i FN och ”gazat” och numera i massor av länder – samt att han nu också kan skicka sina energier via Livestream ❤ Han har hållit på i 15-20 år och nu intensifieras denna våg allt mer. Nog är Kärleken på väg att ta över – för de som ser det ❤
http://click.icptrack.com/icp/relay.php?r=19165887&msgid=401873&act=GRK9&c=1481048&destination=http%3A%2F%2Fwww.braco.me%2Fen%2Fevents%2Fdetail%2Fupcoming%2F284%2F

Bara några exempel …

Livet blir allt mjukare …

CIMG9713

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s