Vi blir nu allt mer multidimensionella

CIMG9852Alla som tagit ansvar för sig själva och renat och renat och släppt taget om det mesta av det Gamla Spelet – öppnar nu upp sig för den multidimensionella verkligheten. Den som smälter ner alla gränser, stopp och inlåsta tankegångar. Den som kan ta in den större verkligheten – som hela tiden funnits, men som vi inte kunnat ta in på grund av våra begränsande tankeboxar.

Men alla vidgar nu sin verklighet – det är oundvikligt att stanna inom de gamla ramarna – utvecklingen driver på i warp speed.

Det handlar på en energinivå om att kunna ta in helt nya frekvenser – helt nya stationer. Men många kämpar ännu förgäves med att försöka sätta in Livet och alla skeenden i de gamla boxarna – men det blir allt mer omöjligt. Livet och nya tankar vibrerar nu på allt högre frekvensnivåer och det gamla blir absolut inget att hålla sig i. Det rasar samman – upplöses. Makthavare försöker ännu driva det kollektiva enl gamla låga frekvenser, men det finns ingen verklig grundenergi kvar på denna låga nivå, ingen stödjande energi – för att kunna ha någon egentlig makt. Makten ligger nu hos folket – hos individen!

Att bli multidimensionell innebär bl a att öppna upp sig för alla osynliga (ännu) världar runt oss. Hela vår ”vanliga” verklighet har oändliga världar inom sig.

CIMG0281Visar här ett exempel – i skogen finns t ex denna Trädfamilj med sin Ande på en högre frekvens – levande varelser – som om man öppnar upp sig kan se/känna att träden sträcker fram sina händer för att hälsa på oss. Och bland träden (osynligt – och på en annan frekvens) finns en hel liten by med små varelser (nu menar jag inte myror och sånt, utan varelser på en annan frekvens – i djup symbios med Jorden). Jag såg denna by – små hus med oranga ”tegel”tak – på natten när jag öppnade upp mig för andra världar på andra frekvenser.

I en annan nattlig vison såg jag hur en kvinna och en man nu kom ut ur Jordens inre – Jorden är ihålig och andra riken på andra frekvenser existerar där.

För många är sådant ännu förknippat med ”sagor” och ”fantasy” – men för en som öppnat upp sitt multidimensionella medvetande – blir sådant mer och mer självklart.

Och för alla som ännu är i tron att vår Värld är förnuftsbaserad (en produkt av en dominerande vänsterhjärna) framstår den större verkligheten ännu som sagor och ”flum” – men de missar själva Livets upplevelser av Mirakel – och Livets Helighet – de missar sitt eget Hjärtas kärleksfulla energier – kort sagt ett begränsat och kallt liv.

CIMG0401Liksom att det finns en oändlig massa Liv, varelser och planeter i oändliga Universa…. När man ser multidimensionellt försvinner också ev. rädsla och alienation för allt detta oändliga. För tryggheten hittar vi ändå inom oss – i hjärtat.

Genom att vi drivs till ett multidimensionellt medvetande (själens och Livets egen drivkraft) – upplöses vi alltmer – dvs vår gamla personlighet blir upplöst – då den var ett falsarium – inte vårt sanna Själv.

Samtidigt löses tiden och rummet upp – allt blir ett NU.

Enl Högre Källa finns egentligen inget som helst avstånd! Då allt är energi och vi skulle kunna sträcka oss ut och känna på stjärnorna. Avståndet finns bara i vårt tankepaket – som har anammat tanken tid – rum… Ja det är stort och gränslöst … och det är bara att överlämna sig åt Storheten i Skapelsen.

För all utveckling och insikt som går igenom Hjärtat – gör att vi alltid bottnar och är trygga. Hjärtat är Porten som allt måste transformeras igenom. 

Vi lever nu i en helt ny verklighet – en helt Ny Värld – vare sig vi vill och är medvetna eller inte.

CIMG0432

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s