Bara den egna UPPLEVELSEN kan bekräfta Den Nya världen

CIMG9853Inte förrän vi själva börjar uppleva nya känslotillstånd – befrielser – mera kärlek – så blir Den Nya världen – paradigmskiftet reellt verkligt. Men ett ständigt upprepande av de nya tankegångarna gör att vi till slut också börjar känna att det är sannt. Det gamla förnuftet och tvivlen jobbar hårt för att ”försvara” oss från en helt ny verklighet. Men till slut ger de olika sköldarna och försvaren upp – när vi t ex ansträngt oss för att ”hålla igång”.

T o m jag som levt i stillhet i så många år insåg idag att jag fortfarande tänkt ”om jag inte har gjort något som syns (för mig själv) varje dag, så går jag inte framåt – så missar jag livet på något vis”. Så skönt när i stället Kärleken bryter igenom och allt är ok – jag missar absolut ingenting genom att inte ”göra något” just idag – eller andra dagar.

CIMG0335Genom att ofta sätta oss ner och bara vara – när vi känner oss missmodiga, ensamma,  stressade eller bara trötta, så får Kärleken och Hjärtat chans att bryta sig igenom barriärerna. Och genom att ständigt ha hört de nya tankarna så finns också den nyare energin med oss och vi kan känna att vi faktiskt är på absolut rätt väg – när försvaren rämnar. Ofta kommer genombrotten när vi ansträngt oss extra för att hålla oss ”uppe”. Då kommer den förlösande kärleksfulla gråten…

Men ingenting blir verkligt förrän vi upplever det själva! Därför är det ännu så många som inte kan ta in nya tankar och den Nya Världen, då de inte kan uppleva den – för de fokuserar ännu på intellektet, vänsterhjärnan – på vad som händer i den yttre världen. De är bara uppe i huvudet – och pratar om livet och tillstånden i Världen – ger sig inte tid att känna och har därmed ingen möjlighet att förstå att denna Nya verklighet faktiskt är den äkta verkligheten för många. Det blir helt enkelt två olika Världar – den Gamla och den Nya.

Den Nya Världen kan bara upplevas genom våra känslor. Känslorna är Vägen – till Hjärtat – till det Gudomliga. De Feminina aspekterna leder oss till Källan. Om vänsterhjärnan får leda och dominera tar den oss allt längre bort från Källan – mot mera prövningar och förtryck – tills vi böjer oss och innerligt känner  också vår litenhet (vårt Inre Barn) och börjar överlämna oss till och lita på Kärleken som väller ut inifrån oss – eller vi skapar sjukdom eller död. 

Känslorna är både Vägen och Porten!

Låt Kärleken bryta igenom – Den bär upp hela vår existens – är Allt det som väller fram under alla besvikelser. Det är hindren, sköldarna som ger besvikelserna – släpp taget.

Kärleken har alltid legat under hela Alltet – Den bär oss – det är inte farligt att ge upp. Det är det enda som kan ge oss den trygghet vi söker. Vi blir äntligen mjuka mot oss själva och Livet. Inser att egentligen allt är snällt – meningen med Livet är mjukhet snällhet och Kraft – och samtidigt äkthet. Mjukheten är inte detsamma som att gå omkring och krama omvärlden – utan i st en större innerlighet och integritet. (Kramandet hör mera hemma i det gamla paradigmet – när vi ännu var beroende av andra.)

CIMG0343 (2)

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s