Människans längtan – efter Den Stora Modern

CIMG9861Djupast ner och in i mänskligheten finns denna längtan – efter Den Stora Modern. Hon som är själva Essansen i Livet – själva upplevelsen av Livet. Hon som omfamnar kvinna och man – barn och hela Skapelsen. Hon som innehåller allt det mjuka i vår existens. Hon som vi bara kan falla ner i.

Vår resa ner i materien tillsammans med den Maskulina Gudsapekten har också inneburit bortkopplingen – medvetandet om Den Stora Moderns existens. Och denna längtan och förtvivlan – att kanske aldrig få se henne mer – ger vår djupaste sorg inom. Att åter få se Hennes ansikte – uppleva Hennes famn – som ger den totala Tryggheten – att Allt är väl och precis som det skall vara. Att det hela tiden funnits i programmet att vi skulle få återse Henne och åter komma ihåg vilka vi ÄR – att vi är Gud/Gudinnan i fysisk form. Och oändligt älskade – precis som vi är.

CIMG9792Den Maskulina Gudsapekten ger oss ryggraden – byggställningarna – orden – de trygga kärleksfulla orden men bara dom kan inte ge oss allt det vi innerst inne längtar efter. Det mjuka inom oss – det mjuka Hjärtat – all ömhet för oss själva och allt skapat. Många har dock känt denna mjukhet, utan att erkänna och komma ihåg Den Stora Modern. De har då ofta tillerkänt Gud – den Maskulina aspekten denna egenskap. Men det har hela tiden varit Gudinnan och Den stora Modern bakom allt det mjuka. Och utan erkännandet – kvarstår det djupaste såret och den djupaste längtan och meningslösheten. Och då har man valt döden i stället.

De flesta män längtar ännu oerhört efter Den Stora Modern -men deras uttryck för denna längtan tar sig många destruktiva vägar. Ännu beväpnar sig de flesta män med ord eller muskler – för att dölja sin sorg.

Självklart längtar Jordens kvinnor också – då kvinnor har fått och fortfarande ofta utstår all världens förnedring (har ingått i Spelet). Längtan efter att få ta fram sin mjukhet – inte bara när det gäller sina egna barn, utan också för sig själva.

CIMG0315Män och kvinnor måste inse att de gemensamt bär på en stor sorg och längtan efter Den Stora Modern. Måste inse meningslösheten i att förtrycka eller bekämpa – måste inse att det finns något som är mycket större än uppdelningen kvinna – man!!! Måste höja sig över – och sjunka ner i sig Själv – i Den stora Moderns famn – ge upp allt försvar.

Den Stora Modern finns i vår allra djupaste känslobrunn – djupt förenad med vår Kropp – och Moder Jord.

Hon ger oss den totala Tryggheten – att bara sjunka in i – hon ger oss det öppna Hjärtat – att vi vågar visa allt det mjuka inom oss – inte såsom offer eller tycka synd om – utan det oskuldsfulla mjuka – ger vårt inre Barn full frihet att vara förundrad över Skapelsen. Ger oss ömheten.

Ju längre in i själva essansen av oss blir det allt svårare att sätta ord på det … kan bara upplevas …. en känsla som går rakt igenom mig – uppifrån – genom min kropp – och ner i Moder Jord … en djup stabil förankring … en stor expansion – som egentligen bara är en upplösning av allt som begränsat mig att uppleva – att jag är ETT med hela Universum och alla Universa … – oändlig …
Så att tillåta sig att falla – innebär bara att man äntligen inser sitt Större Jag – genom att bli liten – blir man allt större – utan att förlora sin unikhet. Och man blir en självklar del av Den stora Kärleken. 

Samtidigt öppnar ihågkomsten/känslan av Henne upp för Den stora pulserande Floden – Livsströmmen att flyta igenom oss – Den som är föreningen mellan Himmel och Jord – Moder och Fader Gud.

Hos Den Stora Modern finns den totala mjukheten – Hon ÄR själva mjukheten – grunden för allt Liv.

CIMG0153

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Människans längtan – efter Den Stora Modern

  1. Ping: Jordning – förankring nödvändig | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s