100 % av vår yttre värld är en spegling av mänsklighetens inre

CIMG0065Jag känner att det kan behövas lite förklaring igen ang detta. Då ytterligare en våg av totalabsurda händelser sveper förbi. (i muslimvärlden – 7-åriga flickor som tvngas gifta sig med 60-åriga gubbar – muslimer som skär sina fiender i stycken och äter upp deras hjärtan – en man i UK blir knivhuggen för att han äter en skinksmörgås! framför två muslimer …) mm mm. Det mänskliga absurda Helvetet är fullt synligt – för de som ser. Samtidigt vandrar en mängd människor ännu omkring i nästan total ignorans och ovilja att se – ovilja både att se det yttre mörkret och ovilja – oförmåga att se sitt eget inre mörker.

Men – allt – precis allt är manifestationer – skapelser av vad som sker i människors undermedvetna – det ännu icke upplysta och upptäckta.

CIMG0395Ingenting av allt detta vidriga skulle kunna ske om det inte redan fanns i människors inre!!! Allt är Energier!!! som samverkar med varandra. Det som görs mot människor i det yttre – sker också i det inre. Alla som förtrycker och förnekar olika inre delar av sig själva bidrar och skapar det absurda i det yttre. Och det är inte bara de som drabbas – som drar till sig olika hemskheter – som bär Ansvaret, utan ALLA som förnekar sitt eget mörker. I det kollektiva medvetandet simmar allt detta negativa omkring och vissa måste då kanalisera ner det, så det blir synligt.

Ingenting – absolut ingenting – sker av någon slump. Allt är som ett gigantiskt pussel – en väv – en levande organism – som dominobrickor som faller undan för undan. När något sker i en energitråd (med ett visst energimönster/känsla) någonstans så påverkar det alla som har liknande energimönster. Men detta gäller förstås också allt det positiva som sker!

Samhällets syn på och behandling av de äldre i vårt land är också en spegling av hur kollektivet ännu förnekar all visdom, mognad och respekt – för att i stället glorifiera allt som är ”ungdomligt”. Det ”ungdomliga” som innebär hänsynslöshet, respektlöshet – och full fart – mot krasch, sjukdom eller död. (Delvis beroende på äldres tillbakadragande och böjande sig för ”det ungdomliga”).

CIMG0221Och sedan – att vi har regering, riksdag och allsköns beslutsfattare som absolut inte styr skutan mot en bättre Värld – är också speglingar av människors inre. Många människor har ännu inte vaknat upp och förstått att de är helt förslavade och kör över sig själva – både de med ”jobbskatteavdrag” och andra som lider och ser sig som offer.

Det kan helt enkelt inte vara annat än så – just Nu – kosmisk matematik och ren naturlag!

Samtidigt blir resultatet av ”bestämmarnas” totala arrogans till att människor både får fram sin nedtryckta ilska och sitt inre lidande – och med det så återtar allt fler och fler sin egen Makt och Kraft.

Det ÄR jobbigt att se allt detta mörker – men genom att se det ”rakt i ögonen” – kan man neutralisera det – och det blir i stället till egen kraft och frihet och det är det som är den Högre meningen med allt detta.

Precis allt har ett gott syfte bakom – det gäller bara att inse det och släppa taget om offerrollen!!! Ju fortare man släpper offertanken – desto fortare finner man sin egen Kraft!

Här är tidigare inlägg på samma tema

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/07/03/all-is-well-and-perfect/

https://gunillasolara.wordpress.com/2013/02/24/hela-yttervarlden-skapas-genom-manniskors-tankar-och-kanslor/

CIMG0375

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s