Den senaste surfplattan med tillbehör – inför skolstarten …

CIMG0067 (3)Inför skolstarten — du har väl köpt en ny surfplatta med tillbehör till ditt barn – 1.500 kr på Ellos – eller kanske det är för simpelt …det finns säkert exklusivare. Det duger inte längre med nytt pennfodral, block och kanske skolväska … Och föräldrar med ”jobbskatteavdrag” går säker på det, medan andra föräldrar våndas för att inte kunna ge barnen ”så viktiga” saker… Det känns tragiskt att kollektivet ännu gör allt för att piska in barnen i det gamla systemet – slavhjulet. Den kollektiva indoktrinerande reklamdyngan kletar sig in överallt. Och lockar in dom i teknikens värld – bortom all äkta skapande lek. De skall ännu fostras till att sitta framför skärmar av allehanda slag – i stället för att vara närvarande med sig själva eller helt närvarande med andra och i kontakt med Jorden och Naturen.

CIMG0378För de barn vars föräldrar vaknat upp ordentligt, måste det bli en otrolig konflikt mellan det barnen – genom sina föräldrar – upptäckt inom sig själva om Sanningen – och det grymma indoktrinerande slavprogrammet. Där allt är inställt på att man måste passa in i systemet – vara ”duktig” – lära in en massa gammalt nonsens utan substans – ”lyckas” i arbetslivet – ”bli något” i stället för att få vara sitt fulla själv – ”få bra betyg” … måttet på hur mycket slav man lyckats bli osv osv. — Det måste bli en totalkonflikt för alla barn till uppvaknade föräldrar, då de vet sitt eget värde och inte kan gå med på detta gamla system…. 

Men ju mer påkostade teknikprylar – ju större betygsjakt – desto större slav!!!
Så de som inte kan köpa sådant och som dessutom släpper betygsjakten – är de verkliga vinnarna! De kommer fortare att bli fria själar.

Denna ”skolstart” tas i kollektivet som en ren naturlag – in i systemet och helst ännu tidigare för att lära barn använda sin vänstra hjärnhalva allt tidigare, så den kan dominera. Så får man lydiga sovande slavar. Att det då blir ett otroligt kaos i klassrummen och i skolan blir ett självklart resultat, då allt som sker där går ut på att – ingen får vara sitt rätta Jag och den vänstra hjärnhalvan prioriteras och får dominera. Då måste den högra hjärnhalvan och det feminina med alla förtryckta känslor löpa amok och göra sig hörd. Den djupt förtryckta Urkraften ur det Feminina i Skapelsen (inom både pojkar och flickor) – måste ut. Och därtill kommer ännu en massa överlevnadsinstinkter, som också förtryckts i det gamla ”lärandet”.

CIMG0363Ja det är massor som måste släppas lös och förändras i själva grunden för den mänskliga rasen. Och skolan blir förstås en självklar grogrund för en mish-mash av lössläppta krafter. Då den vänstra hjärnhalvans – det maskulinas dominans över det feminina måste stoppas och dras sig tillbaka, för att det feminina och den högra hjärnhalvan skall kunna blomma ut. För allas bästa – för harmonins, fridens, fredens, kärlekens skull. För att alla skall kunna ta fram sitt rätta hela balanserade Jag.

Sedan finns det förstås ännu alla förslavade föräldrar som vill att deras barn skall bli ”lyckade” och som applåderar höga betyg och gärna vill att barnen skall skaffa sig ”toppjobb” osv ….

Men eftersom alla höga kärleksfulla och kraftfulla energier strömmar ner från Kosmos – kan ingenting förbli vid det gamla. Så just nu kan jag bara se en gigantisk konflikt inom hela skolvärlden – för så mycket av det gamla – själva den grundläggande slavindoktrineringen – är samlat på ett ställe. Så där måste en gigantisk rening ske. (Undantag finns dock i vissa typer av friskolor – där man inte längre prioriterar den vänstra hjärnhalvan).

CIMG0374Skolan måste i stället riktas in mot fullständig levnadskonst. Där självkännedom är själva grunden – så att varje barn kan ta fram sin glädjefulla vilja och fulla kapacitet. Med självklara skyddsgränser förstås, (inte lössläppt själviskhet) – då det blir en process mellan det gamla och ett nytt tänkande. Vi behöver människor som kan föra ut den sanna människans natur – människor som kan t ex stödja andra att hitta sig själva – olika terapeuter – nya naturliga energitekniker och helhetstänkande när det gäller energin. Skolan behöver lära ut hur hela naturen och människan hör ihop – hur man bygger en värld i samklang med naturen, och inte våldför sig på den för att ta sig fram, varken med vägar, byggnader eller annat. Skolan behöver lära ut hur viktigt det är med naturlig mat – utan tillsatser och konstigheter och lära ut hur man lagar sin egen mat och tar hand om sitt hem. Sådan baskunskap är jätteviktigt!!! Och – barnen måste lära sig att fullständigt respektera sina kamrater och andra medmänniskor! Respekt för egna och andras gränser.

Att så många unga helst vill hålla på med ”media” eller bli ”kändisar” och liknande – är ett symptom på att den nuvarande gamla skolan inte ger deras själ någon som helst näring. Och i brist på något verkligt meningsfullt att lära sig – blir det all denna ytlighet som lockar.

Vad Världen nu behöver är inte några som helst karriärister – utan healers, andliga och kroppsterapeuter, människor som känner sig själva, människor som kan se helheten, människor som vill skapa en bättre värld, människor som tänker utifrån sitt hjärta. Människor med visioner för en mänsklig, kärleksfull Värld – i full Harmoni. Världen behöver LEDARE som har Livet och människan i fokus!

Vi behöver helt Nya skolor som fullständigt vänder på det gamla tänkandet – och helt utgår från att Livet och Människan står i centrum!

CIMG0392

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s