Ljuset sprider sig – 1+1 blir 3 eller mycket mera

CIMG0067 (2)Inser att t ex nu på sommaren så sprider sig Ljuset och upplysningen i exponentiell toppfart. Som att 1 + 1 blir 3 eller mycket mera. Jag har sett att t ex här runt mig så har under åren de flesta hyresgäster dragit till sig allehanda besök och gäster och det är alltid ett mångdubblat liv runt mig. Och just nu (så länge det varar) verkar i stället de flesta vara bortresta och jag inser att – varje upplyst tanke sprider sig genom att folk ”hälsar på”.

Först laddar man lite upplysningsenergier – t ex från mitt område och från alla som redan är fullt vakna – och sen för man detta vidare i allt större och större ringar. Alla som besöker tar med sig lite nytt Ljus och sprider vidare CIMG0060osv osv … Och man behöver inte umgås med andra för att sprida  Energier – de sprider sig helt enl naturens lagar – de goda såväl som de lägre energierna. Självklart sprider sig Ljuset också genom att människor talar klarspråk och upplyser om allt som har dolts osv.

För allting handlar egentligen om Energier – som sprids –även om vi sätter form och tanke på omständigheterna. Låga och/eller instängda energier kommer i dagen – omvandlas och höjs i frekvens.

Allrahelst på sommaren kommer gamla släktprogram till ytan – gamla hakar, beroenden och begränsande mekanismer skall vädras ut och omvandlas. Släktegenskaper och beteenden från många generationer tillbaka skall lösas upp.

Därför är det också helt existentiellt livsviktigt vad varje individ i samhället tillför den gemensamma samhällskroppen!!! Ingen grupp eller människa kan gömma sig i något hörn utan att det påverkar oss alla. CIMG0032Därför kan vi inte ha några parallella samhällen – typ islamsamhällen inuti samhället. Alla sådana försök påverkar hela samhällskroppen och blir till ständiga konfrontationer – för att de drar ner alla energier till mycket låga nivåer.

Ingen kan förbli helt vid det gamla – och de flesta tänker inte i termer av upplysnin– men människor blir allt mer och mer sanna och sig själva och därmed allt mer fria. Att de sen skall komma på sitt Andliga inre och förstå att de själva är fullständiga skapare av sitt eget liv – ja det blir förhoppningsvis nästa steg i deras utveckling.

För alla som går före och visar vägen – och har insett vår egen skapelsekraft och insett att ALLT i vårt liv handlar om vårt eget inre och att alla släktingar och allt vi söker därute, finns i vårt inre – för alla oss är beroendebanden borta och vi stannar hos oss själva. Ännu delvis för att bli fullständigt hela och för att inget ”därute” kan ge oss det vi ev tycker oss sakna. Vi samlar ihop oss själva – våra energier som vi förut gett bort till omvärlden. Vi samlar ihop vår fulla Kraft. Så – att vara ensam är detsamma som att utvecklas och ta ansvar – är vägen till full Frihet – Kärlek – Kraft och ett innerligt och vibrerande Liv!

Alla som blir kvar på Jorden i framtiden leds mot sin egen Frihet – sin fria Själ – bortom alla beroendeband – Livets självklara förutbestämda utveckling på Planeten.

************  Besök gärna också min andra blogg Foto och Tankar – länk till höger

CIMG0053

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s