ALL IS WELL – AND PERFECT

CIMG0067 (2)När vi på allvar inser att Allt är precis exakt som det skall vara – just NU – när vi också börjar känna detta – ända in i hjärtat. Då kan vi äntligen koppla av och börja fokusera på allt som är roligt vackert och lättsamt.

Vartenda ögonblick nystar vi upp allt som vi snärjt in oss i  – genom det gamla Spelet – vi löser upp knut för knut och reder ut allt som trasslat in och begränsat vårt fulla Liv. Hela det mänskliga kollektivet nystar upp – ögonblick för ögonblick – händelse för händelse -ut ur labyrinten – och blir allt mer klarseende, fria och kärleksfulla. Och ingenting kan hoppas över – varje människa måste själv göra erfarenheterna av att det här och det där är inte vägen till lycka. Men kollektivet hjälper verkligen varann nu – stora massor vaknar upp och kommer ihåg att de är ämnade att vara fria själar.

När motstånd dyker upp – är det en gammal knut eller fnurra på tråden som behöver inses och släppas taget om. Det är aldrig något tecken på att något är ”fel” – inget misslyckande – utan bara något som behöver belysas med kärlek, släppas taget om och gå vidare.

CIMG9942När nystanet väl börjat nystas upp, kan inget stoppa denna förlösning – den rullar på – dag som natt – tills full Frihet och Kärlek till sig Själv (därmed också till andra) råder. Och att ta ansvar för sin egen medskapade del – är Nyckeln till befrielsen. Vilka tankar och känslor bidrar jag med till det kollektiva. Varenda begränsande och dömande tanke bidrar till det gamla Spelet!!! Inget undantag! Dömer du någon – så dömer du samtidigt dig själv – utan undantag! Och ingen är något offer!!!

Att inse att – om jag slutar att tänka att den eller det är orsak till att jag inte mår bra – att sluta projicera tankarna på att det är något fel på de personerna eller de omständigheterna – och i stället inse att allt sådant bara är någon slags information till mig om vad jag själv känner och tänker!!! Att mitt Högre Jag bara har mitt allra bästa som mål – genom att i det yttre manifestera olika störningsmoment. När man börjar bemästra detta – då blir man verkligen fri! Man lär sig att vara flexibel – inga fasta planer eller agendor – utan man följer det inre flödet. Det som ev protesterar är vårt ego som vill ha kontroll – och vår rädsla är oftast att ”inte ha kontroll”. Men Surrender är det enda som gäller – där finns all trygghet.

Att det finns en Skapare – en Skaparkraft – en Källa till Allt – och känna att vi är ETT med denna goda Kraft – att den Kraften finns inom oss och runt oss – att denna Kraft bara vill oss det allra bästa. Att det alltid funnits en planerad väg ut ur det förslavande nystanet. Att allt varit ett stort äventyr – att delta i Spelet mellan Mörker och Ljus – att delta i en tudelad Skapelse. Och att nu inse att denna tudelning är konstlad – en illusion. När vi förlåter och försonas med vårt mörker upptäcker vi att det inte längre finns någon tudelning. Och en stor Frid uppstår och vi kan äntligen börja leva på riktigt – i full Trygghet.

CIMG9952 (2)

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ALL IS WELL – AND PERFECT

  1. Ping: 100 % av vår yttre värld är en spegling av mänsklighetens inre | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s