Vårt vikingablod – vår Urkraft

CIMG0067 (3)I det ”fina” Sverige – bland de skenheliga och i den fina ”folkdomstolen” – härskar ännu ett stort förakt för vår svenska och skandinaviska urhistoria. Detta förnekande av urhistorien gör att själva Urkraften stängs av!!! Den Kraften behöver vi för vår egen överlevnadfast den skall nu kanaliseras till att försvara Livet! 

Att själva statsministern (numera f d) i vårt land föraktar vår Urhistoria visar på hans stora ytlighet och outveckling. Vår historia utmynnar från djupt grundade energier – djupa kraftfulla Moder Jord-energier – inte bara ”naturväsen-energier” – utan full KRAFT – Eld-Solkraft. Solens och Jordens grundläggande förening.

I Sverige är dessa energier djupt förtryckta och förnekade – bara de som kallas ”ultrahöger” vågar stå upp för de energierna. Men det speglas i det yttre dessutom i allt invandrade barbari! Och genom många unga svenska ”bråkstakar”. Och det finns i det yttre just för att majoriteten av befolkningen ännu förnekar denna Urkraft. Och då är ”ultrahögern” de enda svenskar som kanaliserar den. Och då de möts med förakt och motstånd, så blir gensvaret automatiskt ett stort förakt och ibland handlingar. Någon måste fånga upp och visa upp dessa energier, så de blir synliga för kollektivet. Och det är kollektivets och gemene man/kvinnas ansvar att ta ansvar för sin Urkraft.

CIMG0079Att också acceptera vår Asa-tro – såsom en grund som vi har i botten av mänskligt liv i just det här landet – som skall stödja och bygga upp vårt land. Att inse att Oden och Tor och Freja m fl, inte bara är gamla sagor, utan aspekter av landet Sverige och dess urinvånares inre själsliga liv. Det finns där i botten – vår livsviktiga överlevnadskraft. Att förakta och försöka utelämna denna Energi – leder till att den fortsätter att kanaliseras destruktivt. Den försvinner inte av sig själv i det kollektiva medvetandet – utan finns där tills var och en tar ansvar för sin Urkraft. 

CIMG9782Bara de som tillåter sig att bli ”heligt förbannade” och inte är är för ”fina” för att se mörkret och kraften i botten – har sin Urkraft med sig. Och självklart – de skenheliga förnekar denna Urkraft och tror sig bättre än andra och ”tar avstånd” från allt som verkar andas denna Urkraft.

Denna Urkraft – själva Energierna och historia finns i den rent fysiska Jorden i vårt land. Det är Moder Sveas rötter – landet Sveriges själsliga rötter. Och de som försöker förneka och stänga av våra historiska energier och hånar dom (som Fredrik Reinfeldt bl a, som föraktfullt pratar om att Sverige inte har något gott att komma med – bara barbari) – om man  hånar sin historia – så har man helt enkelt ingen grund – inget golv att stå påDärför famlar och svamlar Reinfeldt och alla skenheliga sanningsförnekare helt ytligt och deras prat har varken bäring eller substans. Att håna landets historia är att håna landets Själ!

Att förneka landets Urkraft och det egna inre mörkret och ilskan, blir det som skapar inflödet av så mycket barbariska individer som kommit till Sverige – och att de ännu får tillåtelse att bli kvar i barbariet. I stället för att genom gränssättning ledas till mera utvecklade människor. (Alla som är vakna vet vad som sker runt om i landet – de blundar inte.)

Det är inte menat att denna Urkraft  på något sätt skall dyrkas eller dominera och  styra våra liv, utan bara användas till att lyfta oss ur förtrycket – användas som ren Urkraft till att bygga nya kärleksfulla fria Liv. När man accepterar sin Urkraft så omvandlas den till ren Livskraft.

CIMG9785

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s