200 år av fred – leder till kriget idag

CIMG0067 (2)Då svenskarna stoltserat mycket med detta att vi inte haft krig på över 200 år – har nu den uppväckande kallduschen och samhällsbranden sköljt över landet.  200 år av tillbakahållna känslor – för att bla duga som ”goda kristna”. Och fienden kommer både utifrån och inifrån! På område efter område – samhälle efter samhälle, bostadsområde efter bostadsområde – skola efter skola (i klassrum där den mesta tiden går åt till att ”ta hand om” barn som varken kan språket eller basinlärning – ingen bryr sig där om det som tas från de svenska barnens rättigheter) – sjukhus och tandvård där svenskar får vänta och vänta för att invandrare flödar in och prioriteras mm – på fler och fler platser. Allmännyttans bostäder görs allt mer till invandrarbostäder och destruktiviteten tar över.

Förutom den groteska ojämlikheten där de invandrade får det mesta gratis – allt det som svenskar får betala dyrt eller helt enkelt inte har råd med – och utan motprestation från de invandrade. Och där det t ex kostas på resurser med 2 personal per ”ensamkommande flyktingbarn” – medan dagis fritids och klasser får 2 personal per över 30 barn.

flagganSvenskar invaderas ockuperas och trängs undan – för att ge plats åt invandrare från hela världen. Detta är en reell verklighet – utom förstås i Djursholm, Danderyd Österskär och liknande boplatser för etablisemanget och de samhällen som hittills förskonats (där man ännu anser sig förmer och kan döma ut andras verklighet.

Då invandrarna blir många tar de över agendan på hur det gemensamma utrymmet skall användas. De helt enkelt ockuperar det. Det är den reella verkligheten och svenskar har sin fulla rätt att inte godta detta och självklart föder det en stor avsky och ilska över att få sina liv invaderade ockuperade och begränsade. Det är det sunda självförsvaret. (Dock härskar ännu mycken feghet hos svenskar som aldrig vågar säga ifrån och stå upp för sina rättigheter – tyvärr!)

Men den största fienden kommer inifrån – genom alla styrande inom landet – på alla nivåer – som gör allt detta möjligt – som väljer att mer eller mindre förinta svenskars behov och svenskars rättmätiga plats och rättigheter i sitt eget land. Med styrande som nu är fullt upptagna med att frottera sig med CIMG9725andra makthavare (nu i Almedalen. Vilket spektakel – gycklarspel – egentligen värt ett helt eget inlägg – totalt borta från den verklighet de är valda att styra – där det gäller att komma med något ”glänsande” inlägg – för att tillfredsställa sängkamraten mainstreammedia…. show bara ytlig show).

De styrande – både i riksdag och kommun gör allt detta mot sina svenska invånare – allt i skenhelighetens namn. Och de kommunala småpåvarna hukar sig och kanske gnäller lite och ber om mera pengar, men är totalt utan ryggrad för att säga stopp. De värnar verkligen inte om sina redan befintliga invånare. Inställningen är att hålla sig väl med makten som ligger ovanför dom och sin skenheliga stämpel.

Att allt detta har sin högre mening – är självklart, men så länge detta förnekas och det bara verkar fortsätta, så måste ju alla drabbade svenskar resa sig och säga stopp. Att vara rädd för rasistbegreppet är en feg flykt!!! Att vara rädd om sitt eget sken – sitt ego. För det handlar ju inte om det, utan om att svenskars godtrogenhet och välvilja har utnyttjats långt över bristningsgränsen. Ett rent självförsvar.

Och självklart händer allt detta just för att vi haft fred i över 200 år –svenskar har tryckt ner all sin ilska och tillåtit sig att förslavas – med både kyrkans ”du skall älska din nästa mer än dig själv” och genom att överlämna allt ansvar åt staten och till ”experter” osv. Och det gick bra så länge ”staten” verkade bry sig om dig, men som nu vänts till det totalt motsatta – till rena förtrycket och försök till förintelse av allt svenskt och förintelse av svenskars behov. Och för att uppehålla det kollektiva svenska skenet av ”landet som bryr sig om världen” (men inte sig själv).

Ja överallt inskränks nu svenskars liv (förutom bland makthavarna och de köpta slavarna) – för att uppehåla skenheligheten.

Därtill är många svenskar (inte alla) bärare av en stor oskuldsfullhet som nu brutalt körs över och blir till en ren våldtäkt!!!!

CIMG0158Och allt detta förtryck är programmerade tankar inom människorna – inlärt  genom kollektivt inlärande (så här och så här måste du tänka och leva – fast hjärtat ropar något helt annat) och det gäller nu att befria sig själv och sluta förtrycka sig själv och sluta piska sig själv till att göra såsom yttre auktoriteter bestämmer. Slaven måste göra sig fri och bli herre/dam i sitt eget hus. Och samtidigt säga stopp i det yttre mot allt det som sker. Att på allvar lyssna på sig själv – vad man känner – och känna både ilskan och sorgen som ligger där inunder – är vägen ut ur slaveriet.

För detta program är INTE Sanningen!!! DU ÄR FRI – du är älskad och har din fulla rätt att följa din egen inre vilja (så länge du inte inkräktar på andras fria vllja) – har ingen skyldighet att följa någon annan auktoritet än din egen. (Med full hänsyn dock till andras liv). Och du har din fulla rätt att inte behöva ”vara tolerant” vilket är detsamma som att göra sken av att just DITT liv inte är så viktigt. Ditt liv ÄR viktigt! Det gamla tankeprogrammet är själva fängelset – som det nu är dags att riva väggarna till och i stället börja bygga och plantera ditt eget liv – göra plats för de äkta inre drömmarna.

Och – allt detta kaos och tyranni är vi själva medskapare till – genom våra inre tyranniska förtryckartankar om vad vi får och inte får göra och vara!!! Ett dataprogram som alla nu måste helt byta ut – mot ett Frihetens Sanningens och Kärlekens program!!!

Och allt har sin tid – protestera har sin tid – ta ansvar och lyssna på sig själv har sin tid – olika nivåer av det mänskliga uppvaknandet. Men ilskan måste accepteras och uttryckas – genom allt utom våld och hot.

CIMG9727

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s