Utanförskapet – tar plats

CIMG0063 (2)Många som inte vill eller inte känner sig hemma i landet, gör i stället allt för att ändå ta plats. Många många invandrare t ex, försöker ta plats i det gemensamma livsutrymmet genom att spela högt sitt hemlands  musik, föra oljud, tala/skrika högt mm mm. På bekostnad av andras livsutrymme. I stället för att tillåta sig att ingå i ”paradiset” – genom att ta självansvar – visa respekt och hänsyn – visa att de också är kapabla till goda saker.

Ändock kom de flesta invandrare hit för att de på något sätt hört om ”paradiset” här uppe i Norden. Men i stället gör de allt för att förstöra detta ”paradis” – som de en gång längtat efter. Som tur är finns det också många goda invandrare som lärt sig uppskatta det svenska och nu försvarar det de hoppats på. Tillsammans med alla andra svenskar som står upp för Sverige och svenskt levnadssätt. 

CIMG0113Men tyvärr beter sig ännu många invandrare respektlöst i sitt nya hemland.  De som inte ”officiellt” beter sig illa och klart syns, gör det i stället/och i grannskapet där de bor. Tar plats överallt – slänger skräp, kör in bilar och parkerar på gårdarna bland hyreshusen – som sagt, spelar sin musik högt – pratar och skriker högljutt – stora gäng som skrikpratar – barn som är ute och leker/skriker till 11-12 på kvällen (när svenska barn och vuxna skall försöka sova) – struntande i gemensamma regler i tvättstugor osv osv. Det är mycket som den överraskade och godtrogne svensken har fått utstå i sin vardag. (Och fått bannor av de skenheliga för att de försöker säga: aj ni gör oss illa.) Överallt där många invandrare flyttar in, tar de över det gemensamma livsutrymmet. (Jo det finns svenska ljudterrorister också – med  bl a allehanda störande maskiner och stereos – de hänsynslösa har fått ta över mycket i våra Liv.) Men invandrar”kulturer” kan inte tillåtas slå ut den svenska kulturen och livsstilen.
Förutom allt det absurda som sker i ”invandrar”-förorterna – där de hänsynslösa helt får bestämma agendan.

Alltför många invandrare gör ju det mesta för att själva utesluta sig ur den svenska gemenskapen – och sedan klagar de på ”utanförskap”! Det är inte svenskars fel att de känner sig utanför. Om de respekterade Sverige och svenskt liv, skulle de självklart ingå i gemenskapen. Men man kan aldrig ingå, genom att bära sig respektlöst åt och inte genom att inte stå upp för människors lika värde och grundläggande mänskliga rättigheter. Sådant gäller även alla respektlösa svenskar! Man kan inte ingå i gemenskapen om man inte respekterar andra och inte om man lurar, bedrar och skor sig på svenskar och landet Sverige. Ingen visad respekt = fortsatt utanförskap och alienation. Och avsaknad av verklig livsglädje!

Självklart måste de som invandrar till Sverige också ta till sig den svenska livsstilen i stort – i samröret med andra människor i samhället Allt annat blir en omöjlig ekvation. Tyvärr ännu påhejat av alla svenskar som föraktar sitt eget land och hånpratar om att det ”det finns inget svenskt”. Människor som inte heller älskar sig själva! 

CIMG0115Allt som inte vördar Människa, Djur, Natur och sammanhållning – har ingen plats i vår Värld – så ”det svenska ursprungssättet” är överlägset alla andra kulturer. För det jobbar och verkar FÖR Livet – det innehåller hela spektrat av mänskligt Liv! Vilket inte något annat lands kultur gör och vissa ”kulturer” är rent destruktiva. (Att Sahlin, Reinfeldt och andra hånar den svenska kulturen, gör att dessa inte borde få ha några som helst ledande poster!)

”Mångkultur” kan inte få innebära att respekt, grundläggande mänskliga rättigheter, den svenska gemenskapen slås sönder! Självklart kan vi inte ha parallella destruktiva samhällen i denna vår gemenskap. Det är ju så existentiellt självklart att det då bara kan bli allt mer och mer problem, sammanstötningar och destruktivitet!!!”Mångkultur” kan inte innebära att svensk kultur sopas bort – då just den svenska kulturen är den som skall leda mänskligheten åt rätt håll!!! 

Den som inte respekterar andra och andras livsutrymme – det gäller invandrare som svensk – kommer alltid att känna sig utanför. Kan aldrig få hjärtliga möten och delaktighet – kan aldrig få möta äkta vänlighet – kan aldrig koppla av, utan går alltid på helspänn för sin omgivning- går alltid med någon slags ”vapen” som försvar – med ord eller värre. Eftersom man kränker och våldför sig på andras livsutrymme, kommer man alltid att vara på sin vakt – för på ett sätt VET man vad man gör och att andra kan ge tillbaka. För det man sänder ut – kommer ALLTID tillbaka – på något sätt – kosmisk lag!!!! Det går inte att komma undan den Universiella lagen. 

All denna ”fascination” för ”mångkultur” gör att motsättningarna blir allt djupare – då de försöker skapa och bevara ett splittrat samhälle. Som suger ur all energi och pengar och drar allting nedåt – i st f framåt och uppåt! Ett samhälle kan inte överleva utan gemenskap!!! – med fria individer som tar ansvar och respekterar varandra. Med självklara grundläggande mänskliga rättigheter och vördnad för Livet som fundament.

Många invandrare längtar stort efter Sveriges ryggrad att sätta stopp för det destruktiva och äntligen stå upp för allt det som de kom hit för – sin dröm om Paradiset.

Dags att stå upp för en förhöjd form av Bullerbyn – Astrid Lindgrens värld – Carl Larssons – Evert Taubes värld m fl:s. Vi är faktiskt ämnade att skapa Paradiset på Jorden!!! Vi KAN det!

CIMG0074

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s