Upproret ligger nu tydligt i det kollektiva medvetandet

CIMG0043 (3)Överallt på Planeten jäser det och exploderar ibland. Här i Sverige ter sig upproret olika beroende på vilken nivå av uppvaknande man är. De som har det relativt gott materiellt, börjar nu rikta sin upplysning och modifierade ilska på de allra rikaste – den 1-procenten. De som fortfarande slavar och har det relativt gott ekonomiskt (köpta genom jobbskatteavdrag) – riktar bl a sin ilska mot SJ som inte fungerar och liknande materiella omständigheter som gör deras slavarbete mera påfrestande. De som är kopplade till skolan och skolsystemet är upprörda över mycket.  Och sedan det stora upproret över den okontrollerade massinvandringen – och upproret över att svenska befolkningen sätts på undantag på massor med områden. Upproret mot GMO och Monsantos giftiga världsherravälde har undan för undan plöjt sig fram – som en murbräcka och segrar i land efter land.

Turkiet 1 juni 2013Turkiet juni 2013I land efter land protesterar nu stora delar av folket mot sina regeringar – och man kan nog inse att alla regeringar beter sig skurkaktigt och absurt på många vis och trycker ner delar av sitt folk. Den enda regeringschef som faktiskt verkar tycka om sitt folk är Netanyahu i Israel…

CIMG0022 (2)Det verkliga upproret – mot hela pengasystemet – bankerna och de som styr hela Världen genom sina pengar – har ännu inte på allvar tagit form i Sverige. Där pågår det enbart intellektuella resonemang lite hit och dit – huvudbry utan sann substans och kraft – då det stannar i huvudet.

Överallt riktar nu människor sin ilska – sin känsla av att ”det är fel någonstans”. De geopolitiskt uppvaknade ser de flesta fel som samhällssystemet utmynnat i. De andligt uppvaknade ser ibland helst inte det geopolitiska – och försöker simma ovanför – och det finns de som ser både andligt och geopolitiskt. Som inte blundar för något.

Det kommer inte vara roligt att vara makthavare framöver! De känner allt detta uppror och även hat från alla de som de förtryckt. Självklart är de rädda för sina liv – fast ännu dolt bakom höga skyddsmurar, förmågan att fly till sina olika bostäder, ”ta yachten och sticka iväg”, ännu köpa sig lite underhuggare, att med sina pengar ännu ha kontroll över olika media – men makten löses upp undan för undan. Mycket av deras försök att skrämmas har inte längre någon substans. För massor med människor är inte rädda längre! Men maktfolket kläms nu åt – precis som de klämt åt sina medmänniskor.

CIMG0011Och Sveriges regering och de flesta riksdagsledamöter, som beter sig så absurt – måste till slut också känna rädsla – för ”sitt eget” folk, som de förtryckt, negligerat och kört över. Sådana konstigheter fungerar  inte hur länge som helst. Och troligen kommer dessa att i övergången klumpa ihop sig – så som de redan gör i de flesta frågor som kommer upp. För bara bland de som sitter med samma förmåner, kan de känna sig lite säkra. Fast – även där, så hörs nu mer och mer myteri inom partierna… Men maktfolket kämpar helt förgäves – för de som en gång börjat vakna upp och se och komma ihåg – kan aldrig mer ledas in i slaveriet!!! Maktens ansträngningar är ”döfödda” – för Livets fulla Kraft pushar nu på i jetfart. Och det finns ingen återvändo!!! NO DOWN – NO RETURN!

Som tur är så sker rapporteringen från allt absurt som händer, utifrån genom andra länders nyhetsförmedlingar. Då det egna landets makthavare och media gör det mesta för att inte rapportera eller att snedvinkla och undanhålla alla verkliga sanningar. Men omvärlden hjälper nu till att hålla koll och ordning på vad som händer i länderna. Sveriges officiella självgodhet har verkligen klätts av i utlandet tex. Bra det!

Sen vet jag inte hur den Gudomliga Planen ser ut för just Sverige – om det också här måste bli massdemonstrationer på gatorna eller om det balanseras på något sätt och ändå löses upp … men hela maktsystemet med pengars makt över allt och alla, måste lösas upp, För pengarna är bakom all yttre makt.

CIMG0009Mänskligheten reser sig nu från mångtusenårigt förtryck och slaveri – vilket i grunden utgår från ett program som vi kollektivt lärt in under tusentals år – ett program som alltså finns INOM oss själva. Ett rent dataprogram – som inte överensstämmer med den verkliga Sanningen. Det är vi själva som har olika inre röster som säger åt oss vad vi får och inte får och vad vi ”måste”. Och vi måste avprogrammera hela detta gamla program! Och komma ihåg Sanningen! För Sanningen finns inom allas hjärtan! Den har legat dold där tills det var dags att vakna och komma ihåg!

PlanataryGridVi kopplar nu ihop oss på allvar – runt hela Planeten  – griden fylls med allt starkare och Högre Ljus.

Vi har hela makten och Kraften inom oss att förändra denna inre tortyr – genom att lyssna på vad vi egentligen känner – bortom alla dessa tankeprogram – och lyssnna på vårt hjärtas önskningar i st f slavprogrammets piska. Och följa vårt hjärtas signaler och vår sanna inre vilja – inte samhällets styrande vilja. Vår Ande – vårt Högre Jag sköter då resten – ser till att vi äntligen älskar oss själva och att vi alltid är omhändertagna. Vår Ande är vår äkta auktoritet – den som bara vill oss väl.

Mänskligheten vaknar och kommer ihåg – reser sig upp och slutar böja sig! Den Fria Själen vaknar.

CIMG0020

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s