Regering och många journalister borde åtalas för hets mot folkgrupp

CIMG7318Ja regering, vissa journalister m fl borde åtalas och fällas! för hets mot folkgrupp. Dags att inse att när journalister, regering med lakejer och proffstyckare fösöker göra ord som pursvensk,  svenskfientlig m fl till ”brottsliga” ord att använda – då har verkligen hetsen mot folkgruppen svenskar gått djupt ner i den svenska folksjälen. Att ordet ”främlingsfientlig” används dagligen för att smeta etikett på och tysta kritiker, medan ”svenskfientlig” blir till ett brottsligt ord som svenskar inte skulle få använda för att stödja sig själva! Absurd obalans. Att invandrare hetsar och uttalar sitt hat mot Sverige och svenskar dagligen, det tas ingen notis om.

Att sen också anmäla svenskar för deras legitima ilska – när ”eliten” med lakejer och invandrare försöker trycka ner och förinta allt som är svenskt! Att göra det ”brottsligt” att skrika ”stopp, det är nog nu” – det visar verkligen hur diktatoriskt vissa vill kontrollera andra.  Samma jordiska lagar som ”eliten” och invandrare försöker använda mot svenska medmänniskor kan ju lika mycket användas mot de som faktiskt begår en massa ”på riktigt”. Svenskar blir ofta diskriminerade nu för tiden och det kan ju anmälas på samma grunder som invandrare använder sig av systemet, för att få t ex en massa pengar. Det hela är ännu sjukt ojämlikt.

Samma system skulle anmäla en misshandlad kvinna (eller man) för att hon skriker aj- stopp – och påtala ”att hon stör” eller om hon anmäler misshandeln, så tas hon inte på allvar eller blir i st skyldigförklarad. Systemet att göra öffret till den skyldige!

CIMG9994 (2)Svenskar är lika mycket värda som alla andra människor på Jorden!

Det är en sund mänsklig inställning att man vill försvara sitt tidigare goda samhälle, där man hade ett tänkande av gemenskap och att också tänka på andra – att man var någorlunda rättvis i sin fördelning av det gemensamma . Då de styrande faktiskt ville det bästa för landet och folket —  och att man nu vill befria sig från allt detta som tagit över och smutsat ner hela samhällskroppen – genom hat och omänskliga värderingar.

Det är otroligt sorgligt och skamligt att vi nu har en regering och delar av riksdagen och ”proffstyckare”som avskyr både folket och landet. Att ha ledare som föraktar och motarbetar sitt folk – det är helt absurt.

CIMG9991Svenskar har samma rätt att vara mänskliga – att bli heligt förbannade och använda vilka ord de vill för detta!!! (Utan att direkt hota andra – även om många invandrare och vänsterradikala hotar varje dag…) Att lägga fokus på och anmäla någon för vad någon har sagt!!! i stället för att se allt det onda i beteende och handling, som väller från det andra hållet – det är så otroligt billigt – ett stort EGO som vill glänsa genom att döma. Försök till diktatur.

När människors bilar, skolor och annat bränns ner – när de som skall rädda från förödelsen kastas stenar på och delvis görs till syndabockar – och det åter igen börjar talas om ”hur synd det är om dom där” som Sverige tagit emot och gett en massa privilegier – allting fritt – mat husrum kläder skola vård mm. När de styrande dessutom tar från, förtrycker och gör besparingar för alla svenskar som inte kunnat köpa sig fria med pengar och ger till sig själva, lakejerna och invandrarna — självklart måste folket till slut bli heligt förbannat!!! De bör vara glada att inte riksdagshuset ännu är stormat! 

(Ja som vanligt vet jag att allt har en högre mening, men det måste bli balans och rättvisa också på den här mänskliga lägre nivån.)

Svenska folket har rätt till sitt eget land och sin ilska – och sin sorg!

CIMG9987

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s