Allting lyfts upp …

CIMG7318 (2)Insåg att precis allting här på Planeten, nu måste vänja sig undan för undan med att vibrera – leva på högre frekvenser. Precis så som det skett vid tidigare evolutionära större steg som Jorden och mänskligheten gått igenom. Hur pass ”fort” det gick i tidigare steg vet jag inte, men nu går det otroligt fort – så fort att vi kan vara med och se och uppleva det. Och inte bara något som man kan titta tillbaka på efter några tusentals eller miljoner år.

Varenda liten växt måste nu vänja sig vid att leva på högre frekvens – anpassa sig till något nytt – precis såsom vi människor. Med en ny luftsammansättning och ny jordsammansättning. Bl a så har ju chemtrailssprayandet ”hjälpt till” med den omvandlingen – och det har väl sin funktion på ena och andra viset.

Växterna t ex måste troligen precis som vi människor vänja sig vid helt olika väder och lära sig växa oavsett vad – anpassa sig – eller lämna den här existensen. Precis såsom människan – den som definitivt inte kan ta in någon upplysning – vakna upp i medvetandet,  kan ju inte överleva den nya Jordens frekvenser. Det kommer liksom inte att finnas någon luft som passar deras kroppar att andas in. I det yttre kan det ses som att de försvinner p gr av olika sjukdomar – eller olyckor.

CIMG9969 (2)Den som absolut inte kan tänka nytt  (de har en annan livsplan och går vidare till något annat, någon annan existens) – men de kan inte leva på en Jord som gått upp i frekvens. Låga begränsande separerande våldsamma tankar kan inte existera på högre frekvenser. Detsamma gäller starka martyr- och offerkänslor/tankar. De låga frekvenserna försvinner helt enkelt från Jorden och det blir omöjligt att vara kvar med sådana lågfrekventa tankar. Allt är Energier – Vi och Jorden är ett gemensamt Energiklot.

Som det nu ser ut så virvlar alla resterande lågfrekventa energier – tankar/känslor ”i luften” – det finns inte mycket kvar under ytan – det mesta är synligt och på väg att lösas upp och omvandlas. Den/det mörka/ låga som inte går att omvandla lämnar Planeten – resten transformeras.

Det gamla paradigmet bestod av 1-3:e dimensionen – det nya ligger på 5:e dimensionen och däröver. Den 4:e kan ses som bron emellan och vad som nu är synligt i kollektivets spel. Dimensionernas energi  vibrerar på olika lägre och högre frekvenser. På högre frekvens manifesteras allting mycket snabbare t ex. Våra tankar ger snabbare yttre manifestationer – dock ännu med en viss fördröjning – annars skulle vi inte överleva …

Vi  genomgår nu ett gigantiskt paradigmskifte – varenda människa – alla djur och som sagt hela naturriketAllting går nu upp i frekvens.

CIMG9953

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Allting lyfts upp …

  1. Ping: Gudomliga bakslag och frostnätter | Gunillasolara's Blog

  2. Ping: Allting har lyfts upp i frekvens | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s