Du har väl gjort rätt nu ……!

CIMG7318 (2)För en massa moment i vardagen, som har någon som helst koppling till omvärlden – påminns jag nu om ATT DET HÄR ÄR OCH HAR VARIT ETT GIGANTISKT SPEL – SOM INTE HAR MED DEN VERKLIGA SANNINGEN ATT GÖRA!!!

Att fylla i en blankett (du har väl fyllt i rätt nu?) – att betala räkningar (du har väl gjort ett streck på blanketten under posterna) – vad jag ”bör” säga och vara överallt – om det står exakt ”rätt” i passet (hur många cm lång jag är osv – medan t ex de som vandrar in, bara kan slänga passet vid gränsen och bli godkända och insläppta och få allehanda stöd av våra myndigheter…) – hela vårt väsen har blivit mätt, avprickat, numrerat och kontrollerat – hur vi nästan helt dragits bort från muntlig kommunikation och överenskommelser, och tvingats att göra allt på papper eller nätet – ett X i ”rätt” ruta är mera gällande än ord, rimlighet och förnuft osv osv …. bort från allt självtänk och klokskap. Spelet har nästan gjort oss till robotar (vissa är ännu relativt djupt fast i styrningen) – medan många av oss redan frigjort oss till stor del.

Vi har dragits – dragit in oss själva i – ett nästan helt obegripligt  insnärjande nät av restriktioner och tvång ”att göra rätt” – enligt alla makthavares och deras lakejers insnärjande fångstnät. Ett otroligt tilltrasslat nät som måste och skall lösas upp – så är Planen! Vi har alla fostrat varandra att ”göra rätt”. Och detta ”rätt” är inte detsamma som att göra rätt mot sin Medmänniska, Natur och Djur. Nej detta ”rätt” är oftast det rakt motsatta – gjort för att snärja och styra oss till slavar och begränsa själva Livet.

CIMG9939Men detta Spel har vi faktiskt som själsvarelser gått med på att spela – tills det var dags för vändpunkten och komma ihåg alltihopa.

Nu återstår alltså för alla att krångla sig ur detta gigantiska slavnät och komma tillbaka/framåt till Sanningen. Att vi själva har skapat allt detta genom våra tankeprogram. Det är alltså våra egna tankar som skapar detta insnärjande slavspel. Hela det mänskliga kollektivet har ”hjälpt” varandra att programmera och föra vidare denna snårskog av begränsningar och dömanden.

Och det är det som nu syns som de totalt absurda yttre händelser, nya förbud och restriktioner, heltokiga sjuka beslut osv – bl a gällande GMO och Monsantos försök att ta kontroll över våra odlingar och begränsningar av våra  fröer, plantor osv. Och EU.s ev beslut om kontroll på det området.

Men det mesta är mer eller mindre skrämskott för att väcka upp våra rädslor för att åter igen bli kuvade. Det är manifestationer – synliga yttre skapelser av det som redan finns inom kollektivet. Ju mera man berörs av de olika företeelserna i det yttre – desto starkare inre program av liknande tokigheter har man. Den ibland djupa rädslan över yttre makthavares absurda beslut och olika företeelser, vittnar om att man är djupt rädd för att ”inte göra rätt”. och också rädd för att åter låsas in i slavfängelset. Att man inte inser att man själv har den verkliga kontrollen – genom att lyssna på och försonas med de inre röster som vill förminska, stoppa och döma oss.

CIMG9924 (2)Vi måste komma tillbaka till den lilla mjuka känslan av att vi som barn – det inre barnet är alltid närvarande inom oss – alltid har vår fulla rätt att leva vårt liv fullt ut – att vi är helt oskyldiga – att vår entusiasm, förundran och nyfikenhet på livet, är den sanna Sanningen. Den har legat där inne i hjärtat och väntat på att åter få komma fram – när det var dags – och det är dags nu! Självklart dock att vi som detta vuxna oskuldsfulla barn också visar hänsyn och respekt för andras samma rätt till sitt Liv.

Allt var ett  ”tillfälligt” (om man ser det i ett större perspektiv) Spel och nu är det ”bara” att ta sig ur det hela och börja leva på riktigt! Vi har alla kapaciteten att bli våra egna Mästare – de medvetna skaparna av våra liv.

Tydligen måste det i det yttre först bli till synes ännu mer insnärjande regler – innan det hela kan lösas upp och bli smidigt och kärleksfullt. Och Sverige är troligen landet med mest styrande slavnät – där alla (förutom makteliten) varit helt absorberade av ”att göra rätt”. Och alla som inte gjort det har snabbt blivit dömda på ena eller andra viset – och då menas ”rätt” enl slavreglerna.

Vi kan inte räkna med att vi över en natt bara kan upphöra med alla dessa insnärjande nät av begränsande tankar – men vi kan börja med att ta det hela mindre allvarligt – att i tankarna börja ge upp kontrollen över att ”jag gjorde väl rätt nu …”- för det är i tanken som det hela måste lösas upp först. Att bara protestera (kan ingå till viss del) – men då måste vi också räkna med och lyssna på vår egen rädsla för att ”gå emot”. Det är rädslan som måste upplösas! När rädslan upplöses, skapas det inte längre några yttre hot – och varje individ befriar sig själv och hela hotsystemet upplöses undan för undan.

CIMG9929 (2)Tänk – jag är här för att leva fullt ut och åter komma ihåg att jag är en fri själ (som självmant valt att spela detta Spel för en viss tid) och alltid är älskad och nu värd att leva ett fritt, kärleksfullt och överflödande Liv – utan något som helst dömande!!!

Och börja räkna med att åter möta varandra såsom medvetna människor och inte genom något slags spel av att ha/få kontroll. Tänk att det faktiskt är meningen att vi åter skall kunna lita på varandra!!! och känna att den och den mänskan vill också det bästa för både sig själv och samhället osv. Att vi själva har kontroll över oss själva, så ingen annan behöver ”in och peta” i mitt liv!

Allting skapas genom vad vi tänker – tänk att du är ett oskuldsfullt Barn – längst därinne i hjärtat – och  att hela du är gjord av Ljus och Kärlek – och helt och hållet älskad av Universum/Gud. Att din oskuld skall bära dig framåt – inte din kamp, inte ditt försvar och inte din överanstängning.

Och jag tror nog att de flesta börjar få kontakt med denna innersta känsla – att så borde livet vara – för den ledtråden – in till Kärnan och Källan har alltid funnits inom oss, så att vi skulle hitta tillbaka igen – efter vårt fulla deltagande i slavspelet.

CIMG9933

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s