Dags att ta tillbaka vår dröm om det goda samhället och Livet!

CIMG7318 (2)Under många år nu har de destruktiva krafterna och människorna fått sätta agendan och alla andra har bara, dels låtit det ske och dels nästan gett upp sin inneboende dröm om ett gott och vänligt Liv. Så kan det ju inte få fortsätta! Vår svenska dröm – som vi faktiskt drömt och försökt hålla uppe för hela mänskligheten – är vår gåva till Världen!!! Därför är det nu hög tid  att vi står upp för DEN och att alla som flyttar in i vårt land också måste följa den vägen. De har ju flytt för att få ett bättre liv – då kan de inte tillåtas att ta med sig och inplantera olika destruktiva och förtyckande tankesätt och beteenden i vår dröm – som vi har som uppgift att tillföra hela Mänskligheten!!! Mycken hänsyns- och respektlöshet har dom tagit med sig – och snälla svenskar har bara förringat och förkrymt sig själva och kännt sig maktlösa.

CIMG9870Samtidigt finns det också många inflyttade som flytt från sina destruktiva hemländer och känner sig djupt besvikna på att det destruktiva får sätta agendan även här i Sverige.

Vi har ett större Ansvar än att vara ”toleranta! Vi har ett Ansvar att visa på hur ett gott, vänligt, hänsynsfullt, respektfullt, jämlikt och kärleksfullt Liv skall levas! Där de hänsynslösa måste ge upp sitt muskelära högtalar-maktövertag och visa hänsyn och ta Ansvar för den gemensamma samlevnaden och det gemensamma samhället. I synnerhet inflyttade män, men också svenskfödda ”högtalarmän” försöker ännu ockuppera allas vårt gemensamma utrymme. Och inflyttade mäns kvinnoförtryck vågar ingen offentlig person ännu på allvar fördöma. 

Vi som växt upp med den inlärda ryggmärgsmekanismen – att visa hänsyn och respekt mot alla – VET – att detta är den absolut enklaste och naturligaste vägen till gemenskap och ett gott samhälle. Det är en mycket enkel handling – att visa hänsyn – fordrar absolut ingenting annat än personlig mognad och integritet. Att man inte tar sig ”frihet” på andras bekostnad. Att man inte brer ut sin själviskhet över andra. Att den som visar respekt mot andra också får respekt tillbaka – eftersom man då samtidigt också respekterar sig själv. Det innebär självklart att man respekterar sina egna känslor och säger ifrån bl a – men man låter inte sina egna sopor och hänsynslöshet gå ut över andra.

CIMG9864Vårt svenska arv – vår dröm om Folkhem – gemenskap – ansvar för Helheten –  jämställdhet – att visa på att Ljuset och Kärleken finns (Lucia, advent, midsommar, Astrid Lindgren, Evert Taube, Carl Larsson mm mm) – kan vi inte låta de destruktiva krafterna (bla de inflyttade) – ta död på. Det är bara så enkelt som att – vi har rätt och dom har fel (på den gamla världens språk).

Det upplysta måste visa vägen!!! Det är vår uppgift!

Man är inte på något sätt finare eller godare om man inte säger ifrån och säger stopp! Ett djupt förtryckande program är inbyggt i det svenska folket, att aldrig visa ilska, säga stopp, ”va till besvär”, alltid vara ”förstående”, dvs att andra är viktigare än hur jag själv känner mig – offra sig – tron på att ”visa vägen genom att alltid vara snäll, mild, diplomatisk osv” . Egentligen ett enormt högmod – ”jag skall minsann visa att jag är bättre än dom”. Göra sig finare än ”andra”.

Och genom att inte stå upp för Sverige och den svenska drömmen – med hänsyn och respekt för Helheten och gemenskapen – så sviker man sin större existentiella uppgift för hela Mänskligheten. 

Sverige har en verklig existentiell uppgift – att hålla Drömmen vid liv och att förverkliga den!!! 

Dags att ta tillbaka och stå upp för Sveriges och Mänsklighetens Dröm!

Se också bloggen Foto och Tankar – länk till höger

CIMG9859

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s