Varje samhälle/land har sina egna Energier

CIMG7318 (2)Ja, varje samhälle har sin speciella sammansättning av energier – sin blandning av medvetande. Och t ex USA:s, UK:s, Greklands eller Afrikas olika problem och mörker kan inte jämföras med Sveriges mörker. Även om många delar är lika, så är ändå sammansättningen och djupen helt olika. Och Malmös mörker är inte Stockholms mörker – Dalarnas mörker är inte Täbys mörker osv.

Allt mörker – alla s k problem som ännu skall lösas – är en direkt skapelse av det medvetande som de som bor där, har. Det är skapat just genom människornas medvetande! Allt i vår Värld är skapat genom människors medvetande och undermedvetna!!! 

Allt är Energier som samverkar – matchar varandra – dansar. Mörker och ljus = lägre och högre medvetande – lägre och högre frekvenser. Och lägre frekvenser stiger uppåt – transformeras och kallas så småningom ”Ljus”. Och högre frekvenser stiger också uppåt och innehåller allt mera Ljus/Kärlek – kommer allt närmare Källan. And off we go …!

CIMG9801Sedan har människor flyttat och invandrat. Alla invandrares medvetande blir en del av respektive samhälles medvetande. De har  ofta med  sig starka förtryckande inre program – som delvis också är en spegling av de infödda svenskarnas inre förtryckande program. Men med den skillnaden att svensken har riktat  förtrycket mestadels mot sig själv och genom att ”hålla koll” på andra för att kunna döma – med orden.

Den muntliga folkdomstolen – den som förut legat som ett osynligt fängelse – outtalat men verkande i det tysta – självcensur.  Medan delar av de invandrade har ett program av starkt utagerande, kvinnoförtryckande och att skylla på andra. Båda grupperna ”matchar” varandra.

Och de som sökt klättra på karriärstegen och de som haft åtrå efter det ytliga Spelets förädiska mångfald – har flyttat till Stockholm eller annan storstad. Och därför skapas också mycken sådan ytlighet i Stockholm. Att Riksdagen håller till mitt i denna ytliga cirkus – blir förstås till att de styrande simmar runt i denna ytans häxkittel – med ytliga beslut – utan insikt om de existentiella behoven! Samtidigt som de medskapar till ytan genom sin egen åtrå till yta och status.

Och mitt i alla mixade samhällen finns också de som är gamla själar och har en stark koppling till den Gudomliga Källan – och för dessa har det varit mycket svårt att bevittna det avgrundsdjupa mörkrets framfart – när man samtidigt haft kontakt med hur det skulle kunna vara.

Ju mera kontakt med UrsprungsKällan/Kärleken – desto större kontrast mellan den och det upplevda ytliga Spelet – ju större medvetandeglapp – desto djupare smärta.  –

Men – det är också ofta en spegling av dessas CIMG9806 (4)djupaste mörker – som de bara använt mot sig själva. Mycken Gudomlig kärleksfull kraft har hållits nere på grund av de förtryckande programmeringarna! Men alla shatteringar av mänskligt djup och höjd finns representerade, framförallt i Sverige.

Och de med stark koppling till Källan finns till för att visa vägen ut ur det förtryckande slavspelet – in/ut mot Friheten och Enheten med sig själv – och därmed också med resten av den mänskliga Familjen. Allt är ett välordnat Gudomligt kärleksfullt pussel.

Slut på fördömandet av sig själv och därmed också andra! Att balansera och neutralisera allt – då dömandet krymper och begränsar hela Livet. Livsströmmen kan inte flöda fritt igenom någon som fortfarande dömer – den som dömer andra, dömer först och främst sig själv. Den som dömer går efter ett inlärt falskt program – det som delat hela människan och mänskligheten mitt itu. Det som gör ont inom oss är dömandet av olika sidor hos oss.

Den största ”boven” till det inlärda dömandet är religionerna! Men dömandet har pågått ända sedan Adam och Eva – Kain och Abels program av tudelning. Men som sagt – bara ”data”programmeringar – inte den större Sanningen.

CIMG9806 (3)Och den grundläggande lösningen är alltså att varje människa lyssnar på och tar ansvar för sitt eget undermedvetna!!! Då löses mörkret i det kollektiva upp – transformeras. Vi har All makt i vår egen hand att förändra vår verklighet! Faktiskt den enda väg som löser upp alla våra ”problem”. Allt löses upp inifrån och ut – inte tvärtom.  Och omständigheter är bara hopplösa så länge vi projicerar på att ”yttervärlden” är ”problemet”. (Förutom den period som behövs för att våga tala vår absoluta sanning – högt)

När vi sagt vår sanning – måste vi hela tiden träna oss på att fokusera på att göra oss själva glada. Välja att tänka och känna sådant som ger oss glädje. Att alltid välja en mera upplyftande tanke och känsla. — Då kan undan för undan det negativa inte längre skapas. En lite bättre tanke/känsla  drar lättare till sig mera positiva tankar.

Allt som drar oss bort från det vi verkligen ÄR – Gudomlig Kärlek manifesterad i mänsklig form – varje stund som vi inte erkänner att vi är kärleksfulla och älskade precis såsom vi är just nu – Då gör det ont!

Vi är skapade utav Kärlek – och kan inte vara annat än Kärlek! Som har gått med på att under många liv uppleva hur det är att glömma bort vilka vi egentligen är – för att vakna upp igen när det var den rätta Tiden – NU.

******* Se gärna också min andra blogg Foto och Tankar – länk till höger

CIMG9798

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s