I illusionens Värld kan krig ännu va ”på tapeten”

CIMG9260 (2)Den gamla världen blir allt mer genomskinlig – ja det mesta är egentligen genomlyst när man vaknat upp till den större verkligheten. Att det övas krig nästan ovanför våra huvuden – blir ett synligt symptom på att – nu skall svenskars rädsla för krig väckas upp och helas. Den stora Teatern – där vissa svenskar ännu går rakt in i det gamla programmet – fällan – och tror på fullaste allvar att krig kan uppstå i Sverige. Ett så gammalt paradigmprogram.  Men som jag sagt så många gånger förut – fienden finns inom varje människa! Och det finns inte längre några grundläggande energier för ”krig” – inget som kan bygga upp ett sådant skeende. Inte tillräckligt med rädsla hos svenska folket.

Och som ytterligare symptom på ”krigsrisken från ovan” är himlen igensmetad med stora mörka molnskyar – ovanliga – ett riktigt lågt tryck – allt hänger ihop. Fast molnen är förstås också delvis mänskligt tillverkade – tydliga chemtrail/HAARP-skyar. Allt är såå genomskådat. Illusionen blir ibland till en löjeväckande fars – ibland bara till – just ingenting – upplöst.

CIMG9771Men att Sveriges försvar är mestadels upplöst är ett mycket gott tecken. Det mesta av det gamla Sverige är upplöst och det är faktiskt ett tecken på stark utveckling – uppvaknande. Då precis allt MÅSTE lösas upp – genomlysas och transformeras. Den gamla Världen kan inte längre fortgå, utan allt virvlar upp i till synes lösa delar – för att falla ner på rätt plats. Inga gamla styltor och byggnadsställningar som uppehållit en osann Värld – en Värld i rädsla, slaveri , maktlöshet, kamp – kan bli kvar. Allt måste frigöras. 

Ju fortare människor ger upp kampen och tron att den sönderfallande Världen är någon slags katastrof – och i stället på allvar lyssnar på sitt eget inre krig och dömanden – desto fortare kan något nytt och mångfaldigt bättre ta plats. Kampen bibehåller delvis alla motsättningar. Men Den Nya Världen är inte stoppbar! Allt rullar på i perfekt timing. Men det hjälper ju förstås att man lyssnar till alla goda hoppgivande röster! Och låter de s k makthavarna spela sitt illusionsspel – alldeles för sig själva. VAR OCH EN SKAPAR SIN EGEN VÄRLD! Så varför välja att fortsätta fokusera på och skapa en rädslobaserad och förslavad värld! När man kan fokusera sin energi på och skapa en Värld i frihet, glädje, lätthet och överflöd – det är bara att välja de GODA tankarna – då måste det goda bli verkligheten för just DEN mänskan. Så är naturlagen – The Law of Attraction. Den enda lagen som gäller i Universum. Det du fokuserar på – blir din verklighet!

CIMG9775

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s