Ju mera orent spel – desto jobbigare avslöjande för de inblandade

CIMG9267 (2)Dyker ner i det gamla Spelet för en liten runda ….
När så många av våra makthavare, officiella personer och ”elit” ägnat sig åt lögner, falskhet, dubbelagendor, maktbegär, ignorans och annat – måste till slut allt detta bli fullt synligt och rensas ut. Det blir verkligen patetiskt att åse alla som försöker skylla på andra – bortförklara och fortsatta försök att hålla skenet uppe. Så många som är rädda för att mista både maktpositioner, ”toleransglorior” och positioner av att ”vara god och bättre än andra”. Rädslan att förlora illusionen – plattformen av att ha rätt att döma andra. (Inte detsamma som att lysa upp det osanna).

Samma mängd dolda ”orena” energier som de försökt dölja, måste bli det som kommer fram i synligt ljus – alla dolda agendor, dömanden och egoismer. Det som man försökt gömma undan – kommer alltid att ta sig fram i ljuset. Så ju större masker man burit – desto högre man försökt klättra ovanför andra, utan att vara äkta – desto större fall och desto hårdare fördömanden utifrån (och inifrån förstås).

Som en Facebookvän beskrev – att människor tycker och tror att – de kan vara ordförande i IOGT (helnykterhetsförbund) och samtidigt delta i ölhävarklubben på sin fritid. Den typ av inställning som ingått i den senaste ”skandalen” genom att säga att man stödjer S värderingar om jämlikhet och mänskliga rättigheter – och samtidigt är ordförande för ett samfund där kvinnor förtrycks på alla möjliga vis. Som om deras grundläggande åsikter/inlärda program inte skulle genomstråla deras andra åtaganden. Det har gått så långt i människors ohederlighet och brist på integritet, att de tycker sådant är helt ok. Makt, pengar och status. Och tyvärr ännu med stöd av ”skenfolket”.

CIMG9764Ju mer falskhet och skenhelighet – desto större blir pressen när Sanningar måste fram. Den som däremot alltid är sann – oavsett om det behagar omgivning eller inte – behöver aldrig vara rädd för att ”tappa någon mask”.

Det känns nästan som att titta på små barn – när man ser det så här från ovan – hur de febrilt famlar runt i sin egen soppa – sin egen skapade image – sin egen uppmålade världsbild. Hur viktiga de har ansett och anser sig vara – och hur på ”blodigaste allvar” alla runt om famlar efter skyldiga – alla söker bli fria från ”skuld” genom att beskylla någon annan. Hur viktigt det ännu är att leta efter skyldiga.

Precis så jobbigt och otrevligt för de inblandade måste det bli – då de inte spelat rent – inte varit äkta -haft maktbegär och dubbla agendor – försökt ”ge sken” – inte brytt sig tillräckligt osv. Ju mera orent – desto jobbigare avslöjande.

Det gamla Spelet var/är så totalt absurt – och de som fortfarande tror att detta är Sanningen och verkligheten, blir ju till helt sinnesförvirrade marionetter …

Samtidigt återstår en massa falskspelare ännu – de som ännu spelar så coola – och verkar spela Spelet, som om de landat på en helt annan planet. Man kan ännu undra hur och när de skall bli avklädda. Men kraften från människomassan växer med Sanningens och Livets Kraft underifrån. Ingen kan stoppa Sanningen – då den är själva Livskraften.

CIMG9762

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s