Vi måste själva fixa våra Liv

CIMG9260 (2)En sån mulen dag – men då är jag glad åt allt frodigt grönt växande liv och skönhet både inomhus och inom mig själv – det gäller att både hitta hjärtat och att känna tacksamhet för det man buddhahar. Och försöka hitta känslan att Allt är perfekt – just nu … inte lätt, men man får ju göra vad man  kan…

Och man måste också förstå att man samtidigt inte helt kan komma ifrån det kollektiva 3D-trycket – där Nordkorea tar fram de djupt destruktiva tankarna på att vilja kriga igen. Men det bör inte kunna ske, då det inte finns de grundläggande energierna för att nåt sånt kan manifesteras. Men det hjälper mänskligheten att få upp sina krigsrädslor till ytan, för att kunna släppa taget om dom. Och majoriteten är inte längre speciellt rädda – och då kan det inte heller ske.

Trodde inte jag hade någon krigsrädsla kvar, men lite visade det sig i ”nättres”. Minns inte hela, men för att skydda mig från krigsanfall – nån slags atomkrafts-energianfall (inser efteråt att det egentligen var rädslan för de höga energier som nu strålar ner från kosmos) – men som skydd lyckades jag snabbt spreja min vita bil med blå färg. Den vita Bilen hade änglavingar! Men en jordande handling behövdes – att göra den blå . Min fysiska bil är klart blå…  Så rädslan var då egentligen rädslan för Ljuset!

CIMG9753Det är den rädslan som människor har – att bli upplyst inom och se och möta sina rädslor – och det är alltså inte själva ev. händelserna, utan att det nedtryckta skall komma upp och man blir tvungen att känna sin rädsla – för att sen kunna släppa taget om den. Allt är så perfekt ordnat och alla dominobrickor faller undan för undan – alla kugghjul klickar i fas undan för undan – ett energispel som sker rent automatiskt. Lika möter lika för att accepteras och försonas. För att rena och rensa från det gamla programmet av rädslor, förtryck och slaveri.

Men  – ingen annan kan göra detta inre arbete med rening, försoning och befrielse hos dig – utom du själv. Även om du söker stöd, tröst och sympatier hos andra och kanske får det – så återstår alltid mötet med dig själv – fullt ut. Ingen annan kan göra jobbet åt dig – man kan dela med sig och se att andra också kämpar, men ensamheten med sig själv – är enda vägen till befrielse och innerlig kärlek. För allt MÅSTE komma inifrån – för att bli äkta och stanna kvar.

Att gå inåt – genom Hjärtat är Vägen ut – där du kommer allt närmare dig själv och ditt Sanna Jag. Allt blir mer och mer innerligt. Och den gamla världen tonar bort mer och mer – som en bizarr låtsasvärld ….

Men det är fortfarande inte så kul med mulet väder och kyla …….

************** Se också Bloggen Foto och Tankar – länk till höger

CIMG9747

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s