Farväl till gamla lyckor

CIMG9267 (2)Känner att jag just nu simmar i resterna av den gamla Världen – bl a känslan i gamla lyckobilder. När jag nu känner tillbaka på dom, så känner jag att det alltid fanns det dubbla i det hela – en ständig mörk botten fanns i alla finare stunder. Och att många säkert försöker upprepa sådana om och om igen – vilket i verkligheten blir helt omöjligt. Energierna är totalt förändrade. Och när jag känner tillbaka så känner jag hur tomt och andefattigt det egentligen var. Och jolmigt och verkligen gammalt.

Vi måste dock tillåta oss att sörja allt detta gamla – när vi nu är på väg att helt lämna det ifrån oss. Det ligger mycken besvikelse både inom de gamla lyckorna och sen saknaden att det egentligen inte blev så som vi hade hoppats i fortsättningen – med just denna form av tankar som vi haft. Det gamla tankepaketet var inte menat att fortsätta – och kunde aldrig ge oss den lycka vi alltid letat efter. Många gamla inre aspekter har lämnat och kommer att lämna oss – sådana som kanske gett oss en viss trygghet – så länge de jobbade med oss.

En gammal inre man t ex – kan vara mycket svår att lämna, då det mesta varit liksom upphängt på denna inre mansaspekt. Den som ”kört på” – vad som än hänt. Att skifta över till en till synes mjukare manlig aspekt är en djup process – en som CIMG9659inte överanstränger sig – utan alltid lyssnar in och bara stödjer de verkliga behoven och hjärtats längtan. Och detta mitt i den till synes gamla Världen där den gamle mannen ännu verkar dominera. Fast under ytan vaknar den lyssnande mjukare starkare mannen trots allt. Både inom kvinnor och män! 

Många yttre män talar dock ännu föraktfullt om ”velourmannen” – utan att fatta att det inte är det som det handlar om nu. Det är som sagt – helt andra energier nu! Den tiden hade en uppgift att lösa upp många av de tidigare väldigt begränsande tankemönstren som funnits och blev till en upplösning av det mesta och gav en normlöshet med sexualiteten som ”gud” – och med stort inslag av alkoh0l och droger. Det var ett Spel som innebar att alla blandade sig med varandra – alla energier gick in i varandra – och ingen hade någon egen integritet eller auktoritet.

Allt har varit programmerat och ingått i den mänskliga processen.

Den nye mjukare mannen i denna tid, har  en klar kontakt med sitt eget inre och därmed en tydlig integritet. Och kan lyssna in och ta kärleksfulla beslut – i stället för att t ex bara vara målinriktad (oavsett mål). Eller i stället för ”velour” som var  utan integritet och en total upplösning av normer. Ett kaos rådde då – fast ett betydligt mjukare kaos än det som kan upplevas nu. De mest destruktiva krafterna var då ännu sovande.

Att lyssna på sin feminina sida är inget annat än att lyssna på vad som verkligen behövs både i det egna livet och för omvärlden. Att också lyssna på sitt hjärta. Att inte längre tävla med andra män, försöka imponera eller ”dunka rygg” för att försöka bygga imperier och dominera. Många män tror inte att det går att vara ”en stor stark karl” – ”som kan lyfta tungt” och  samtidigt  lyssna in på sin mjuka sida och efter vad som verkligen behövs. Alla varianter av män behövs verkligen – men alla måste kunna lyssna in på sin feminina aspekt – där alla känslor finns (inte bara ilskan) – alla måste kunna lyssna på sitt Hjärta! Och många andra män måste sluta att låta huvudet, tänkandet och teorierna dominera över känslorna och Hjärtat!

Det måste bli balans mellan höger och vänster hjärnhalva! Och denna Balans måste sen kanaliseras genom Hjärtat! Då uppstår Frid Glädje – Kärlek.

För Hjärtat börjar nu ta plats och föra sin talan – allas innersta längtan börjar ta sig upp till ytan.

CIMG9678

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s