Den Enda Vägen ut – är Vägen In + video

CIMG9267 (2)Den Enda Vägen ut ur all rädsla , besvikelse, smärta, ensamhet och meningslöshet – ut ur all form av förtryck, slaveri, fattigdom, maktlöshet mm mm — är Vägen in i oss själva! Alla slags hot från yttervärlden löses upp – när vi inser att lösningen skall komma inifrån oss själva!

När vi överlämnar oss till vårt inre i stället för att stå eller falla med vad som sker ”där ute” – upplever vi en allt större Trygghet. Ingen där ute skall lösa det åt oss.

Nyckeln och Dörren till Frid, Trygghet och Frihet hittar vi när vi släpper yttervärldens dominans över oss. Samtidigt – när vi går in och hem till oss själva – går vi också ut till Mänskligheten i stort – vi känner att vi egentligen alla hör ihop – att vi är ETT.

Genom att vi rent fysiskt och med vår viljekraft lägger vårt fokus – i området runt vårt fysiska hjärta – slutar tänka och bara ÄR i känslan – där i vårt hjärta. Vi känner vår smärta, vår rädsla, vår sorg mm – stannar i känslan. Inga tankar om det hela – bara känn känn. Då löses känslorna sakta upp – undan för undan.

Det är tankarna – tankesnörpet – gallret runt vårt huvud/kropp som ger smärtan – känslorna i sig ger ingen direkt smärta! Det är tankarna som står i konflikt med varandra och ger kamp och smärta.

Så fort vi känner obehag – stanna upp och känn – tänk inte!

CIMG9606Bakom all besvikelse på t ex det kalla vädret eller det kalla samhället — inunder hela komplexet av tankar inunder allt detta finns ett Varande – ett Jag – ett Nu – och där finns vägen som leder oss Ut – ut ur vårt eget fängelse! Vilket är detsamma som vägen in till vårt Hjärta – vägen till vårt kärleksfulla ursprung.

Där inne finns all den kärlek, omtanke och frihet som vi i grunden längtar efter. Inunder i praktiken och i det inre = inunder huvudet och tankarnas förtryckande dominans – ner till Hjärtat. Bort bort från huvudet!!! 

Känn – Var i känslan – Var inuti dig själv! – Du är hela din Världs mittpunkt – ingenting utanför dig själv har något verkligt inflytande på dig. Det är bara du själv som kan bestämma vad du skall ta in eller inte! Väljer du att ta in allt som ännu är ”fel” i yttervärlden – så blir det så du känner det – ”Världen är fel” – jag måste kämpa mot den. Och du både skapar och ser mer och mer ”fel”. Väljer du att ta in allt det goda och fina som också finns – så skapar du och ser allt mer och mer av detta.

DIN Värld är helt och hållet din egen Skapelse.

jobbatDu har nu möjligheten att vara en medveten Skapare av ett eget nytt liv och samtidigt en Ny Värld! (Du har alltid varit Skapare av ditt eget liv, fast omedvetet.)

Jag har också insett att t ex i mitt eget samhälle, vårt Centrum  – som blivit så otroligt fult, kantigt, kallt och kommersiellt – så ligger också en stor transformation. Just på grund av att all slags trevnad, mysighet, omtanke, trivsel har försvunnit, så att människor blir tvungna att söka allt detta inom sig i stället. Det finns alltid en Högre Gudomlig avsikt bakom allt!!!

Det finns hela tiden en Gudomlig Plan bakom allt och ditt Högre Jag /din Ande har full kontroll över vad som sker i just ditt liv – det finns inga  misslyckanden (bara valda erfarenheter för att växa som människa och upphämtningar av gamla minnen som skall transformeras) – och Högre Jaget är i sin tur i ständig kontakt med Källan – allas vårt ursprung. Allt är omhändertaget!

Vila i dig Själv – ta det lugnt – allt är ordnat för ditt absoluta bästa. Du kan inte göra fel – ju mer du vilar i dig själv desto tryggare blir du och yttervärlden kan inte ”komma åt dig” – vad som än sker runt om dig. Och samtidigt måste vi acceptera att detta är en jobbig tid på olika vis – då hela vårt gamla Jag skall dö bort – alltmedan vi föder vårt Nya fria kärleksfulla – sanna Jag …

Skickar med en av mina senaste videos – som är MIN vision – mitt fokus på hur jag vill skapa min värld – som förstås hela tiden utvecklas och förändras.
****Se gärna också mina andra videos – länk högst upp

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den Enda Vägen ut – är Vägen In + video

  1. Ping: Det upplösta Sverige | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s