Det Goda Landet – samhället – Livet

CIMG9267 (2)Vad som nu behövs i samhället – det kollektiva – det styrande samhällssystemet – riktlinjerna – målinriktningen osv – är bl a:

Ett nytt Parti – Partier – Människor – som helt inriktar sig på vad som verkligen behövs i samhället – som inte stirrar sig blinda på pengar –  besparingar – inte på ”marknaden”/ rovdjuret – inte på lönsamhet/vinstmaximering – inte på meningslös sysselsättning och ”produktion” enbart för ”att hålla hjulen igång” – utan på just vad som behövs och att stödja människor att ”sysselsätta” sig med det som de i hjärtat vill göra. Bara då blir det till gagn för mänskligheten och dom själva!
Alla Partier som nu verkar, utgår från det gamla paradigmet – det gamla slavprogrammet och alla har fastnat i tankarna på pengar – och ”brist” på pengar – att ”arbete är meningen med livet”. Själva Livet och livskvalitén är bortsopat. Under mottot:

Själva Livet är i vägen för marknaden och kapitalet – ”sysselsättningen”!!!

cimg9593.jpgVad som behövs är förstås massor!

* Vi behöver massor av billiga bostäder – det är ju helt absurt att människor i Sverige år 2013 inte har de bostäder som de behöver och har råd med!!! Ett stort fattigdomstecken i ett land som bland de styrande kallar sig rikt!

* Vi behöver möjligheter att låna pengar utan ränta till egna hus för de som så vill. Rimliga lån, utan kontantinsatskrav borde alla som har någorlunda kontroll över sin plånbok få tillgång till. Som det nu är – är hela systemet uppbyggt för att göda bankerna och inte medborgarna!!! Människor måste få stöd för sina innerliga drömmar och väldigt många skulle fortfarande önska sig ett eget hus – inte lyxvillor (som bara kan ingå för de som antingen skott sig på andra eller som slavar utan att kunna njuta av det dom har – eller om dom vunnit på lotto).

* Vi behöver en Bank – banker som står helt på människors sida –  som inte jobbar för den egna vinsten! Då alla som jobbar För Livet och människor blir rikligt belönade i alla fall.

Lyckliga människor ger ett lyckligt samhälle!!!!

* Vi behöver någon form av medborgarlön som går att klara sig på –pengar kommer alltid att finnas till allt det som verkar FÖR LIVET! Kosmisk lag.

* Pensionärer – de som inte har stora avtalspensioner mm – måste få sin upprättelse som medborgare – de måste få betydligt högre pensioner, som gör att deras liv också kan få guldkanter. Alla behöver en ordentlig basnivå för att kunna leva någorlunda drägligt. Ev. genom att ta bort skatten på alla inkomster/pensioner under en viss nivå. Det har stulits från pensionärer under besparingsperioderna och detta har inte getts tillbaka. De hånas nu med små tillskott av  en femtiolapp ibland. Det är inte något problem att skattebefria alla med låga inkomster!!! – inte större problem än att ge jobbskatteavdrag – det är bara viljan och beslut som skall fattas!!!!

Det är precis så allting fungerar – dit viljekraften går – dit går också pengarna!!!! 

CIMG9559 (2)* Det behövs Parti för att höja alla äldres status och värde i detta samhälle. I många år nu har s k ”ungdomlighet” prioriterats – som gjort att all visdom och omtanke försvunnit och i stället har rå hänsynslöshet och ignorans tagit över. Vår äldrevård är numera ofta en stor skam!

* Vi behöver riktiga Partier som på allvar värnar om Miljön! Inte bara som lite falsk kosmetika!

* Vi behöver vänliga arbetsplatser och arbetsförhållanden. När människor trivs och – respekteras som fria individer som ger av sin arbetskraft – sin tid till företag och institutioner – uppstår välmående och de rätta resultaten – lagom storhet osv – inte bara vinstmaximering och slavförhållanden (som det ofta är nu). Alla kommer att känna glädje och meningsfullhet – även cheferna!!!

* Självklart är det viktigt att det som produceras skall vara sådant som tillför mänskligheten verkligt mervärde.
* Vi behöver en massa stöd och fokus på produktion av alla alternativa energiformer – det är ett jätteområde som skulle ge människor verkligt meningsfulla jobb!  

* Vi behöver stöd till många slag av alternativ vård, självhjälp och naturliga botemedel – vi vill ju att människor skall bli friska och glada … eller hur! Inte göda kemikalie/läkemedelsindustrin! – inte bara sätta på plåster och kortisona de själsiga smärtorna och såren!!! – Allt utmynnar från Själen – våra tankar och känslor – vårt inre program skapar ALLA SJUKDOMAR!!!

CIMG9599* Vi behöver Partier som står upp för ren mat – utan en massa konstgjorda tillsatser – inte ”aromer” i stället för riktiga bär och frukter t ex.
* Ja listan kan nästan göras oändlig …

Det handlar om att vända på hela det destruktiva paketet av slaveri för pengars skull. Hela detta gamla system suger ur all livskraft ur människan och alla pengar hon släpar ihop.

Och så otroligt mycket har tagits ifrån medborgarna, både i pengar, välmående och renhet i miljön osv – som i ”bästa” fall ges tillbaka i små mikroportioner – för att låtsas att ”man minsann tänker på dom och dom”. Och begär sen att alla skall tacka och bocka för smulorna.

Alla tankar mål och inriktningar måste utgå från vad som behövs för ett Gott Liv för alla i denna vår gemenskap. Målen måste gynna själva Livet – i människan och Naturen/Miljön/Moder Jord. Målen måste inriktas på människors välmående och verkliga behov!!!!!!!!!!!! Slut på slaveri, underdånighet, härdning och lidande!!!
Och helst ett nytt Parti eller flera som står upp för allt detta!

Och om människor bara visste vilken oändligt positiv energi som följer med när man äntligen jobbar FÖR Livet och FÖR Planeten! Ren Livsglädje blir följden.

Och den Goda Kärleksfulla Kosmiska Lagen   gynnar Allt som är FÖR Livet – pengar kommer alltid att finnas till allt det vi verkligen behöver och pengarna kommer att följa med strömmen i besluten när vi fokuserar på det Goda och människovänliga vi vill skapa!!! Det är bara så det är!

CIMG9589

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det Goda Landet – samhället – Livet

  1. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog och kommenterade:

    Det här är verkligen viktigt!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s