Kvinnor väntar ännu på mäns uppvaknande och Ansvar

CIMG9260 (2)Det här inlägget handlar om en mängd olika aspekter på Livet och vad som tillhör det gamla Paradigmet och vad det nya Paradigmet innebär och som måste fullföljas – Det finns ingen återvändo till något gammalt Paradigm!!! Det som nu sker är bara panikartade ansträngningar att behålla något som håller på att dö – och som måste dö. Vi måste i de flesta fall göra en helomvändning och tänka precis tvärtom – FÖR Frihet och Liv.

Jordens kvinnor och det Feminina väntar ännu på att män och det Maskulina skall vakna upp ordentligt och inse vad som verkligen behövs och vilken riktning all samhällsutveckling måste ta och i vilken riktning besluten måste gå!!! Som det nu ännu är, så går det mesta av det officiella i totalt fel och motsatt riktning!!! MOT Livets utveckling på Jorden – inte FÖR!

Kvinnor längtar så efter att den stora massan av män skall börja lyssna både inåt sig själva och på de kvinnor (och de män som faktiskt har vaknat) – som talar om vad som behövs i samhället – I stället för att bara inrikta sig på alla hårda ting i tillvaron – handling, prestation, monumentbyggande, sport, tävling, explosionsmotorer och krig.Livet och Moder Jord kan inte utvecklas och blomstra förrän männen stödjer själva Livet och alla mjuka värden! Vi väntar på er!

CIMG9545— Och allt som makthavare använder sig av och kräver av medborgarna – kan medborgarna också kräva av makthavarna. Lagar kan också användas MOT makthavare – som det hittills har gestaltat sig, så har folket i tankarna kuvat sig och tolkat som att – lagar är ”maktens ”rätt” att kuva folket”, vilket är en ren tankeförvirring. Makten är inga ”föräldrar” med rätt att ”fostra” folket! Det bygger bara på att folk just kännt sig underlägsna. Så för de som ev har ork och inspiration kan alla lagar också användas och riktas mot makthavare som gör en massa fel mot det kollektiva och individer.

Och till skillnadde som ställer makten till ansvar genom maktens egna påkomna lagar – gör det för att befria individer, samhälle och land. Medan makthavarna använder lagarna för att trycka ner och begränsa individer, samhälle och Livet!!! Det är totalt motsatta intentioner och den som är FÖR Livet har naturligtvis mera av Livets kraft med sig och mera ”rätt”

— På liknande sätt så försöker de skenheliga att döma och begränsa andra människor och trycka ner upplysning och grundläggande Sanningar. Dessa skenheliga kan lika mycket anklagas för att vara t ex främlingsfientliga – då de är fientliga mot att något för dom nytt och främmande synsätt skall sätta agendan – som inte längre tillåter dom att göra sig själva ”bättre och godare” än andra. Som inte tillåter dom att vara finare än andra.  De är lika fientliga som de som de försvarar. De tar ofta till våld för att försöka betvinga andra – fysiskt våld eller använder sig av maktvåld såsom anmälning till rättsinstans. Försöker använda maktens muskler. Och ett resonemang och en ignorans för tankar om att kvinnor inte är värda samma rättigheter som männen – blir till kvinnofientlighet – att negligera kvinnor som ras.

De är fientliga mot att något ”nytt och främmande tankesätt” som befriar människor tar över agendan. De vill ha kvar status quo – det gamla programmet, så att de kan ha sin gamla plattform kvar – så att de kan döma andra och därmed illusoriskt upphöja sig själva. Men deras plattform och värld ruttnar inifrån.– Den som är verkligt god, dömer inte andra – försöker inte framstå som bättre än andra.

CIMG9551Och i det fallet så är givetvis också de skenheliga dömarna EMOT livet och vill begränsa den fria människan – medan de som upplyser är FÖR Livet och den fria människan. Bara de senare har Livets fulla kraft med sig.

Det handlar om en oundviklig och livsviktig uppbalansering. De som tryckts ner och dömts (oskyldiga) genom maktelitens lagar eller de skenheliga folkdomstolarna, har sin fulla rätt att återta sin egenmakt. De som tryckts ner och blivit ”bestulna” pengamässigt eller på annat sätt, eller försökts tystas ner har sin fulla rätt att SÄTTA AGENDAN!!! – för de jobbar FÖR FRIHET OCH LIVET! – inte det motsatta, som maktelit och skenheliga gör! Det gäller för ”folket” att inse att de har EXAKT SAMMA rättigheter som makthavare och ”elit”!

— Något helt annat – min Ande påminner mig om att västländerna står under inflytande av zodiakens alla planeter – vilket inte t ex arabländerna eller Afrika gör. (Planeterna är sändare av de energier/tankemönster som ingår i den mänskliga existensen.) Och Sverige har det allra mest komplexa levnadsmönstret att ta sig igenom. Arabländer t ex har mycket starka influenser av vissa planeter. Men Sverige har alla varianter av Jordens levnadsmönster – och det är vi som skall ta oss igenom och försonas med alla dessa!!! Ett jättearbete vi skall göra för mänskligheten i stort. Ljuset skall komma ifrån Norr

CIMG9539 (2)— Och från ett högre perspektiv kan man också förstå varför totalt (nästan) outvecklade människor ifrån bl a Afrika och arabvärlden kommer till Sverige! Bl a för att många av oss svenskar inom oss också har så gamla destruktiva inre mänskliga program, som de från Afrika och arabvärlden visar upp. Annars skulle de inte finnas här – Lagen om Attraktion. Oftast använder vi dock de destruktiva inre programmen mot oss själva – för att bli lydiga slavar. Innebär dock inte att outvecklade beteenden som skadar och begränsar andra, skall tolereras! Utan de måste stoppas av en beskyddande makt för att kunna omvandlas. Och alla måste samtidigt ta ansvar för sina inre program!

Människor – män och kvinnor måste vakna upp både geopolitiskt och andligt. Det geopolitiska uppvaknandet bland många är gott och i rätt riktning, (Att bl a se igenom vad maktfaktorerna gjort och gör mot människor och samhälle – all korruption, girighet och annat bedrägeri som är mycket starkt även i Sverige.) Men sen måste människor inse/komma ihåg att vi också är andliga varelser och att vi skapar allt genom våra tankar – för att kunna lösa upp alla problem från grunden!!!

Allt handlar om en alkemi av högt och lågt – svart och vitt – gott och ont – en neutralisering. Och att på personligt plan kunna göra detta är den slutliga ultimata Vägen att – lära sig att känna och vara i sin känsla och lägga sitt känslofokus i det fysiska Hjärtat – inför allt detta kaos – i stället för att låta sitt fokus dras till det yttre absurda eller att fastna i tankespår. För det kommer bara att bli värre och värre, så länge människor tror att yttervärlden ”gör saker mot oss”. Precis allt skall lösas där inom oss – Källan inom oss har hand om allt som gäller oss själva – och det är därifrån Tryggheten, Omhändertagandet , Friheten och Glädjen kommer ifrån. Det kan aldrig komma utifrån!

sidensvansarOch det viktigaste – denna uppbalansering av makthavare/elit och människan, skall först och främst ske i vår TANKEVÄRLD! – för det är mer eller mindre meningslöst att i det yttre ”gå emot” något, då det blir till kamp och man bevarar problemet. Då bevarar man tanken att ”de” har övertaget. Att säga stopp och skydda den egna personen är förstås ännu viktigt.

VI MÅSTE UPPBALANSERA – FÖRSONAS MED VÅR INRE MAKTHAVARE – annars blir det aldrig frid inom oss.   Vi måste upphöja vårt egenvärde inom, så att vi känner oss lika mycket värda och med samma kraft som makten! Gud/Källan/vår Ande/ är vår egenmakt och den strömmar fram – när vi öppnar upp oss inåt – när vi inser att vi alltid är och alltid varit – älskade!

Min Ande säger att – på en viss nivå i denna uppstigningsprocess – när det gått tillräckligt långt – eller vid en viss insiktsnivå, kommer alla att ha Änglarna med sig! För i verkligheten är ju ingen skyldig – alla har bara deltagit i ett Spel.

Den enda Vägen ut – är in – för att bli fria måste vi överlämna oss till vårt Inre Centrum! – till Hjärtat.

Ja det är mycke nu …

Många vinklar och så mycket som nu skall smälta samman ….

CIMG9546

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s