Svenskar – det rädda – fega folket

CIMG9260 (2)En tur med Ljuset och pannlampan igen – ner i den svenska folksjälen. Om vi skall få ljus och kärlek i landet måste alla mörka rum lysas upp.

Det svenska tankeprogrammet innebär att – de flesta ropar på polis eller annan auktoritet i stället för att reda upp något själva – i stället för att mötas öga mot öga.
– Man ringer störningsjouren i stället för att själv gå och säga till sina störande grannar.

– Man tillverkar pompöst och girigt en massa vapen och skickar dom världen runt – för att döda och lemlästa människor –  man behöver ju inte se följderna.
– Man äter gladeligen en massa döda djur – men vill absolut inte se hur de lever i groteska djurfabriker och hur de ofta grymt och vanvördigt transporteras till slakt innan de kommer på tallriken.  Blundar blundar – ”bara jag slipper se”.

– Makthavare låter massinvandring ske – men vill absolut inte befatta sig med hur resultatet blir för resten av invånarna – nej det vill vi inte se!
– Man lägger sig gärna i hur andra länder sköter sitt – men vägrar sopa i eget bo – t ex att det i Sverige våldtas  kanske tiodubbelt så många kvinnor som i Indien – ändå förfasar man sig och lägger fokus på Indien – men ”skiter” i svenska våldtäktsoffer.

CIMG9526Det är fortfarande som om Sverige och svenskar inte i realiteten existerar – de har  expropierats till att vara gödning för att den övriga världens lidande folk skall blomstra. (De som inte skjuts med svenska kanoner eller övervakas med svenska JAS-plan)

Man skjuter allt som verkar smutsig, lågt och destruktivt ifrån sig – långt bort från sitt synfält – usch nej – inte vi – vi är ett fint och gott land – vi sysslar inte med destruktiva saker. På det viset har en massa gödsel och lidanden samlats – och det är underligt att det ännu inte hamnat framför t ex riksdagens ingång… Men den ”vanlige svensken” har samma ansvar som de styrande här. (Undantag från de som vaknat och skriker allt vad de kan).

– Man vill inte se några rovdjur – nej skjut dom – håll kontrollen – rädsla – aggression.
– Barn skall hållas från hemmet – de är oftast ”i vägen” för arbetet – dagis är dödsviktigt för att få in ungar i kugghjulen.
– Och ”makten” blundar för ALLT som berör andra än dom själva.

– Man tar bort en massa kontor och besökstillfällen där befolkningen behöver kontakt med myndigheter och inför telefonsvarare i stället. ”Om vi håller dom borta från oss – självdör dom nog”. ”Vi vill inte se några problem.”  Mänsklig telefonkontakt har övergått till att trycka på knappar. Passar du inte in i knappvalet – får du trycka dit och sen dit …. Håll folket och problemen borta … någon annanstans.

CIMG9523Och det mesta i Sverige styrs nu enl bolagsprinciper – med otaliga entreprenörer inblandade – så att man kan säga ”det är inte mitt ansvar!!! Ingen som vill se resultaten och Helheten – ingen vill ha något ANSVAR.

Svensken lever efter – om jag inte låtsas om det – finns det inte.

Svensken är konflikträdd – det vet de flesta – vill alltid att ”någon annan” skall sköta grovarbetet – det ibland smutsiga och dödliga – inga hjältar precis – men använder gärna ord – utan handling, för att låtsas att man bryr sig. Man pratar och pratar och skriver – men gör just ingenting åt några problem. Ingen vill smutsa ner sig.

Alla är mer eller mindre rädda för straff av något slag! – ett resultat av att man förnekar – vill inte se – sin mörka dömande sida. ”Vad skall andra säga!” Och man blundar och försöker hålla imagen uppe – ”om jag inte låtsas om mina aggresioner mm – så finns dom nog inte” – alltmedan deras utstrålning just sprutar ut allt som de försöker dölja.

Man blundar för det fulla Livet … den sanna Existensen – blundar för sitt eget inre Mörker. Det som är själva grundmyllan för ett fullödigt Liv.

Sverige är urtypen för att Skenet bedrar – ändå – djupt inom – bland en betydande del av folket – finns Oskuldsfullheten bevarad – och det är Den som skall rädda – leda – och befria Världen.

******************** Besök gärna också min blogg Foto och Tankar – länk till höger

CIMG9527

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svenskar – det rädda – fega folket

  1. Ping: Jag börjar bli senil… | Konkursverket.se

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s