Abort – och dess misstolkning

CIMG9266 (2)Oj – det finns så otroligt mycket som behöver upplysas från den gamla världen – det gamla paradigmet. Hur det egentligen ligger till.

Detta med abort, som bl a så många kristna lägger mycket fokus på och med en massa ”moral”tolkningar. Och sen finns alla de som för egen del sörjer och sörjer missfall på liknande vis.

De pratar om liv och att man inte får avbryta liv osv.

Men den Högre Sanningen är: — allt är LIV – en spermie bland miljoner är Liv – liksom resten av miljonen spermier. Liksom ägget är Liv bara i sig självt. En cancercell är Liv som delar sig och växer och växer och allt annat i vår Skapelse är Liv med olika vibrationer.

SEN DET VIKTIGASTE:—
I ett foster som aborteras har inte SJÄLEN gått in för att stanna! Utan bara för att ge de inblandade erfarenheter av just en abort – med allt vad det kan innebära. Själen vandrar ut och in i fostret och ibland träder inte Själen in förrän strax EFTER födseln. Både  vid abort och missfall har det bl a inte varit samstämmighet mellan den Själ som ev skulle stiga ner och den moder/fader som skulle ta emot. Inga fel av någon – BARA FÖR MÖJLIGHETEN TILL DESS ERFARENHET.

Ingen tar någons Liv !!!!!! Det är de inblandade Själarnas val – att stiga ner – födas eller inte. Samverkan mellan den aktuella Själen och de ev. föräldrarna.

blomsterflickaAllt handlar om av Själen valda erfarenheter att gå igenom – för att till slut – vid uppvaknandet nu i den Nya Tiden – se igenom och befria sig från alla slags sorger och dömanden .

Och alla som både dömer och sörjer över aborter och missfall – söker egentligen kontakten med sitt eget Inre Barn. Det är den kontakten som är avbruten!

Alla slavar OCH alla slavdrivare – har mist kontakten med sitt Inre Barn.

För övrigt nu så är det viktigaste inte – att föda en massa nya barn – utan det viktigaste nu är att föda Mänsklighetens Inre Barn – dvs alla skall få kontakt med sitt Inre Barn – sin Oskuld. 

Och många många av oss kommer att vara kvar på Jorden väldigt länge – vara odödliga – så det handlar inte om att ”tillverka en ny generation” – det kommer bl a inte att kunna födas barn med gammal karma som skall fixas. Det blir en omöjlighet i de nya högre vibrationerna. Så Jorden kommer inte att överbefolkas – men många många blir kvar och skapar den Nya Jorden – genom kontakt med sitt Inre Barn.

peace

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s